Sunday, October 20, 2013

Rindu..

Pouring
So yeah.. here i am..in the mood of pouring something...anything...whatever it is from my fat heart...

I miss blogging...i miss the moment where i have a lottt to type..to share..to seek some attention (ADMIT IT BLOGGERS) to let it all out...

Last aku post entry dalam ni (ye..saya boleh berbahasa melayu)... aku post lagu Songbirds..dari siri GLEE..yang aku dah terlepas entah berapa musim..27 Januari 2012...sekarang 21 oktober 2013...SETAHUN LEBIH..my god lamanya aku abaikan bende ni..but hey..I'm still here..posting shit...



Rest In Peace Cory Monteith..

Seriously bila layan balik lagu Songbird ni...sangat2 la meruntun jiwa...hampir berair mata kot...bukan nak tayang sangat aku mat jiwang atau sensitif ya amat...tapi lagu ni..sangat2 mengingatkan aku pada seseorang yang dah lama pergi.....Biawak...semoga roh awak ditempatkan di kalangan orang yang beriman...I MISS U A LOT... :"(... 

Anyway...sedih tetap sedih...rindu tetap rindu...tapi hidup mesti diteruskan...*tetiba soundtrack "the show must go on" dari filem Moulin Rouge terngiang-ngiang dalam kepala...like can't u be any gay-er Y... -__-"..bongok...

3.11 Pagi...
Semua dah tidur...'HITAM' bukan men nyenyak lagi membuta kt sebelah ni..lepas selesai menghabiskan 2 keping 3 per 4 hashbrown dan sesuku coklat dan sebatang Malboro Menthol...*karakter baru yang menghadirkan diri dalam hidup aku selepas MAMA..PENGUIN..JOSHY..BIAWAK...a crazy bitch..tapi sayang wo...hik..enough bout HITAM...tak suka sangat dah bercerita "hal rumah tangga" dalam internet ni...*i just did eh?.. :P

Kerja...
Dah 2 hari aku tak pi kerja..sabtu dan ahad..Aku tak sihat..so aku amik la kesempatan tak pi kerja...aku cakap macam ni sebab kadang2 time aku tak sihat pun aku pi kerja...aku rajin kadang2 ..Raya haji ari tu..kereta rosak di tengah2 hutan Hulu Langat on the way ke rumah kawan AYATI TASRIP..nak beraya katanya...last2 Gearbox rosak...I love my car..but sometime i am sick with that piece of second hand shit..i am PISSED..So ni lagi satu sebab kenapa aku berat nau nak p kerja...sebab aku marah aku kene TUNGGU bas..TUNGGU lrt...see..Waiting Is Not My Thing..but make people wait for me..is another thing...hik..

Anyway..aku rasa aku dah sihat sikit kot...bende yang sakit dah rasa macam tak sakit...aku rasa aku dah boleh berjalan tanpa rasa sakit...Jangan tanya aku sakit apa...Tak saba nak buat baju yang perlu dibuat...dah 20 aribulan...kepala dah pikir duit sewa..duit itu dan duit ini...Fuck Duit...tak pernah nak melekat...yang masuk pun cepat keluar...tapi sakit2 hati duit tak pernah cukup ni pun..kadang2 aku rasa bagus jugak aku susah dan pening kepala pasal duit...benda2 macam ni yang buat aku belajar cara nk handle income aku..umur aku dah 30..tapi still azab dalam benda2 macam ni...aku malu.....tapi takkan putus asa..wow...serius dan dramatik dalam masa yg sama...*mual..

Esok nak ke JAKEL..cari kain tuk fitting hujung bulan ni...kan seronok kalau aku dapat share aktiviti harian aku dalam blog ni..*kalau aku rajin.. Tapi sayang..aku dah kehilangan telefon pandai aku...Samsung note aku dah ditinggalkan secara tidak sengaja dalam teksi beberapa bulan dahulu...aku naik teksi sebab keta aku rosak time tu..so THAT IS WHY I AM FUCKING PISSED WITH THAT PIECE OF SECOND HAND SHIT!..Tapi memandangkan kereta tu dah banyak berjasa dengan aku especially when it comes to work......sigh...aku kurangkan CAPS LOCK ngan BOLD lepas ni...ada rezeki kang..tukar la kereta lain...InsyaAllah...

