Thursday, November 13, 2008

BWS!!

Ya Hampun...dah lama giler aku tak ketawa bagai nak rak mcm tadi...tk pernah2 aku ketawa berair mata..sampai mengalir ke pipi...Aku terus jatuh cinta ngan blog yang satu ni..jarang2 aku puji tuan blog dan blog2nye sekali...pernah tak aku insist korunk masuk blog2 tertentu atas sebab2 tertentu..kalau yer..takpelah..abaikan...sebab aku pun tak ingat...tapi blog yang satu ni...aku rekemen sangat2 korunk ke situ...sebab he's funny..he's sarcastic...and he's funny...and sarcastic...dier mengingatkan aku pada CHANDLER BING..haha..aku suke CHANDLER BING..not just he's cute in his own way..He's funny in his own way 2...Kepada KAHUNA...KEEP BLOGGING BRO!..Pada sapa2 yang sudi masuk...sila klik..

4 comments:

nadia piQa said...

sokong2~!!!!
kahuna sangat gempak!
lawak gilerrz~!

khairierahman said...

strongly agree!!
.
nak buat fan club ke?
.
rofl

Tipu Tapi Benar (TTB) said...

http://chawansakit.blogspot.com/
http://piahzadoralagi.blogspot.com/
http://akutakpeduli.blogspot.com/

Layan

SUXX said...

heh chawansakit ada lg ke?haha2