Thursday, March 12, 2009

18sg Lite Lite...

Pada satu malam yang aman...Aku..MELL..FUZZ...bertenet ngan lappy masing2...Aku layan Josh[Y]..MELL ngan gay.com die...FUZZ dgn e-mail2 dier...Masa tu FUZZ belum lagik overdose jeruk btw...

Tiba-tiba FUZZ panggil kitorunk...sibuk sangat nk tunjuk something kat lappy dier...MELL ala2 sekali tengok..dah buat muka horror...menyumpah-nyumpah...mula2 aku tk amik port sangat nk tgk..tapi bila tgk reaksi MELL mcm tu...aku pun tengok la...

Rupa2nya FUZZ tunjuk pic mayat...pic mayat seorang wanita...yang mati dibunuh selepas dirogol...ngeri sikit..but Whatever la kan...aku penah tengok pic2 ganas mcm ni...tapi FUZZ explain...Perempuan ni...ditemui mati..dekat AMPANG WATERFRONT...yup..area tempat tinggal kitorunk...celakalah hidup FUZZ sebab menakutkan kitorunk dan diri dier sendiri malam tu...ape kejadah nya ye...dier meng-google kes itu?..pakcik pun taktau...

Memang aku penah dengar dari MELL...ada kes perempuan kene rogol dek Kelly Ng beramai-ramai dekat area tepi longkang besar belakang rumah aku tu...tapi aku cuba untuk tidak memikirkannya sangat sambil menyedapkan diri aku...kes tu cumalah khabar angin..dari mulut makcik2 yang suka menganyam ketupat kat parking lot bawah apartment ni..sambil "konon2" teman anak main kat taman permainan kat area rumah aku ni... pls..... -__-"

Tapi lepas FUZZ pun bagitau bende yang sama...dengan gambar2 skali dier bagik...aiyo..meremang jap bulu2 yang ada...hik...memang since dapat cerita tu dengan pic skalik..pakcik paranoia semacam je dalam minggu ni...ala2 MELL nak balik pun aku tak kasi..suh tunggu sampai aku tido dulu..pastu sukati la nak balik ke tak..asalkan die kunci pintu...yer...aku jual ikan... Kisah??.. hik..

Anyway..lepas aku tgk gambar2 dan dengar cerita tu dari FUZZ...aku mengadu kat Josh[Y]..

.
.
.

Aku -- Dulu..kat Amp Waterfront ni...area umah abang ni..ada kes rogol dan bunuh..betul2 sebelah apartment abang...FUZZ jumpa berita tu dalam internet termasuk gambar mayat..dier tunjuk kat abang ngan MELL...omg..creepy...

Josh[Y] -- Eee..lama dah ke tu?..

Aku -- Yer..dah lama...omg..i saw the pic of the mayat la baby...half naked and tuuuttt... (nk describe pun seram semacam masa tu..so aku pakai "tuuutt" je la)

Josh[Y] -- Hahahaha...and "tuutt?"

Aku -- You don't wanna know... -__-"

Josh[Y] -- Kena sembelih ker?

Aku -- Aikkk..you google it ke??

Josh[Y] -- Aik..no lah..teka jer..sebab nampak mcm perempuan kena sembelih belakang biebie tadi..

Aku -- BABYY!!!

Ya ampun..pokemon jer..sebab ada la dalam 3 4 saat aku percaya cakap die..dah la dier teka betul..pastu kalau betul rupa2nya sebab die nampak kan..tak ke horror aku..sampai menjerit depan lappy jap.."BABYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY"

Aku -- Omaigod..that is not funny ok...eeeiiiiiiiiiii babyyyyyyy

Josh[Y] -- Jangan2..suara pompuan tu yang korang dengar tu kan...and which baby dengar ari tu..ye tak?..omaigod...the girl is there..watching those who sleep lewat...searching for her murderers...jaga2 tidur malam ni..she could be beside you when you look..

Aku -- Baby..serious shit it's not funny ok..stop it..huhu...

Kejilah...ye...pakcik sendiri tak sangka pakcik penakut.... -__-"

Anyway...inilah die pic yang menghantui aku minggu ni...sampai Mr.Underadar tegur aku kt dapur pun...jantung aku macam nak gugur jap...sungguh mengacau minda aku sampai bantal yg EPPY peluk atas sofa aku ni...jatuh atas betis aku yang tengah wat entry ni pun...aku terperanjat semacam...babik lah...

.
.
.
.

Korunk kalau tak sanggup tengok..tak payah scroll..

.

.

.

.

.

...jangan serik datang blog aku lagik keh...

Menunggu Dengan Penuh Sabar-Out

2 comments:

Bab[Y] said...

ya ampun....gmbr baby tu lagi menyeramkan....haishhhhh...

papp papp papp papp papp papp..

*larikkk gi mandi..hehehe

Encik Azrin Yang Garang said...

macam p*ntat laaa gambar itu... ker mmg p*ntat... terus aku tak tidur malam nij.