Korang tau tak aku dari tadi dok repeat lagu Songbirds tu...seriously..cer dengar..hik

4.16 Pagi..
Sambil blogging sambil surfing...macam ni la jadinya...aku orang malam (night person) So berjaga lewat macam ni memang benda biasa...Aku tau tak elok untuk kesihatan...InsyaAllah aku akan cuba ubah...

Aku ni berangan-angan nak kembali blogging macam biasa...tapi komputer riba takde..telefon pandai pun takde...aku post entry ni pun pakai komputer riba kawan *gigihkan diri jugak ni pakai bahasa melayu walaupun dalam kepala pikir...saya paham perasaan awak Sharifah Amani...Dah la pakai komputer orang...bermalam pun di rumah orang...apa nak buat...ni la jadinya bila dah tak sebulu dengan teman serumah yg berkelakuan seperti bontot...macam mana nak cakap ek?.. He is an ass bak kata orang putih...Hati ni tak suka dah nak simpan perasaan benci membenci ni...dah tak ngam tak apa lah..takkan nak paksa...tapi nak berselisih atau bersua muka memang tidak lah..apetah lagi nak bertegur sapa...biarlah aku ngan HITAM wat hal sendiri..dan cuba untuk tidak buat orang marah...

Kelakar tul kalau aku blogging..starting Glee..ending Hosmet azab...mcm tu la gaya aku blogging...taip aje ape yang lalu dalam kepala ni..

Nak rokok sebat..pastu try tido...

Oh my future-Out

Friday, January 27, 2012

Songbirds..



For you, there'll be no more crying
For you, the sun will be shining
And I feel that when I'm with you
It's alright, I know it's right

To you, I'll give the world
To you, I'll never be cold
'Cause I feel that when I'm with you
It's alright, I know it's right

And the songbirds are singing,
Like they know the score
And I love you, I love you, I love you
Like never before

And I wish you all the love in the world
But most of all, I wish it from myself

And the songbirds keep singing
Like they know the score
And I love you, I love you, I love you
Like never before, like never before,
like never before

:-)

Tuesday, January 17, 2012

50 upset 50 happy part 2..

Memang tepu la nak menunggu part2 pun..
Blog meletup takpe gak..

Anyway..selepas percubaan memujuk ANGEL gagal...aku yang excited..tetap excited..bersiap2 dengan baju XXL..(yer..saiz baru) F.O.S..50 hengget dapat 2..skinny jeans nan sehelai..dan kasut BATA...*matilah bata.. Aku pergi jemput SYAH.. sempat gak BBM BELLA..suh die pi jemput ANGEL...BELLA yang tidak tau apa2..gigih la bbm ANGEL..tanya nak jemput kat mana..hikhik..tergelak kechil2 manja je aku dalam hati...


Elok pulak pic candid ni..seb baek leh edit ilang jerawat...kalau leh edit hilang lemak..dah lama jadi DEFAULT PICTURE gile..Anyway time ni..aku, SYAH, BELLA dah melangok kat sini dulu..tapi BBM masih aktif ni..

"Katner nok"..
"tepu ni"..
"Angel caner"..
"Aku dah sampai..mana kau"..
"Cepat la giler"..
"Aku ngan SYAH n BELLA"..
"Mana kau babi"..

Haha..ayat2 camni..mmg slalu pakai la kalau nk pi clubbing..mmg selalu sgt..

Selagi tak hadap muka memember Cinapore tu..slagi tu lah bz ngan BBM..

Anyway..ketibaan ITIK..ARANG..LATIFF BORGIBA..KENIT dan siapa tah lagi sorunk pakai spek tapi elok..Disambut dengan girang dan disusuli acara kritik2 KB..

Kau Hitam ahahaha
Kau penyek..ahaha..
Kau masuk angin..ahaha
Kau Bentat..ahaha

Meleret selama setengah jam..baru la kumpul2 duit nak masuk club...rasa cam budak sekolah nak naik teksi pulak tong2 masuk cab..pastu sardin..but anyway...it was a blast...honey u know it'll be a blast when we have the cinaporean n drunken me in the club..lol.. i am soo full of myself..

