Wednesday, March 11, 2009

Citer Hospital Lagi Katanya...

Akhirnya FUZZ telah selamat di operate...Insyaallah tengahari besok die balik la..aku sampai Hospital Pantai Pandan Indah pukul 10 lebih tadi kot..Mr.Underadar jemput aku ngan mak FUZZ kat umah..lepas hantar..die pi keje balik...aku teman die ngan mak si FUZZ ari ni...sehari suntuk..duduk dalam wad ni..walaupun bosan..thank god ada wifi...tempat pun selesa..aku tkleh imagine diri aku teman die kat HKL...huhu..cukup2 la carut HKL kan...dorunk tetap berjasa...anyway..here's some pic yang sempat aku snap..untuk tatapan ada semua..*skema mautz..

Berani matik...pose2 romantik depan mak FUZZ kan...berani matikkkkkkk..

Mak FUZZ yg pasrah anak die pose2 romantik ngan lelaki jugak..*matike me?..

Tapi kan...pakcik bukan nak mengata la kan..(statement cliche makcik-makcik sebelum nak mengata)..FUZZ ni gila tau..haha..*matila aku...dalam sakit-sakit tu..boleh lagik turun bawah..pastu keluar..pi bank..kt area pandan indah tu..pastu leh layan smoke kejap...sambil berjalan macam orang baru lepas sunat...he just dont give a damn.. -__-"...org lain duduk diam2 dlm ward..mengharapkan orang lain yg buat keje untuk dorunk...tapi muka FUZZ aja yg turun naik wad...:P..

FUZZ memberikan pose Ada-Aku-Kisah?...hik...pakcik pun tak kisah...sebab bukan usus aku yang kene potong...atau dipotong lagi...haha..*chabutt..

Anyway...dalam bosan-bosan ni...aku terjumpa program PHOTOSCAPE dalam lappy FUZZ ni...aku teringat Josh[Y] penah bagitau..die edit pic2 die selalu pakai PHOTOSCAPE n CS3...so..aku main2 la bende alah ni...sumer bende aku hentam jer try...mrasa pic pertama hasil dari PHOTOSCAPE...



Crazy In Love-Out

6 comments:

.anakBISAYA. said...

eeee..ade org typo tadi..dah cover2 dah...hahaha...cute pics of you biebie,i want some!

.AzFaRuL. said...

wah, dua2 hapdet nmpk.. sungguh sehati sejiwa.. ;)

bounty hunter said...

macho siot.

Isis Natasha said...

ghehehehehe
tau x pew
*wink*

Anonymous said...

Isis carutz sgt.. >:P

.anakBISAYA. said...

hmmmmm