Tuesday, March 11, 2008

Gedika..

HAHA.. memperkenalkan pondan sial yang masuk hate list aku yang ke 2..dikenali sebagai Gedika di MIRC..atau nama lain yang ado AKAK2 berangan..OR Lahabau..nak aku paste sekali?..

Hamek!..sesuai tk pic ni..dah mmg jenis mulut mcm mek nenek mengumpat sambil jual bunga..sesuai la ngan muka GEDIKA..

Pada suatu malam yang bosan..*tiap2 mlm pun bosan kaedahnya kan..Aku bertenet mcm biasa kat umah aku...kalau dah tenet..MIRC jugak la tpt aku perati orang..meet new fren..or "frens"..haha..dlm dok perati2 ni..kuar sorunk chatters ni..carik gado ngan GEDIKA..kalau kaki MIRC mmg kenal sgt la mulut GEDIKA mcm mana...MACAM JUBO!..mulut taknak kalah..tapi pakcik tk kisah uols...

Dalam gado2 tu..siap MUSSY pun terlibat sama..al-maklum backing kawan yang asik menyusahkan...sakit mata tgk adik2 begado ni ekceli..tapi mata ni tetap melekat kat screen..siap canang nak begado kat DATARAN SHAH ALAM pukul 3 esok! k..kompem semacam je..pakcik tetap perati...siap konon2 sms each other..erify segala lancau..ptuih..

Ok..i tot..lepas trade number..set tempat..masing2 kumpul tenaga tul besok..lepas gigih "berpantun" berjela-jela..biasala bapuk mulut sial..takpe..kiter perati..last2..leh sambung bertekak lagi..kalau JOEKK tgk nih..mesti noya dah..mesti pose2 kuku di kepala..dasar pondan tak pernah puas hati...aku dah fedup..so..

Aku rite klik kat nama 2 2 ekor pondan MULUT JUBO tu..pastu IGNORE!..yesss..biasanya..bila dah NOYA melampau tgk pangai seseko dlm tu..aku rite klik nama dorunk..aku IGNORE!..tk sakit mata aku tk pangai tak matang sesetengah chatters..pangai yg tk penah puas ngan perhatian bak kata FADLI..anyway...lepas aku ignore bapok2 gila tu..aku sound sepatah...aku kata mulut seseko MACAM JUBO GIGIH..tekemut kemut tak abis2...lepas tu AKU KENE KICK ngan OP..LOL..padan ngan muka aku kan..aku lupe pasal tkleh paste banyak2 tu...tapi tk kisah le..

Si GEDIKA sentap...sesuai la ngan muka n attitude die...die nak sound aku kat IRC..aku dah iggy..which means aku tak nampak apa pun die taip kat aku..last2 die sound aku kat YM..mrasa pakcik paste nah...


decraze02 -- tulah lain kali mulut jgn mcm jubo gak
decraze02 -- kan dah kena kick


ME -- tk kisah..lenkali leh masuk..tk luak pun kene kick...ko nak gado ngan askar tu..pi gado..jgn carik pasal pulak kat ym aku ek..aku tk reti nak berbalas pantun ni

TAK KUASA AKU nak melayan pondan gila ni..dah aku suruh PI..tetap nak menarik perhatian..tak cukup2 ngan perhatian yg ada dlm irc noh...ptuihh

decraze02 -- yg ko tu cari pasal mcm pukimak nape y
decraze02 -- tak pasal2
decraze02 -- bukan susahkan ko pun


ME -- aku iggy...dan aku cakap kenapa...kalau ko rasa ko bagus sgt...ko pedulik apa aku cakap apa zal
ME -- ko kan ratu dlm tu

Tetap aku puji lite2..al-maklum..semula jadi sarcastic...LOL...anyway..kalau dier dah perasan GAH SGT! dlm tu..yg komen aku sepatah tu pun..nak sentap berjela kenapa?..KUAT SENTAP nahh hadek2..plsss....

