Sunday, March 07, 2010

Dinner With Family...

Khamis lepas BABY (adik aku nombo 3) sms...katanya mak ajak jumpa...nak bincang pasal something with me and FIR (adik aku nombo 2)...


Aku ok je..since aku pun dah lama tak jumpa dorunk..walaupun dalam satu area nihh (Ampang)..

:P

I Miss My Family..

Pagi jumaat kot..BABY sms lagik...katanya tempat perjumpaan ialah di Restoran Ali Baba..which i have no idea where it is...tapi bile die kata restoran tu..betul-betul depan bangunan Great Eastern Mall...baru aku tau...

Date -- 5 march 2010
Time -- 9.oo p.m
Location -- Ali Baba Restaurant (Iranian food yang dimasak oleh bekas tukang jahit mak aku)

*matilah info tk perlu..

Anyway..pukul 8 malam baru aku gerak dari umah WANIE..kompem lambat la kot..balik2 jer dah melepak satt..online satt..makan satt.. pukul 9 baru kuar rumah...azab..:P

Dalam 9.30 camtu baru aku sampai...tapi dorunk belum sampai lagi...keji..

Dalam kul 10 camtu barula dorunk sampai...there...My Mom..BABY..FIFI..FARA..and IS..

IS tak penting kot.. -___-"..

FIR tak datang...katanya takda transport time tu...alasan cam cipet...

Aku tak selera sangat kot..tengok menu makanan Iran..sumer macam overdos je..takut..hehe..bukan nampak tk sedap..nampak ok la..tapi takde la buat aku terliur..so instead order makanan yang sepinggan 30 ringgit lebih tu..aku order kebab foldover mcm kat McD dulu..10 ringgit je..tapi kenyang sgt..rasa mcm makan serunding ayam..mmg sedap dan kenyang...MAK aku order Kebab ayam dan daging (they serve it with rice..or u can ask bread instead)...FARA order kek coklat..FIFI sama ngan aku..BABY makan ape bende tah aku pun taktau..anyway tak penting la kot aku membebel dorunk makan aku..aku yg dah bertahun blogging boleh luper nak snap gamba makanan kitorunk macam blogger2 lain selalu buat..Especially FIEBIE.. :P..

Mengong kan?.. -__-"

Yang penting..kalau sebelum ni..aku selalu ingat..MILO AIS GELAS BESAR hanya wujud di MALIBU (tempat adek2 melepak lepas balik dri club area Bukit Bintang).. Air buah kat Ali Baba ni...2 kali ganda kot..sizenya..tekejut aku tengok masa die letak atas meja...

again..i did'nt snap the pic...hahahaha.. what a bangang punya blogger... haha.. cant believe i've said that to myself..tapi tu la..this is fuckin deppresin..hahahah...

pantek

Anyway...tak perlu la aku bagitau ape yang kitorunk bincangkan...but i did told my mom that I WANT TO GET A CAR THIS YEAR...at least sebelum raya...takda la mak aku malu depan adik2 beradik die kat JB tu lagi...i mean..i'm 27 kot...dah la dorunk sibuk2 tanya bila nak kawen...itu la ini lah..like it or not..i've to face it...i'm an adult now...(muda dalam hati jew)

*tknk kalah ni..hik

By that i mean...fooling around is over...work hard...improve my life...this and that...dont play2 anymore..at least not now...I wanna play hard..I must work hard...

Kalau ade yang follow blog aku ni..korunk mesti tau..yang aku penah kene klepet nak beli kereta 2 tahun lepas...aku kempunan PESONA...so tahu ni..aku nak PESONA jugak...by hook..or by crook..baru dendam aku terbalas...*matilah dendam.. -__-".. aku akan main kutu..300 sebulan untuk 3000..yer..hidup aku akan menjadi azab sekejap.. gaji bukan besar mana pun.. *nangius..

Tapi mak aku kata PESONA mahal..die suggest aku GEN2 atau WAJA...pakcik ngeluh..hmm..tengok lah camna..kiter hanya merancang..tuhan yang menentukan kot ya..tapi KALAU BOLEH la... owang nak pesona gak.. :"(..

Ngada camana tah

hmm...
.
.
.
.

SNAPPY TIME!








Had a blast that night...rindu terubat...semangat up sikit...duit burn.. eh..

U Better Work!-Out

6 comments:

i'm shin... i'm inesen said...

.i mean..i'm 27 kot.

erkk sedara... perlu ker 'kot' tu huhu

[Y]..Just [Y] said...

hahaha..malu nak ngaku..wakaka

Anonymous said...

dah lama y x update blog y..buzy sangat2 kot

[Y]..Just [Y] said...

huhu..maaf..mood blogging ilang jap dulu..

Anonymous said...

suka baca blog Y..walaupun ni 1st time comment tp selalu bukak sbb suka baca..hehehe

[Y]..Just [Y] said...

mekasih2..huhu