Snappy time..






Pic last ni je yg aku edit..sbb pic lain beburuk..

Tapi dalam tingtong2 tu...tertitis jugak air mata aku depan ITIK time tu...dia bawak hadiah tuk aku malam tu...but i got nothing...ANGEL suppose to be the real suprise..but then again...if it was'nt meant to be...it was'nt meant to be..

Something else and new and refreshing happened that night...I met KK...someone had a crush on me that night..yeah..the Fat me...NGEEEEEE...

Gedik-Out

Tuesday, January 03, 2012

50 upset 50 Happy..part 1

Obviously title tuk entry kali ini adalah...rojak

Macam yang aku bagitau dalam entry sebelum ni...aku sangat excited dan tak sabar tuk New Year..celebrate dgn kawan2..tengok bunga api.. but no.. satu pun x dapat...instead..aku pun tgk wayang yg start few minutes lepas masuk tahun baru..dan panggung itu (VIVA) which sejuk tahap eskimo yang membawak ke semput lalu demam..member2 sume lari ke singapore n penang..i envy them..but nk wat caner..takde rezeki nk bejalan

but every cloud has silver lining..

6 JAN yang ditunggu-tunggu telah tiba..aku cakap banyak kali kat JEEJAN masa dia lepak KL sebelum tu.. 6 JAN..ALL OUT..ta kesah la termuntah telempuk tepi jalan skali pun..leh la berangan jadi model video klip Black Eye Peas.. party animal katanya.. *matilah binatang..

but as FUN as that day is..

i cant help but to mention the highlite of the day is the drama between my friends.. ITIK n ANGEL.. nama sebenar dirahsiakan.. i know at least one of them goin to read this entry..but what the hell..sorry sesangat..i already tweet "Bagi atas" kat twitter..but this will be the lastt thing i do to help both of you...love me or hate me..

ITIK dan ANGEL..adalah sahabat baik yang baik pada suatu ketika dahulu..but a year ago something bad happen..they stop talking to each other..(i know one of them cube memujuk tetapi gagal) they stopped talking to each other..selama setahun..

Follow me at twitter GabbySylar

Iklan sial..

Siang tu after having a little talk with KENIT aku wat group kat BB called 'Lempuk for itik'..

It's Itiks birthday.. so i want to do something.. we want to do something..KITORUNK NAK KETEMUKAN ITIK dan ANGEL..and salah satu sebab kitorunk buat mcm ni is because

THEY MISS EACH OTHER..YOU GUYS..MISSED EACH OTHER..

so thats why WE..ur friends have to intefere and do something..so if we being pushy (sorry) its because it was ur birthday and YOU GUYS MISSED each other..infact ANGEL sendiri pernah tweet nak buat surprise party untuk ITIK..tetapi masih berkecil hati..

Anyway idea bukak group dalam BBM tu tak berapa nak membantu..sebab bila kita bukak group yang diduduki oleh Wan Maimunah..Khatijah Tan...Norlia Ghani dan beberapa ahli Maharaja Lawak...topik utama leh jadi topik ketepi.. kimak seseko..

KENIT yang asalnya kata nak pi beli kek..TAK JADI sebab tak dapat keluar dari Gua Batu Caves sebab di kelilingi ular2 tedung..dan dirintangi tempurung2 kelapa pecah di sekelilingnya..(dah kenapa aku ni)..

Aku pulak stuck kat kedai..memang takleh tinggal..kalau tinggal staf aku yg ta pandai berbahasa melayu tu akan menakutkan cust2 aku dengan bahasa2 ungka ayam monyet dan sebagainya...dalam sibuk2 tengok kawan2 berpuaka di group LFL..aku berbbm dengan ITIK..itik kata.."I MISS THE PERSON WHO GIVE ME THE RAINBOW CAKE"...

cina kat cc ni tapau babi masuk cc ke..bau bangkai siyal..pukimak haram mcm nak baling pc sebelah ni ke kepala dia..babi haram..

