Wednesday, December 28, 2011

BB Barred...Blogger Back..

Yeah..

Bila BB kene bar.. time tu la hegeh2 nak usha TWITTER yang dah bersawang tu...time ni la nak jenguk BLOG yang selalu dirindui tetapi malassss nauu nak update..

anyway..im still with my work..social life masih berjalan seperti biasa..infact theres gonna be big event im goin to attend.. NEW YEAR and BIRTHDAY LEMANG.. (remember KERORO)..kawan dosa aku..lol..and...jalan-jalan di HATYAI..(yahu)..

hik..

Anyway.. I had a bad disember...duit banyak kopak..kereta dah mula buat hal..macam-macam la..nak diceritakan sangat pun..nanti org warning "mulut jangan laha sgt".."sopan santun kena jaga"...di celah2 wish birthday aku kat FB...dah ler takde papo celebration pun (takpe lagik)...tapi disuruh "berubah"..

The fastest way to make me naik hantu is.. HON kereta...and the other way.. is.. "Y..u need to change this..change that"..bukan je mengundang jari hantu..malah ditunjal ngan jari hantu pun aku leh buat..

...pls..*sambil bukak youtube pasang lagu SUGABABES-UGLY..repeat sampai abis blog..

Arini dah 29 aribulan.. lagi sehari je..untuk release segala tension..renew balik azam yang tak penah nak ikut...dan habiskan sumer tempahan tuk bulan ni...kumpul wet bebanyak settle bills..payment2 wajib..pastu simpan skek untuk HATYAI..(yahu)..

Ari ni ade 3 orang lagi jadi regular customer aku.. suke suke suke.. Mintak dimurahkan rezeki.. doa2kan lah yer.. banyak lagi kene belajar ni...tapi dalam sibuk2 kat kedai pun.. sonok gak bila kawan2 dantang menjenguk..MELL dah sah2 pengunjung tetap...seluar die dah berapa belas ratus pulak nak di'skinny'kan...lately ni AMIR pun rajin datang kedai..sebab bosan tarik muka kat rumah die..drama sgt kat umah katanya...wat kerje tak berbual..leh jadi stress gak aku.. tengkuk ngan bahu ni mmg dah keras semacam...mmg dah lama sangat nak pi berurut n bekam segala..masih tak sempat2...

Aku rasa kan..kalau rajin..KALAU RAJIN..

rasanya tak? haha..

Aku nak post pic baju2 yang aku rasa menarik..dan boleh dishare dalam ni.. what do you think eh?.. as if i have active followers katanya.. mcm aku rajin update mcm KAK RED tu.. sori no link..ta payah link..tak perlu link.. eh..

seriously aku taktau ntah apa point ntah apa yang nak disampaikan..ntah apa motif entry aku kali ni...i just miss blogging...

eh wait..ari tu kan.. JEEJAN dtg kl.. JEEEJAN ni kire mcm nenek kepada LEMANG...dia singaporean kedua yang aku kenal selepas LEMANG.. makcik singapore aku tak dikira..sebab die gedik2 slut azab tak sedar diri walaupun anak dua..bagusla dah janda.. eh babas.. Bila orang dah mintak dibawak berjalan.. kite temankan lah..



Inilah JEEJAN.. walaupun kitorunk sering melaha each other (funny napa dalam blog ni mulut aku baik sgt).. JEEJAN is on of the cool people i have in my friend list...SHE GAVE ME BODYGLOVE WALLET as besday prezzie.. god knows how happy i am..tu satu je la besday prezzie aku tuk tahun ni.. takde pic la plak..THANKS JEEJAN...i hope u have a blast that day..walaupun agak malu lite2 bila dia tgk keadaan KL lepas parti krimas ari tu...i am sooooooo angry seeing Bukit Bintang after parti.. macam kapal titanic nak karam...mcm tu lah rupanya..

Dorunk memang kuat parti macam binatang kan?..baik jinjang..baik kampung..baik estet..

huh..

ayo dah lewat sgt..nak lik dulu lah.. esok InsyaAllah BB akan aktif..so i'll see you NEXT YEAR.. yup.. Get It Twisted..haha..

Ada Apa Di Hatyai?-OUT

2 comments:

Anonymous said...

mak terharu baca blog uols shima..tp kan mak bkn nenek kpd lemang, mak adalah adik kpd lemang iaitu adik2 huhu

[Y]..Just [Y] said...

HAHAHAHAHA..sudahhh