Saturday, July 08, 2006

V.V.I.P katanyaa

Aku belek2 mespes tadi..ternampak satu buletin neh...

jom la reramai join this team (v.V.I.P)...nak tak? klu nak.. mesej me---Keroll Bahry..


Salah sorunk adik2 yg mengidap sindrom "Tak nak kalah" yg aku kenal lama la gak...buletin tu bukan baru...dah berapa kali aku tgk dier post bulletin tuh...motip?? nan ado sambutan ker?? hiks..*matila aku...Sedeyy lite2 aku dibuatnyer...gegeh mempromote group baru dier...masa tgh wat entry ni..kebetulan dier online..maklumla cuti2 malaysis katanya...aku pun interview secara lite2 ngan dier..bout this so called v.V.I.P group..*perrghh adik2 tak nak kalah punya sindrom ni dah level ke berapa tatau la pakcik..Ni lah dier keroll bahry..atau nama lain dier Khai..dier banyak gamba cantik2..tapi mmg sengaja aku amik gamba ni uols..meletup kan? gigi dier very the striking..takut pun ader aku tgk..hikhik..aku teringat komen aku anta kat chatbox dier.."Nok..aku rasa kalau durian tu terjatuh kat muka ko lagi meletup nok"..LOL..hikhk..nak2 biler durian tu tersangkut kat gigi dier...wakakaka *matila D jonngz...LOL..

darklighter83: Yg dekat visitors online tu kan..cam best jerr
darklighter83: aku nak camtu gak leyy
khai 85: sory
khai 85: aku bz td
khai 85: abg2 nak gak kan
darklighter83: aku mana ada bebende camtuh..
darklighter83: mmg la nak...

Sila abaikan topik visitors online ni..:P


khai 85: aiyo2
khai 85: verangan2
khai 85: tapi janji kena letak post istemewa kat blog ko
darklighter83: nyah..GB mana yg tak berangan...
khai 85: wah2 ala2 paksa gitew
darklighter83: post istimewa???
khai 85: gb tu apa?

Aku suker tau biler dier wat mcm ni..ko feeling meletup segala..ko leh tanya..GB tu apa larr DINCH tu apa la..GIBEKS tu apa la...Adik2 batu pahat selalu camtu tau...hiks


darklighter83: mmg aku nak buat pun...ABOUT VVIP
darklighter83: GAYBOY La sundell
khai 85: bukan la
khai 85: ko wat post kat blog ko ar
darklighter83: wat post apa???
khai 85: ckp thank kat keroll coz tlg bg link nak wat visitor nih
khai 85: hua2
darklighter83: nak puji ko melambung-lambung ker???
darklighter83: pundekkkkkkkkkkkkkkk
khai 85: ala2 paksa gitew
darklighter83: adik2 mmg suker enterprem blog meletup aku tau
darklighter83: kekwat kan

Kan?? hikhikhik kekwat tak..cam kimark jer..


khai 85: poyo la
darklighter83: Takkk actually..aku mmg nak wat post pun...pasal group GAYBOY yg ader kat kl ni
darklighter83: termasuk la VVIP
darklighter83: leyyy??
darklighter83: since ko yg tubuhkan...
darklighter83: aku nak interview skek nohh
darklighter83: boley??
khai 85: apa?
khai 85: vvip tu ko nak join ker?

Puhh leezzz larr *motip leez?? hiks...i'm soo not interested nak join mana2 group..melainkan buat kawan2 baru yg sajorkk...


darklighter83: noooooooooooo
khai 85: ko kan dah ada team
khai 85: aku tubuhkan tuh org kat myspes
darklighter83: aku mana ada team!
darklighter83: team apa yg ko sebut neh
khai 85: ko nak join ker?
darklighter83: tak gak
khai 85: VVip la
darklighter83: nak tanya pasal VVIP skek jer kat ko
darklighter83: leh tak?
khai 85: sapa join team ni kat myspes
khai 85: sure in my top24

Aiyohh i don give a fuck tak masuk top 8...inikan top 24 segala..choyyy


darklighter83: mespes sahaja la...
darklighter83: kat luar????
khai 85: yer la
darklighter83: besfren ka?
khai 85: aiyoh
khai 85: but ditayang di myspes shj
darklighter83: OK NANTI2....
khai 85: very2 importan plu
khai 85: katanyer
darklighter83: apa maksud VVIP tu uols?
darklighter83: owhhhhhhhhhhhhhh
khai 85: utk str8
darklighter83: str8?????????????
khai 85: very2 importan person
khai 85: yer la
khai 85: klu ada str8 nak join kan . KAN
darklighter83: gay boy yg str8 looking la yek majksud ko
khai 85: tak la
khai 85: aku wat utk semua org
khai 85: tak kira gb or not
darklighter83: termasuk gibeks mcm ko la yekk
khai 85: but stakat nih yg join gb jer lol

Very very important person katanya..hmm...Cantik ker ko bebudak str8 nak join group2 gibeks nih..pergi drag nohh at least...*matila aku kene maki ngan Khai pas ni..wakaka


darklighter83: owhhhhhhhhhhhh ok
khai 85: gibeks tu apa?
darklighter83: gayboy gaks..
khai 85: aiyoh
khai 85: mcm2 nama

See!! told ya..


khai 85: ko nak join ker?
darklighter83: ko jer yg ketinggalan
darklighter83: nanti2
khai 85: simple jer lol
khai 85: okies
darklighter83: tujuan vvip ni diwujudkan...untuk masuk top24 ajer ker???
khai 85: itu satu la
darklighter83: selain tuh??
khai 85: tapi leh wat renion lol
khai 85: myb klu ada gathering
khai 85: leh la join
khai 85: like amn n sca la

Tuu lahh dier..mentang2 ader A.M.N...S.C.A...segala..pastu ko feeling2 V.I.P kann *matilah tak nak kalah...pakcik sedeyy


darklighter83: reunion??? lawaknyer adik2...sah sah ader yg belum berjumpa lansung kan?
khai 85: hahha
darklighter83: kan?????????
khai 85: tu la
darklighter83: TAHU TAK APA noksss
darklighter83: So..ahli dah ada berapa orang?
khai 85: baru jer
khai 85: so ahli tak byk lol
darklighter83: yer la..berapa orang??
khai 85: 5 or 6 kot
darklighter83: owhhh
darklighter83: sumer laki2?
khai 85: yg promote aku sowg jer lak tuh
khai 85: stakatni semua plu
darklighter83: kire ko KEPALA la ni yek..
darklighter83: owh ok...
darklighter83: nanti kalau dah ramai..rajin2 la gathering
darklighter83: baru org kenal group ko nok..

Pakcik sedeyyy lagi simpati nehh *matilah bersamamu..LOL


khai 85: yer la
khai 85: nanti stat masuk study aku nak wat kat pd
darklighter83: gath kat pd??
darklighter83: matila gangbang orgy segala kan..
darklighter83: hiks
khai 85: yup
khai 85: mcm dlm blog suka lancap
khai 85: nak main kat pantai katanyer
khai 85: *matila verangan

Tahu tak apa sundell mmg ko kuat berangan..tapi biasalah tuh...hmm


darklighter83: tuu laa dier..adik2 tak kalah katanya kan..
darklighter83: aku ok jew
khai 85: nanti ko dtg ar
khai 85: aku invt guna myspace event
darklighter83: insyaallah..

2 comments:

goddessisis said...

hahahahhahahh

isis no comment

imahlenggok said...

matila mak SCAN sajor!! ops* lari*