Tuesday, February 17, 2009

Susah nk tido..

  • Aku suke kucing...tapi aku rasa aku alergic ngan kucing...kucing kene kaki..kaki gatal...tgn pegang kucing..pastu pegang muka..muka plak gatal..pastu mata gatal sampai merah2..gatal..gatal dan gatal lagi...tapi tk serik..tetap suke men kucing...
  • JU-ON 3 sucks...1 dan 2 lebih seram...dissapointed..
  • Underworld :Rise Of The Lycan best...mmg taste kt LUCIAN sejak Underworld 1 lagik..*tetibe..tapi tak best takde SELENE..rupa2nya SELENE lum ada time tu...rasa best dpt kenal ngan SONJA..yg mati terbakar dlm Underworld 1..tapi sedih (eventho dah tau dier akan mati terbakar) sebab dier tebakar masa babak2 akhir...sian LUCIAN mati bini..baru aku tau napa kalung die ada kunci tu...kalung tu SONJA punya...sweet...touching skek
  • MELL rajin lepak sini teman aku online sampai pagi..tak la sunyi sgt..dgn enviroment kt sini yg kureng skek lately ni..
Tau ler karpet tu sedap..overlah
  • It's month of love...tapi 4 pasang couple yg aku kenal bagai retak menati belah...yg dah terbelah pun ada...Owh ye..RIHANNA ngan CHRIS BROWN pun termasuk skali dlm 4 pasang couple tu..Time i met sum1..time ni la yg lain berantakan...*matila keseimbangan alam..
  • Aku rindu sangat2 Josh[Y].. MAKSUTIMAH.. AMIRA.. PENYEK.. HERO.. cengal... FIFI.. FARA.. ADIK.. BABY ...KC...JOJO..La Queen..podium La Queen... BABYBOYD.. ZUL.. FIRDAUS... KAK EJAH.. dan macam-macam lagi... -__-"
  • Aku tak sabar tunggu kucing kat depan tu beranak..dah la comel..bulu bagai di syampu2..bulu lebat..mintak2 anak die comel.. nk mintak kat mak die satu.. *sesuka je
  • Hari tu ada bunyik orang main henjut2 atas katil...padahal duk umah sorang2...hari tu ada bunyik org hentak2 kuku kat sliding door.. pukul 5 pagi.. "kretap kretap kretap kretap" bunyik dier...since that day..pakcik tidur dlm bilik sahaja..dlm keadaan paranoya...babi tau binatang2 ni...
  • Having a rough morning... :*(.. dah le mata gatal dek kucing.. pastu bengkak dek.......... deknon nampak cute pagi ni... dah sarapan?..
bukak lagu AFGAN and out

3 comments:

Anonymous said...

lawa itu lesung pipit..
sungguh comel di pandang...
leh pinjam x?
ahaks......

bbb said...

nak jugak kucinggg sekorr...pls..ehhhehe.

i miss u too!!

and so happy that you are happy!

camtu lah!

chupp coca~~colaa...hehehee

luluh said...

jgn2 yg bunyi henjot2 cakar tu angkara si kucing tu tak..