Tuesday, February 16, 2010

Lie to urself? or Take ur chances..

THANKS TO THESE GROUP OF HATERS..

I WANNA SAY SOMETHING..

Aku menyampah..dengan meluat dengan korang2 yang feeling2..Tak pecaya ngan Cinta ni..

-Aku tak percaya Cinta-
-Love sucks-

Di atas ialah Quote2 yang dipetik dri golongan manusia macam ni...If you had a bad experience with your partner that does'nt mean Love suck...either it's YOU! or YOUR PARTNER!..maybe u just hate to admit ur fuckin mistake..You blame it on love???? WTF IS WRONG WITH YOU PEOPLE...

Yang paling lawak BEBUDAK EMO bermaskara eyeshadow bagai tu...korang feeling2 macam korang tak perlukan cinta..TETAPI bila bab jiwang korang lah drama queen and king kan?..

UGLY POSERS..that i give you la..Emo mcm pantek..


Someone said "I Love You Infinity" tonite..i am soo happy..i put it in my Fb status..
and datang la golongan2 ni nak menjatuhkan mood aku kan..berani mampus camana tah..tapi aku takde la terus mengamuk...aku patahkan kenyataan2 mereka dgn sabar...tapi tajam..ko nak argue ngan blogger yg banyak menaip kan..silap orang lah..

LOVE DOES'NT SUCK..PEOPLE SUCK!..accept the truth la..

I'm 27..i had my experience..i always prepare for the worst la..for now i wanna enjoy my PRESENT..as in NOW...what past is past...what future is future lah..buat apa nak pikir bende yang lum tentu jadi...unlike other people yang ANTI-BERCINTA lepas kene tipu..sampai bila korang nak macam tu?..sampai tua?...sok lusa ko nak kawin jugak..or ditemani jugak...ATAS DASAR APA?...puaskan nafsu haiwan memasing?..dah tua kang?..mampu ker?...dah tua kang..dah tak mampu kang?..jgn terhegeh-hegeh mencarik cinta...aku pulak yang carik korunk time tu..gelakkan muka ko depan2...

"Dulu kau kekwat..skang baru nak emo lonely pe lancau kan?"

Kalau bukan pasal CINTA..korang tak menyemak kat dunia ni tau?..

I know my love story either ups or down..aku share sikit2 dalam ni..new love and break up...but I DID TELL YOU..i wont give up kan..sampai biler nak depressed?...screw the risk la..i'm taking my chances..if i can be happy even for a day...I TAKE IT..lantaklah pathethic mcm mana pun...dri tak dapat lansung???

Like it or not...you just cant live without it...or u just DIE alone!...if u choose that...Lantak lah ko..idup la dgn kedegilan ko tu...

Tak percaya cinta konon...piiiiraaahhhh mabuk!..

marah tul aku.. -___-".. sumernye pasal aku nak share status and share happiness..manusia2 ni nak DOWN kan aku...sepak sesekor kang

LOVE DOES'NT SUCK..PEOPLE SUCK!-Out


*larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

1 comment:

..: AzFaRuL sEdAp:.. said...

caught in bad romance lah diorg tuh. *ttiba*