Monday, July 10, 2006

Tak Puas!

Yerp uols..tak puas clubbing ari tuh...tu nanti aku citer...aku baru balik dr umah MAKSUTIMAH...2 hari aku monteng keje..*mampus...kalau dah duk situ..TV ntah berapa inci ntah pastu ader astro...vcd dvd segala sampai 2 bag...pastu si Amira plak pinjam citer QUEER AS FOLK season 1 plak tuh...mmg melekatla aku kat situ...eventho..aura2 perang bersepah-sepah dlm rumah tuh..ops..:P..hiks..Eh..lagipun bukan aku sorang jer memonteng kat umah tuh...MAKSUTIMAH ngan LAKI nyer pun sama naik..merasa la kene leter ngan Debbie Novotny..ops..AMIRA i mean...AMIRA takper la..dier suri rumah sepenuh masa..*for now la kot..esok2 tak tau...Tapi..suri2 umah pun..suri rumah yg berjaya uols..*matiker aku?..hiks..Ader ajer kerje yg nak dibuat...me?? neverlaaa...aku jarang ngemas..hiks...Amira ngan masak *sedap lak tuh...ngemas..bertukang...membasuh..melipat..pastu bagi nafkah batin lagik..*OPS!..Tak ker gegeh tu uols?? sujud kat Debbie..eh Debbie lagik...Aku geli hati tgk si Amira lipat suar2 dalam dorunk2 tuh..aku tau la tak yah cerita kan..hiks..Tapi kelakar sgt2 sampai aku rasa rugi sgt2 tak dapat amik gambanyer...mana tak nyer..Seluar dlm jenis...errr jenis apa yek..G-STRING ngan JOCKSTRAP "Org tuh" pun dier boleh lipat dgn rapi skals...aku rasa..kalau tali2 suar2 dalam tu panjang2 belaka..mesti dier buat sarung ketupat terus..Yang tu satu..Stokin plak..lepas dier "bulat-bulat" kan stokin tu kan..dier leh susun tingkat2 lagik...kalau banyak tuh..merasa la dier wat susunan piramid..LOL...That is soooooooo GAY!..maybe ader yg rasa tak kelakar kot..tapi bagi aku mmg kelakar...

Tema umah MAKSUTIMAH minggu lepas...*matilah mati!!

Eh..cerita pasal QUEER AS FOLK kan...Aku belum pernah tgk lagi citer QAF ni..walaupun sana sini..gibeks2 minat giler citer ni kan..aku lum tgk lagi...Tapi semalam..dah khatam dah season 1 Tapi bukan sumer la...disc 1 ngan 2 tuh..aku tak tgk sumer..buta DVD uols..ruper-rupernyer..dah 3 4 episod aku skip kot...pundek sgt2...gegeh ni tgk sampai subuh..sampai sakit mata kepala segala...Best gak..aku igtkan penuh ngan lucah2 jer...tapi tak..mmg best la..ader drama nyer..ader lawak nyer..*biasala kan...Pondan2 bab melawak..mmg best..hiks..Seksinyer plak...toksah cerita la..Tayssss kat JUSTIN...bestnyer ader mak macam Debbie Novotny..hiks..baru la aku tau..mana dtg nama "Novotny" kat org tuh..hiks..can't wait for season 2..

Not In My "Last Minute Plan"

Aku tak plan pun nak g club malam tuh..tgh sengkek..:P igt nak lepak2 layan DVD jer kat umah MAKSUTIMAH..*still sentap tak dapat tgk DVD IQP06 tuh..ERROR katanya..hak tuihh..Tapi dorunk paksa aku secara lite2 untuk pergi ker Orange bersama...tak happening takder aku katanya...ops!..*mati ker aku?..hiks..Dorunk iyer2 ajak aku sekali..sampai sanggup huloq skek..*tapi bayar balik la kan..bukan pakai buta2 jer...Thanks Uols...Kitorunk gerak awal mlm tuh..selalu dorunk pergi lewat2..tapi maybe pasal duit nyer dah di huloq skek kat aku..kitorunk naik tren jer ker KL..pastu cucuk duit kat sana..*mesti FIBS cdh atau ctt..hiks..tak paham aku..salah ker naik tren yer?? Sampai jer BB kitorunk lepak MALIBU dulu...Then baru gerak ker Orange...

