Wednesday, October 07, 2009

Minggu Sakit Hati..

Pertama..

Kalau dulu..aku yang dibawa bicara..aku yang dipanggil tuk meneman di kala gembira ataupun duka..aku yang dipanggil untuk bergossip dan mencarut...tapi sejak aku berkapel..things have changed..aku dibelakangkan...pergi mapley tak ajak..perkembangan terbaru..aku orang terakhir tau..atau pun aku taktau lansung..hanya mengharap pada spekulasi sendiri...dan kebarangkalian MENGUMPAT pasal aku..toksah cerita la..sebab KAU memang dah aku kenal berperangai begitu....so jangan nak sentap2 ngan aku kalau tiba2 aku pandang muka kau pun tak..sebab AKU KECIK HATI..JAUH HATI..dan sumer yg sama jenis dengannye...

Kedua..

I fought for you..and god knows how many times i've cried..i've drunk..i'm out of my fucking mind just to get u back..but u throw it all out the window or back to my ugly face...i gave up..which is fucking hard..i moved on..which is fucking hard..i've found someone who loves me sooo much..then it slowly..makes me forget about u..which is fucking hard 2........... Not completely...but i feel good..i feel better..i feel loved...and slowly...i am healed...and suddenly u come back with a lousy sms... you've dreamt about me?.......u have got to be kidding me...

Ketiga..

Ko dah ignore die 2 bulan...dier pun dah stop terhegeh-hegeh carik ko...die meneruskan hidupnya..dan berjumpa aku...we fall for each other..and we "saved" each other in many way a person can be saved..and tiba2 ko carik die balik..ko nk rampas die dari aku...KAU NAK MAMPOS ye?...Alhamdulillah die sayang aku lebih dari kau..infact dier dah tak sayang kau lansung..dier janji ngan aku die takkan layan kau lagi..walaupun aku bukanlah orang yg senang percaya..aku sejuk hati dier ikut cakap aku..dier pun bukan budak bodoh..buat apa nak layan orang macam kau yang bagi alasan bz dengan kerje selama 2 bulan which is freakin lame..tiba2 sms nak dia balik...bodola dude..... -___-"

Ke-empat..

Kepada PANTAT yang sangka aku dah hilang taring..blog basi..blog malap lagi senja dah mengundur diri sebab drama percintaan...FUCK YOU MOTHERFUCKER :-) ..Bukak tutup blog aku...KAU PENAJA?..KAU MENTOR?..KAU SIAPA? ops.. tak semestinya cara penulisan aku berubah.. aku tidak pandai "mengatur kata".. DONT PUSH THE RED BUTTON sebab aku nak blogging benda2 yang menghiburkan aku jer..bukan kau...I Am A Big Fan of IMAH LENGGOK..but that does'nt mean i wanna be like her..or write like her..sumer orang ada style sendiri..and this is my style..if its boring..so be it..if its changing..so be it..i'm still the boss of my goddamn blog .. UR DRAMA..IS UR DRAMA ONLY..IT IS NONE OF MY FUCKING BUSINESS...so please...STOP BEING A MORON.. :-) aku pandai maki jugak..tinggal lagi macam kau yang feeling grand maki orang dalam blog.. i rather spit on his/her face... LIVE.. tq.. UNDERESTIMATE ME NOT ye my dear..

Kelima..

Sms dihantar..message dihantar..YM pun berisi... satu persatu dijemput... tapi tak datang gak.. so tak boleh ke aku kecik hati?.. boleh kan?..

Sentaplah-Out

4 comments:

BuRn said...

asal sentap sangat ne Y.....relax bHaaa keep smile...

[Y]..Just [Y] said...

baek~ :-) see me smiling? haha

i'm shin... i'm inesen said...

erk.. bawak bawak bertendang.. ops.. betenang... ngee.. senyum ubat paling mujarab.. tarik napassssssss!! lepas... eh jgn kentut.. shin suh tarik ngan lepaskan napas la...

..: kAiSaRa AzFaRuL:.. said...

*setting air cond 2 darjah celsius*

;)