Monday, November 03, 2008

Geram...

Aku taktau la aku geram ke..aku marah ke..aku sedih ke..aku menyesal ke...

Malam tadi..

Aku wat bestfren aku marah...

Bende tu start biler dier mula brag pasal laptop baru dan hermes die...What is hermes btw..aku dah banyak kali dgr bende tu..tapi still taktau ape kejadah nye bende tu...*bley..

Bila dier start je brag..i went like..

"Owh puh leess spare me your rich story.."

Pastu biler die cakap..

"What rich?..Whu Rich?..blablabla rich?..Allah lagi kaya..maha kaya...etc"..

Aku meluat la plak..



"Boleh tak jgn babitkan Dia in this silly lil argument.."

Pastu die cakap lagik..

"Mestila..Tuhan maha mendengar..maha mengetahui..blablabla.."

"Ada aku bantah?"..aku kata..

Pastu dier bebel sumthin like..aku dikatakan MALU untuk menyebut nama DIA...

aku tk berapa igt sebijik2 apa yg aku cakap pastu ..but it sounded like this la..

"...Just becoz i did'nt flaunt it like u did...it does'nt makes me...whatever u think i am..I just keep it in my heart and that'll just do it.."..but him..flaunt it and "USE" it like orang2 "PAS"...which i despised!!...dan malam tu..bukan sekali die buat mcm tu..dah berapa kali dah..it's like bila sesekor dah mula berbalas pantun..and he dunno what 2 say...dier masuk bab agama...

Pastu die marah2 aku for judging his richness...dan cakap taknak chat ngan aku lagi..blablabla

end...

Eii...rasa cm nk lempang2 je...

Tapi lepas few minutes silent....I guess i'm just jealous...not that aku menyesal pasal bab Tuhan tu dan die feeling2 nk bagi ceramah...tapi pasal loaded nye ponen ni sebab ada sugar daddy...asal tension shopping..ari2 dier ngadu die tension nk putus sebab tk suke idup cmtu..tapi ari2 jugak shopping..shopping lak bukan kokak2 punya barang...haish...bukannya aku nak sugar daddy gak...ish..I'm 25..but....i feel like a loser in my life...everybody else has achieve so much in their life...but me?...cmne nk ckp ek...aku gagak...die merak..................... so much for a metaphor...:P



Gambar Hiasan..

Tadi aku dah mintak maaf kat Ym...what is it with me asik mintak maaf kat orang 2 3 hari ni..sedeyh............

2 comments:

Nurlea Laurielle said...

at 25 u managed to put ur nuffnang ad box overlapping ur page's banner... ok what.....

[Y]..Just [Y] said...

Anjengggggggggggggggggg