Ader Karaoke Ker Tak??!!

Aku hangin jugak tau masa kat club tuh..dah lar tak saba nak menari..tapi kene tunggu pertandingan karaoke tu plak..Dah ramai tanya neh.."karaoke ader ker tak"...aku sendiri tertanya-tanya...cam kimark..jam dah kul 1.30..karaoke tak start lagik..pastu sebab lambat sgt "DORUNK" tu mulakan pertandingan..yg lain pun terjah ajer dancefloor..Tak amik peduli "DORUNK" nak wat ker tak..yg penting menari..Aku bayar 25 hengget bukan nak menari pukul 2 pastu balik pukul 3 sundell!!..Erk..in this week punya case MAKSUTIMAH yg bayar la..bukan aku..Aku pun terjah jer podium mlm tuh...sebab karaoke start lambat sgt..rasa2nya lepas 4 5 lagu kitorunk layan...baru la "DORUNK" mulakan pertandingan karaoke tuh...TU PASAL LA AKU KATA TAK PUAS...

FUCK THE KARAOKE...thing!!..:P

Thank God mama rosa kata..karaoke malam tuh adalah yg terakhir..*tak sure actually..tapi aku rasa itulah yg aku dgr..:P...And Thank God again..pesertanya 2 org sajork...

  • Peserta pertama-Mama Roza panggil Juraimi tak keluar lansung nih..buat2 tak dgr..sampai2 stage...suh Mama Roza panggi dier Jeremy...hmmm...HHAARRGHHH TUUUIHHHH...Berani mati neh bawak lagu Kembali by Ning Baizura..*sujud lite2...Tapi Hampeh..sore plak cam tertelan Hampas...Hancus!!..*matila tripple H..
  • Peserta kedua-Aku tak ingat nama dier..tapi MAMA bagitau nama dier AHMAD SYAHIR...*Tayss lerr tuh...:P siap igt nama penuh ni..sib baik tak tau BIN apa..kalau tak sesuatuhh!! sgt2...Dier bawak lagu..My Baby You..by Marc Anthony...boleh tahan la..Mama Roza canang2 kat sumer..TOP 15 Malaysian Idol katanya...Shortlisted AF katanya..Puhh leess la...Kalau masuk lain cerita la..ni Tak Lepas..perlu ker???:P

Aiyoo negatifnyer aku nih...

DeeJay

Ok..Ok..aku takkan cerita..mcm mana aku goyangkan badan aku atas podium ok..Just wanna say..i like the new deejay tak kisah la ader org yg tak sker sebab dier kelly ng kan...hopefully tak tuka kepada BobSunny lagik..:P hik..lagu2 dier mmg best..dr mula sampai habis..i had a blast..:)...Tuu dier uols igt aku tau carut org ajer ker...aku kalau puji..lambung2 sampai langit ke 7...kalau carut..harus la sampai ker neraka ke 7 kan..*erk..ader ker neraka ke 7?..:P..

Pheez Runied n Poised

Owh one more thing...aku pelik la tgk dier neh..Is it just me?? or..dier asik enterprem depan mata aku??..err ntah la...aku tau dier ader dlm Orange tuh..tapi..ntah napa...kalau bukan depan mata aku..dier lalu betul2 depan aku sampai aku boleh bau minyak wangi dier..n sometimes sebelah aku..owh..luper..atas stage..dier betul2 sebelah aku...maybe dier nak tunjuk dier marah ker..sebab aku kata muka dier cam abg Ijal..ehh aku tak kata buruk pun..aku kata muka dier cam abg Ijal jer..Or..maybe dier nak aku temukan dier ngan Abg ijal kot??..*matila jejak kasih..Dier ada anta msg kat mespes ari tuh..sat aku copy paste

anyway aku nk ckp thanx kt ko pasal puji our perfomance.... ;p n muka aku familiar ek?? hehehehe sebelah kedai jahit mak ko ek.. abg ijal nama nya... kim salam kt dia ek... ;p even ko dgr citer2 burok kterang semua..aku xkesah ko berhak mendengar... ;p aku ok jerk...ko nk caci ke apa ker.. xkesah pon... ;p ok itu jerk la.. bye... muahsss ;p

::PheeZ::

Tuu dier..aku rasa dier marah tuh..hiks..Aiyoo dunno la..kerr dier nak tego aku tapi segan?? ehh aku ni nobody..dier well known patutnyer aku yg segan...ker..aku yg well known..dier yg nobody?? ops!! sowi2..feeling2 lak aku..hmm..anyway...apa2 pun..aku dah tak benci sgt ngan dorunk ni mcm dulu2...mintak2 dorunk happy2 selalu...amin..