decraze02 -- yak iggy aku tak kisah pun

ME -- aku terima sepenuh hati mulut ko vass dlm tu k

decraze02 --yg ko kata mulut seseko mcm jubo nape
decraze02 -- sedangkan ko tak tahu menahu
decraze02 -- abe smulut ko tak mcm jubo ker
decraze02 -- terkumat kamit

ME -- MEMANG MACAM JUBO..dan itu pendapat aku..dan akan stay cenggitu okay...

decraze02 -- ha ah
decraze02 -- at leats tak macam ko aku dah syukur
decraze02 -- sebab ko berlaki pun main kat luar kan


Koreksi...siapa kata aku berlaki? atau berbini?..apa yang ko tau pasal aku GEDIKA?..u know nuthing..last2 u cakap pun nuthing! ok...sile perbetulkan observasi anda yang maha sengal itu..kalau tidak mahu dikatakan BODOH! ye...

ME -- so pls...merambus dri YM hamba pacar yg hina ni...

Dah dihalau pun tetap membebel..dasar pondan tk puas2...tak pham maksud MERAMBUS barangkali...BODOH tau tak GEDIKA..BODOH ok..

decraze02 -- at least aku syukur tak macam tu

ME -- aku berlaki atau tak ko apa tau?.....

decraze02 -- dan aku akan tetap dgn pendapat gitu selama nya
decraze02 -- haha


Lepas tu tiru statement aku...omg...otak lu kan mat..sama size ngan taik lalat kt mulut ko kan?..ptuih..

ME -- kuar realiti tv?...

Kann..dier cakap mcm dier kenal aku..mcm dier perati aku dlm realiti TV sajork...pls la..lain kali..pakai otak la nak tuduh aku memacam..

Aku mmg dah lama tak suka ngan pondan pelik ni..sejak die suke ugut2 aku semacam suh buang nama dier dlm entry aku yg lepas..padahal entry tu bukan entry carut...tapi cara die suruh aku buang nama die..sgt menyakitkan hati..konsep pulau memulau kawan2 die di mirc ngan geng2 dier...mmg dah aku paham sgt..BEKAS KB THEY OLS PERNAH BERKATA..

"Those Bitches is just sooo FULL OF THEM SELF..kalau nak lepak ngan dorunk..tkleh lepak ngan orang lain..lepas tu..borak2 pun citer pasal diri memasing je..die puji die..die carut die..die puji diri sendiri..die carut diri sendiri..rimas la"..

Nah..BEKAS KAWAN BAIK KO YER ZAL!..tolong sedar diri..kalau ko leh feeling2 cakap kat MIRC..ramai yg tak suke aku..u r soo fucking wrong yer barua..entry ratu kapok dan ratu penampar kat bawah..ialah citer ponen lain..bukan citer aku..sila baca sampai habis..nanti org kata BODOH!..ko mara..boleh feeling2 canang kat MIRC..kata yg nak kene tuang ngan coke tu aku..omg...pls pls pls look at urself..tak baik ko..gara2 makan ati tgk budak yg aku angkut ke LQ..ko propah mcm2 pasal aku kat mirc..kata aku makan luar walaupun berbf..dah sah2 aku single like setahun lebih..ko apa tau??..pose2 baik ngan aku kat YM puji anak ikan aku meletup ada la...sideyyyyyyyyyyyyy la ko pondan..

3 comments:

Isis Natasha said...

patut bapok tua tak sedar diri macam duan edika ittiew hanya layak ditimbus dengan tanah sampai takat leher
lepas tue ramai ramai yang pernah difitnah olehnya beratur dan rejam dengan batu kerikil sorang 45 bijik
terchiptalah jamratul duanz lahanat!

Isis Natasha said...

erk ... ada kuar nama aku ke kat sini?
alew
aku dah tekan anonymous byk kali dah!
tak pe lah,
apa yang duan leh wat kat aku pun?
carut meks jew
as if meks takut!
LOL!!

*larik!!!

darklighter said...

LOLLL...me like it..but motief?? nk feeling2 anonymous??..keji..