Anyway...bila lemang cakap camtu..i'm like okay...kalau ANGEL takde..KEK pun jadi kot...so aku BBM ANGEL..mano nak dapek kek tu..(mcm2 slang la dalam ni) ANGEL sgt membantu..dari cara dia msg dan tone suara (dia siap call kot)..she feel good bout herself kot kalau dia dapat membantu walaupun sikit...die bagi info yg sgt specific..dan beria suh aku dtg KL time tu tuk beli kek tu..sebab kebetulan die kat KL tuk repair BB die..korek punya korek..ANGEL kata kek itu ditempah 2 hari sebelum tarikh pentingnya....bummer..

anyway.. i cant go out..priorities mmg kat kedai..dlm stress2 blur..i call MELATI..*matilah melati kampong pening2 lalat... Melati kat KL..aku lega sikit..aku suh die carikkan kek tu..tapi die pun tkleh..bz with client..

So there goes the cake...in the closed shop..bodow toke cake shop tutup kedai pukul 6..kaya sangatlah keturunan kau..

So berbalik la aku memujuk member2 lain..suruh dorunk pujuk ANGEL..menghadirkan diri ke Parti ITIK..kelas sgt aku..pegang tali memainkan jari jemari pastu kawan2 jadi N'SYNC..nyanyi bye bye bye..(omg saya tidak mabuk..saya taktau kenapa saya merepek)

Muahaha

-___-".. anyway..percubaannya gagal..ANGEL tidak bersedia..tho dalam hati aku sangat yakin ANGEL akan muncul di saat2 akhir..aku sangat yakin camana tah ANGEL tgh bersiap kat umah KEPUK untuk datang ke parti ITIK..*matilah kepuk siapa? tataw..hik..

*sambil tambah "part 1" di sebelah tajuk besar di atas..

Dah lewat malam giler..nak pic parti yang banyak hantu tu?..tunggu lah part 2..pakcik tak larat...nak balik tido..

kuku dah panjang ni-Out

Wednesday, December 28, 2011

BB Barred...Blogger Back..

Yeah..

Bila BB kene bar.. time tu la hegeh2 nak usha TWITTER yang dah bersawang tu...time ni la nak jenguk BLOG yang selalu dirindui tetapi malassss nauu nak update..

anyway..im still with my work..social life masih berjalan seperti biasa..infact theres gonna be big event im goin to attend.. NEW YEAR and BIRTHDAY LEMANG.. (remember KERORO)..kawan dosa aku..lol..and...jalan-jalan di HATYAI..(yahu)..

hik..

Anyway.. I had a bad disember...duit banyak kopak..kereta dah mula buat hal..macam-macam la..nak diceritakan sangat pun..nanti org warning "mulut jangan laha sgt".."sopan santun kena jaga"...di celah2 wish birthday aku kat FB...dah ler takde papo celebration pun (takpe lagik)...tapi disuruh "berubah"..

The fastest way to make me naik hantu is.. HON kereta...and the other way.. is.. "Y..u need to change this..change that"..bukan je mengundang jari hantu..malah ditunjal ngan jari hantu pun aku leh buat..

...pls..*sambil bukak youtube pasang lagu SUGABABES-UGLY..repeat sampai abis blog..

Arini dah 29 aribulan.. lagi sehari je..untuk release segala tension..renew balik azam yang tak penah nak ikut...dan habiskan sumer tempahan tuk bulan ni...kumpul wet bebanyak settle bills..payment2 wajib..pastu simpan skek untuk HATYAI..(yahu)..

Ari ni ade 3 orang lagi jadi regular customer aku.. suke suke suke.. Mintak dimurahkan rezeki.. doa2kan lah yer.. banyak lagi kene belajar ni...tapi dalam sibuk2 kat kedai pun.. sonok gak bila kawan2 dantang menjenguk..MELL dah sah2 pengunjung tetap...seluar die dah berapa belas ratus pulak nak di'skinny'kan...lately ni AMIR pun rajin datang kedai..sebab bosan tarik muka kat rumah die..drama sgt kat umah katanya...wat kerje tak berbual..leh jadi stress gak aku.. tengkuk ngan bahu ni mmg dah keras semacam...mmg dah lama sangat nak pi berurut n bekam segala..masih tak sempat2...