Kalau dorunk boleh..kitorunk pun boleh!! Glitters.com boleh!

Matila title panjang sgt..:PTak silap aku..tema untuk show2 malam tuh..err bollywood n hollywood yek..dunno lar..tapi best lar gak...aku tulis title tuh mcm tuh sebab...err To me la..obviously..dorunk ingin memberikan persaingan yg sihat yer..kepada Ruined n Poise..sebab..1st..ader lagu buttons..yerps..2 miggu lepas ker 3 ntah..kan ker gibeks2 ni menari ikut lagu ni kan..n then..dorunk ader wat step cheerleader gak..which is meletups...Mlm tuh..Glitters.com pun..nak tunjuk gak..yg dorunk pun leh buat...*Korunk igt adik2 jer ker tak nak kalah??? dinchhh akak2 pun tak kalah nehhh...

Sat..pergi beli tiket balik J.B sat noh!!...

Hik..apa2 pun..apa yg leh aku kata kan...err..Nice try...erm..Good try uols...erk..Great try...hmm..Try to do better la next time...habis citer kan??hiks..Apa2 pun syabas la kat geng2 yg bawak lagu button by pussy cat dolss tuh..*but still dlm kategori "nice try" to me la kan...aku tau dorunk mesti gegeh ni..nak ikut step mcm dlm video tuh..dan tak luper nak bangin kepala sama cam "bebudak" tuh kan..wig mahal la katakan...*matiker aku?..hmm dorunk punya move seksi banget dowh..tapi takder energy...ader yg kata..dorunk nampak bulu kaki one of em malam tuh..*sedeyy...Aku suka tgk dorunk pose2 kat tangga masa tgh2 lagu tuh..tapi aku sedey..dorunk terpaksa berlari-lari anak ker tangga sebab nak ikut timing katanya...*Still sujud atas usaha gigih akak2 sumer...And one more thing..sapa jaga wardrobe nih??? "orang ASTRO" ker??? kesian AMANDA...terpaksa pegang tetek dier..masa nak habis show..sebab baju terbukak...kejila..

The Colours

The colours pun tak kurang hebat nih...wakil2 The Colours malam tuh..erm..Susan aka Man Thai...Kak Shee..n MY FEVERET SHOW GIRL THAT NIGHT...NAOMI..:))..dorunk bawak lagu hindustan...sumer lagu best2..ader dr filem DEVDAS...HUM DIL DE CHUKE SANAM...yg lain tak igt lar..tapi sumer best2 la...Aku rasa ni 1st time aku tgk Susan bawak lagu hindustan...menarik gak..tapi mcm ciner masuk hindu pun ada...tapi best lar...Yang aku minat..NAOMI jer malam tuh...aku tak kisah la pasal spare tyre tuh..siang2 aku dah maafkan perut dier...boley?? hiks...Suker sgt2 kalau tgk NAOMI buat show hindustan..meletup...bukan takat buat show ajer la...i mean..camna nak cakap yek..when i see NAOMI kan..i see a DIVA...she has that Don't-mess-with-me-coz-i'm-a-DIVA look...Tapi kat luar..letup2 pun..aku tgk dier ala2 humble gitu..senang didekati..tu sebab aku suker tgk dier..tak tau la biler dah kenal kang..ruper2nyer dier kekwat kan..lantak la...pondan sangkak pun kekwat..inikan plak pondan meletup kan..Apa2 pun...aku minat sgt2 ngan NAOMI..:)...

Tuu dierr darklighter kalau memuji kan...

Malam tuh..aku terus balik ker Istana Cemara..sebab esok FIZZOW nak kerje...TAPI TAK PUN...:P

2 comments:

Azhar Ahmad said...

Huhuhuhu tahnaiah dapat masuk bolgger idol!

imahlenggok said...

tuu dia!! motif kau feeling jury siap komen kat blog??kau hengat kau Juliza adlizan?? mak sujuds*