Tuesday, October 12, 2010

What Is Happening?...

Its 3 a.m in the morning...

Aku baru pas basuh baju..2 round by the way..
Aku baru pas makan maggi..yerpp screw the diet i promised to myself once..

Beberapa ari yang lepas kot...mood blogging datang...TETAPI..laptop ku diserang virus..yang aku dapat dari seorang barua di dalam YM...soo goin to kill him IF i know who the hell is that moron la..So tinggal lah laptop aku tu dalam bilik...tidak diguna pakai lagi...buat sementara waktu...aku tengah blogging ni pun pakai laptop MAKSU..or is it CALVIN?..gosh i'm so ignorance.. i'm so bz i dunno what happen dalam rumah ni...

Where Am I?...

Did i told u guys i broke up with BIAWAK....not proud of it..but thats what happening...

Tonite so freakin hot i really have to take a shower la.. -___-"

3:35 be rite back

3:45 Kembali...selepas mandi dan menelan sebijik ubat FLU..

Dah la panash..pastu FLU?..caner tah...kiter sekarang berada dalam musim panas guys..it was so hot..i even do the laundry at midnight..senang kan?...bangun2 baju dah kering...tak payah tunggu siang... -___-"... where were we..................

Owh ye.. lepas break up dengan BIAWAK...aku betul2 fokus kat kerja aku jer...i really do!...I mean...tah la..aku pun surprise dengan diri sendiri..i never really commited to my job this hard..sampai mentally and physically tired..(tapi tk kurus jugak)..at first i did what i did..coz i'm trying to get over him?... :P (kantoi sikit di situ).. but after that i keep myself bz sebab cuber nak meng-alihkan perhatian dari fakta yang aku ni tengah KESUNYIAN...sad eh... :P aku keje teruk2 dan tidak komplain apa2..sampai orang keliling kata aku kerja macam Bangla dan tidak ada LIFE... Ouch... tapi aku pedulikkan kata dorunk.. but of course... semua orang ada limitnya.. keje teruk2 pun.. kadang2 termakan jugak kata2 dorunk tu... and that's when aku "buat perangai" dalam kerja aku... i'll spare you the detail about that la k.. cerita pasal kerja sangat la bosan..

What Story Should I Tell You Before?...

A LOT!...

FIRST!

Dalam previous post aku kan...cerita Pasal Birthday...EKCELI ADA PART 3...i'm not going to elaborate beriye bout that...just gonna share some pics..



There...kejadian tersebut berlaku di Bukit Belacan..Since kawan aku ni.. ZUL..sehalus straw...so korang pun leh nampak la konsep parti tersebut... Aku baru cakap pasal aku terlalu bz kan.. tapi upload gamba parti harijadi.. hiks..enuff about straw..

SECOND!!

Ingat tak previous post aku pasal..er...Phone...aku cancel beli phone second hand dari SAMEON...pastu kumpul duit untuk BB?...

TADA!!!

Hik...i got myself a new phone couple of months ago...and its BLACKBERRY CURVE8520...tidak la sehebat I-PHONE milik MELL IBRAHIM atau BOLD HAZWANI OSMAN...but hey.. Yayy.. hik..kononnya kalau ada BB..aku akan rajin mengupdate blog..TETAPI TIDAK JUGAK..sebab bz dengan kerja..tapi sambil Ber-FB la.. Dulu aku kutuk orang pakai BB.. tunggu tren BB..tengah kerja BB..dalam toilet BB..tengah2 eksiden BB...now i'm like...........one of those people...adeh..... tapi bila dah dapat BB...first thing yang aku nak check..ialah KAMERA..so that i can do this!...

This..

This..

And This..
But of coz la tak leh celen...Putera Narcicist kat FB tu.. Achik Ezam hik... ok enuff about BB..definitely not going to start talking about ACHIK..kalau tak sampai subuh la kot yer..

THIRD!!

PUASA dan RAYA......Omaigudnes...i feel so bad about myself for not doin any Raya entry this year..not even puasa...kalau dulu kerja dengan Mak aku...aku boleh lari ke CC kejap untuk membebel dalam ni...NOT THIS YEAR BEBEH...Tahun ini adalah tahun membanting tulang sampai berkecai dan tak sempat mengucap.. (more like duduk bersila tak bergerak-gerak selama beberapa hari sampai sakit belakang yang MAHA AZAB dan KAKI BENGKAK pada raya ke-2)..

Exagerate camana tah...tapi yang dalam kurungan bukan Exagerate yer...

Wow..mata dah berat.. anyway..ni pic raya aku yang tak seberapa...




Adik2 aku semua berbaju raya sakan..aku sorunk je wat muka tak malu pakai t-shirt masa ni...yer...aku sangat bengang..dan raya tahun ni...sangat sangkak dari bermacam segi..First takde baju melayu...2nd..kaki aku bengkak yang sangat azab sampai menyusahkan aku untuk berjalan..3rd..Arwah Datuk aku..kembali ke Rahmatulah pada raya ke-5.... .... :(..

5:13..serusli..mata dah ngantuk..can't continue..harap aku rajin untuk sambung entry ni...there's so much to tell later on..

Fall For Someone-Out

1 comment:

ezam said...

putera narcisist ye.....


biadapppppp!!!!!


hahahahaha....

chillex lah wak...

inshaallah nanti verything gonna ba allrite yah :))