Aku rasa kan..kalau rajin..KALAU RAJIN..

rasanya tak? haha..

Aku nak post pic baju2 yang aku rasa menarik..dan boleh dishare dalam ni.. what do you think eh?.. as if i have active followers katanya.. mcm aku rajin update mcm KAK RED tu.. sori no link..ta payah link..tak perlu link.. eh..

seriously aku taktau ntah apa point ntah apa yang nak disampaikan..ntah apa motif entry aku kali ni...i just miss blogging...

eh wait..ari tu kan.. JEEJAN dtg kl.. JEEEJAN ni kire mcm nenek kepada LEMANG...dia singaporean kedua yang aku kenal selepas LEMANG.. makcik singapore aku tak dikira..sebab die gedik2 slut azab tak sedar diri walaupun anak dua..bagusla dah janda.. eh babas.. Bila orang dah mintak dibawak berjalan.. kite temankan lah..



Inilah JEEJAN.. walaupun kitorunk sering melaha each other (funny napa dalam blog ni mulut aku baik sgt).. JEEJAN is on of the cool people i have in my friend list...SHE GAVE ME BODYGLOVE WALLET as besday prezzie.. god knows how happy i am..tu satu je la besday prezzie aku tuk tahun ni.. takde pic la plak..THANKS JEEJAN...i hope u have a blast that day..walaupun agak malu lite2 bila dia tgk keadaan KL lepas parti krimas ari tu...i am sooooooo angry seeing Bukit Bintang after parti.. macam kapal titanic nak karam...mcm tu lah rupanya..

Dorunk memang kuat parti macam binatang kan?..baik jinjang..baik kampung..baik estet..

huh..

ayo dah lewat sgt..nak lik dulu lah.. esok InsyaAllah BB akan aktif..so i'll see you NEXT YEAR.. yup.. Get It Twisted..haha..

Ada Apa Di Hatyai?-OUT

Friday, September 09, 2011

er.. hi.. :-S Selamat Ari Raye wak..

I wanna say sorry.. but im not sure if i have too?.. silap2 next time buat lagi.. haha..

pasal lama tak blogging lah.. alahmak..

HOW ARE YOU?..

Im good.. (more like..FAT)..but im good...yeah.. dah terlambat ke kalau nak ucap..

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

Walaupun semangat raya dah hilang..haha..yang datang hanya perut yang makin membesar...(every damn year)...Hows raya anyway?.. This year for me kan.. is "Back to normal" raya..sebab?.. Aku start keje ngan mak aku balik... Beraya ngan family balik.. dapat shopping mcm tiap2 tahun balik.. dapat jahit baju melayu aku sendiri balik.. "with a twist" if u know what i mean.. tgk atas sattt.. baju melayu biasa ke?.. *matile angkuh..

Astaghfirullahalzim..

Jangan angkuh..hik..but yeah.. I Learned a lot masa kerja dengan WANIE dulu.. so mestilah praktikkan kot ye... anyway.. i can say.. I LOVE WHAT I DO right now.. tak mcm dulu.. aku tkleh fokus.. cepat bosan.. skang.. fokus dah up sikit.. OMG bosannya citer pasal kerja!!..

Mari cerita lagi..haha..

Kalau tahun2 dulu.. aku hanya menjahit.. this year its different...aku dah pandai potong.. thanks to my mom...walaupun masa memula motong..hati ni merungut menyumpah menyampah...sbb aku mmg tak suke buat bende yang aku tak reti...tapi lepas paksa diri..paksa belajar..akhirnya pandai la jugak...and the best part is.. Memang betul la mak aku cakap dulu..

"Bila pandai potong baju kurung moden..macam2 baju lagi ko leh potong"..

