Wednesday, November 05, 2008

Layout Baru...

Hik..akhirnya setelah bersengkang mata pada malam2 buta ni..sambil ditemani bunyik hujan..dan angin malam yg membelai-belai suruh aku membuta...siap jugak layout baru aku..Cantiktak cantiktak cantiktak..*matila Eric..I think this is my very first.. 3 column blogger layout...

Memang payah jugak la kot mula2 tu...sebab asalnya aku pakai HTML..ni XML..so..ada la beza skek..bodo2 jugak la memula tu...ramai gak aku PM kt YM nk mintak tolong..of kos memula sekali aku tanya FIBIE...masa memula bukak blog 3 tahun lepas..dier la tolong wat itu wat ini skek2...

Fibie D La Rossa --- aiyoo diam tak diam..3 tahun dah ko tulis blog kan

Tu lah..lama gak..tapi tk pernah pulak aku wat entry anniversary bagai kan...*perli sapa? tataw..haha...bukan FIBIE je aku kacau..BASHY..YOE..EDDIELICIOUS...lastly LKY...learned some new stuff from her 2...And a new word...

PPB=Pose-Pose Bijak

sial kan?..:P

Selain nk share yang aku puas hati sgt2 ngan layout baru aku ni kan...aku nk share lagi satu bende ngan korunk...hikhik..tiap kali aku tgk bende ni..aku tegelak2 sambil meremang bulu roma lite2..huhuhu..apakah itu?..ngeh3..mrasa la paste lagik..aku kan hantu copy n paste..hik


darklighter83 -- eh nok..aku nk citer sumthin
darklighter83 -- tgk webcam ni kan..teringat satu citer ni...

Lea Lai Lee -- citer la hawau!

darklighter83 -- aku webcam ngan member aku..dak sunway..tgh feeling2 borak..aku nampak akak die..tgh dukung anak dier pergi ke dapur..aku tanya la...eh..akak ko tk kisah ke ko tk tidur2 lagi ni...umah terang2..men laptop org ni..
darklighter83 -- dier kata..."la...mana la die tau..dier balik umah mak aku"...aku sorunk je ni hah..

Lea Lai Lee -- AIYOH!
Lea Lai Lee -- DAH!
Lea Lai Lee -- STOP!
Lea Lai Lee -- hanjeng!
Lea Lai Lee -- babi!
Lea Lai Lee -- sial!
Lea Lai Lee -- matilakau!
Lea Lai Lee -- cilaka!
Lea Lai Lee -- sial!

Sambil tgk Ponen tu..tutup mulut dier ngan muka paranoiai..sambil pandang belakang..lepas tu tunjuk "FCUK SIGN" kat aku..

darklighter83 -- pantat tak nok....terus..aku terdiam..muka die pun smacam..babi sgt nok..
darklighter83 -- ok2..kite stop nah
darklighter83 -- matilah..

Tergelak-gelak semput aku..tapi at the same time..meremang..sebab aku bukan propah pun...citer tu Benar!..yup..still meremang till now..nak2 angin malam meniup celah2 sliding door tu..jap ek..nk pi tutup..cilakak sgt..

Phew...apa2 pun..Thanks for ur tips sis..N thanks to kawan2 yg lain gak sebab sudi mendengar rungutan aku kt YM pasal layout ni..heheh..SKER LAHHH LAYOUT NI..

4 comments:

raeshad said...

true story ka ni?

Cam tipu jek xD

[Y]..Just [Y] said...

Kenapa plak aku nk tipu ek..:P..

It's True..terpulang nk caya atau tak..

only +RIZAL+ said...

didin't know that u hav blog.
lame plak tuh...

Nurlea Laurielle said...

kawan u budak sunway tu bukan ke adek arezeo?