Out of curiousity... aku leh potong baju2 fesyen mcm dalam majalah2 tu...yes..out of curiousity...asik duk tertanya-tanya..mcm mana dorunk wat ni..mcm mana dorunk wat tu..sampai kepala otak jam.. last2 amik perca buruk2 tu...terus lukis terus potong..conteng2 la kain tu ikut rupa yg aku nakkan... memula rosak..2nd time rosak lagi..after few times.. JADI!..im like... OOOOOOOOOOOOOOOOOOO...gini rupanya.. then BAM! BAM! BAYUM!..satu demi satu baju kurung moden yang macam2 pesen aku gunting...time tu..mmg dah addicted kat gunting baju je.. mesin jahit tak pandang dah.. kekwat azab eh..

So Alhamdulillah ar.. dapat la amik tempahan yang mahal2 skek.. berbekalkan perca contoh yang aku buat suka2 tu..tayang kt cust..dorunk suke..then tempah..

Cerita stress..maki memaki..cust maki aku..aku maki cust time2 minggu dah nak raya tu..toksah citer la eh.. mmg dah biasa.. aku memang tailor yang ada attitude..not that im proud of it..tapi memang aku jenis yg tkleh kene marah ngan cust.. sebab sabar aku sume dah habis kat mak aku...not that i blame her.. but did u know...

Dari kecik sampai skang..aku tak pernah menjawab even sepatah pun ngan mak aku kalau die tgh berleter or memaki hamun..simply tgh naik hantu la..

So thats why aku cakap sabar aku habis dekat mak.. Bila org lain start marah or tinggi suara kat aku..aku terus meletus kat situ jugak...lantak kau customer atau aku yang customer...I just dont take crap from anyone..so yeah..thats all i can say about work..

Aku leh potong baju kurung moden yang ade pesen2 skek - Dont mess with me at my kedai

Itu je rupenye..haha..azab..ok2..mari kiter beraya...

Btw..sehari sebelum raya lah...masa utk menyiapkan baju family...masa untuk gunting rambut yg dah serabai tak terurus lansung sbb sibuk nak mampus kat kedai dan masa untuk shiopinnggsss...

sowi no picture.. :P

Kitorunk gerak ke JB dalam 2 pagi camtu..lewat sebab repair baju melayu pakcik aku ngan anak die..

Keluarga Zulkifli Yang Gigih

Tak ke mampus aku kalau dorunk baca ni..hahaha..anyway..tiap2 tahun..lepas Arwah atuk ngan nenek dah takda.. *sobs... Rumah dorunk la kitorunk lepak...Lauk pauk memang terbaekkk..walaupun kadang2 mak die kerek2 pengkid skek..tapi Jangan Buat Hal mempertikaikan kehebatannya di dapur...hahaha.. *tepaksa bodek skek2 lepas carut.. Ampun Mummy Didie haha.. *matilah link..

Kitorunk sampai GELANG PATAH dalam 7 pagi camtu.. aku drive 2 kali.. mak aku skali...Alhamdulillah kereta 2nd hand aku tak buat perangai...

yup..kereta 2nd hand... we'll get to that later..sebab 2nd hand kan..malas nak brag..

ZzZzZzZzZzZ..

Yup..aktiviti pagi raya aku... SEMUA terlajak...bangun2 je mandi...Makan ketupat nasik lauk rendang daging..serunding daging..sambal kacang dan lodeh.. WAJIB.. tiap2 tahun.. feveret bai.. so itula santapan tiap2 tahun beraya.. sarapan itu.. lunch itu.. minum petang itu..makan malam itu..supper itu.. gatah sesuka pun itu.. pastu balik kl..muka da mcm ibab tembamnya... *nanges.. lepas dah makan.. lepak satt.. pastu masuk kul 1-2 tengahari.. salin baju raya.. dan....

BERAYA LAH sampai lebam!..






Skek2 je dah la.. Hp bb curve tidak mampu menangkap gamba secantik ini.. ni sume hp baru BABY

Owh one more thing...kalau bukan pasal dorunk ni.. tak tergerak pun aku nak update Ghayo.. Thanks Amezy Syafie and Razif ... kalau aku lupe lagi.. bak kata Ana Raffali.. TOLONG INGATKAN AKU~..


Eh Dahla weh.. Ngantuk..

Maaf Zahir dan Batin-Out

Wednesday, January 12, 2011

Besday Olin...

Everybody loves Lemang (kecuali sorunk recently but who cares)...Dont u just love it when everybody loves you?...ini bukan statement Envy...its just a scenario that makes me think...What does it take to be likeable... *motif topik ni?.. haha...

Anyway to LEMANG aka OLIN.. this entry is for you...

He is known by many names..

Gambar Hiasan...

MEGAT
MEG
LEMANG
OLIN
KERORO

There..antara nama-nama yang aku penah dengar dan masih diguna pakai hingga kini...Olin paling sweet la kot ye...tak banyak yang aku leh cakap pasal katak ni sebab bukan slalu lepak sama... yang aku tau die ni...

PARTY PEOPLE
yeap...kalau tak caya tengok la Album dia...it screams FUN FUN FUN...(more like alcohol3!) hahaha...

BIMBO
Sometime?...kadang-kadang tertingal dalam satu2 conversation...like "hah? uol cakap ape ni?"...paling kelakar...Jalan Teratai (rumah megat kenit) disebut Jalan Ter Atai oleh lemang...

CLUMSY
Barang ape aje yang tak tercicir dari Olin...
  • KEK milik Zul Sangkut Baju/Zul Straw terjatuh dalam sungai..gara-gara lemang yang feeling2 nak berjalan atas batu sungai mcm Mama Roxa berjalan atas tempurung kelapa bawak lilin di MusicTech suatu ketika dulu...
  • CASH yang tah brapa kali hilang...penah hilang dalam bas dalam perjalanan dari Cinapore ke KL...and OWH YA! baru 4 jam yang lepas die update kat FB die..."DUIT AKU TERCICIR!! ARRGHHH"..yup..sedikit climax di situ...
  • BEG...di tengah2 bandaraya Jay Bee kawan2 ku...nak lepak JB beberapa hari je kot.. Bag sampai 2 3.. jalan2 tengah bandar gedebuk2 Bag jatuh...Bag takpe lagi la.. cuba kalau ciknek boleh tercicir..dah berapa kali nak beli baru?.. *matilah beli...
FRIENDLY
Yeap..first time dengar pasal die..adalah dari mulut DZENG...banyak cakap..muka tak malu..ngada2 yang acceptable...kelakar yang acceptable jugak..they do have a lil bit of differences which i rather NOT talk about it...but seems like nobody cares...I dont care.. as long as u dont sleep with my lover... LOL.. gurau je bab tu OLIN..Jgn mara naaa.. bukannya aku ade lover pun.. asik minat orang yang tak minat kat aku je. *nanges..

Ape yang aku merepek ni?..hik..Padahal entry Besday je kot yerrr...yep ENTRY BESDAY...

SELAMAT HARI JADI YANG KE 31

Umur wajib diberitahu.. Gambar kek ni WANIE yang snap kot...WANIE yang plan buat surprise party untuk OLIN ni.. bertempat di KTV Ampang Park... Antara tetamu yang hadir... ME..DZENG..FAIE..JUAN..ED BOTAK (Perlu mention sebab ada dua ED)..FITRI (AF) *matilah AF.. past tense sangat... AMIR..ED...MELL..LOTPI..ACAP...THUMBELINA...CT LIA (bekas ratu cantik)...MIRA FARELL..JEEJAN FANSURI...ATONG (LOVER OLIN!)... eh ramai jugak ek? tak sangka aku ingat semua..Happening..



Wow...pic kiter berdua takde ke Olin?...kekwat azab gak hantu ni...btw pic di atas ialah aksi Karok di KTV ampang park...sebelum berjimba di MAISON pada malam ituh...

MAISON






OMG..pic kiter ber2 takde ke OLIN?...azab lah kau ni!.. *eh marah..hik..
BTW pada siapa yang tak kenal lagi siapa OLIN aka LEMANG.. ini lah dia.




Eh salah..sori.. hik.. nak tau tak nape aku panggil die KERORO.. one sweet day.. i saw Olin's face without Glasses...and owh boy..he look like KERORO...


HAPPY BORN DAY
6 JAN