Sunday, June 25, 2006

Sujuddzzzz!!!!!!!!!

Nak tau apa atau siapa yg aku sujud..baca sampai habis...*matila teknik taktik segala..haarrgghh tuihh

TENSION!!!
Minggu ni..banyak bende tak best berlaku sekeliling aku..selain kes victoria secret tu kan... tu sebab aku rasa malam tuh aku sgt2 la memerlukan dance floor gitieww untuk melepaskan tension dan juga menarik sedikiiitt jer perhatian..wakakka bolleyy..hanjs sgt..lagipun aku tak puas lagi merasa dancefloor orange..erk..did i say dancefloor?? i mean..stage..podium..or tangga..:P apa2 la tpt yang tinggi dan juga kuat untuk menampung berat aku..wakaka..apa la aku merepek nih...patutnyer malam tuh..aku pergi rumah MAKSUTIMAH...sebab kata dorunk nak wat jamuan lite2 gitu..sambil tgk AF..tapi last2 cancel..atas sebab apa? tatau...

Dilema!!
Dilema sebab...aku nak BABYBOYD ikut skals g ORANGE malam tuh...Tapi dier ikut APAU...g Ibiza malam tuh..sebab dorunk dah trauma nak layan lagu2 bobsunny tu lagik...ikutkan aku nak ikut dier..lagu kat Ibiza lagi gempak...cumer club tu tpt bebudak str8...kalau kene daulat ngan dorunk wat2 pasrah jer la..hikhik..nak tau kene daulat tu apa maksud dier tanya la prof imah hiks...Tapi aku dah janji ngan AMIRA n family..untuk pergi orange sesama...minggu sebelum tuh...so tak dapat la nak pijak stage Ibiza 5 kaki tinggi tu...hiks...pastu feeling gibeks kat atas stage tuh wakaka...tapi sentap lahh biler dapat tau si BABYBOYD ngan APAU masuk free kat Ibiza malam tuh...cam mana leh masuk free?? tatau..tanya la dorunk...BABY kiut sgt sampai org tu kasi free kot...matila speku...

Penunggu..:P
Since amir dah cancel jamuan lite2 dier..aku dinch pergi rumah dier...aku terus gerak ke KL...jimat la tambang kan...maklum la..adik2 tak vast uol...aku call MAKSUTIMAH..dier suh tunggu kat McD BB...aku pun terus gerak ker sana...aku terluper plak..yg dorunk tgk AF time tuh...yg aku plak gerak awal2 ke sana..sah2 la dorunk tgk AF dulu..campur bersiap make-up wig segala...hazabla aku tunggu kat BB tuh...daahhh penunggu katanya...nak lepak kat kedai KAK ARA..penuh plak...geram tul aku..penuh ngan gibeks takper lagi..ni..ntah makcik2 kilang mana ntah menebeng kat situ feeling2 tgk bola dgn baju kurung kelawar segala...sentappp aku...sib baik tak cat muker skalik...muntah plak aku kat sana kang...aku call MAKSUTIMAH lagik...on da way katanya...padahal telepon rumah neh...tak ker nonoksss....dier suh tunggu kat wisma cosway...katanya jap lagi AMIRA sampai...daahhh penunggu lagikk katanya...

Tali Pinggang
Sempat gak aku pinjam tali pinggang MAMA..sebab aku luper nak pakai tali pinggang...rimas aku pakai suar londeh2 ni...maklumla..lepas turun 5kilo hasil mencuba duramine...berat aku masih maintain sampai skang...tapi masih dlm kategori chub lite2 la mcm SPIN tuh..ehh tapi SPIN tu bukannya chub pun..dier jer yg perasan chub...tak paham aku...Thank You MAMA sebab pinjamkan tali pinggang tuh...aku ni kang...kalau menari habis terkeluar perut segala...kang tak pasal2 nampak suar dalam plak..kalau Calvin Klein takper gak..*berangan plak hiks...Mrasa la aku pakai tali pinggang kaler pink malam tuh...hikhik..seronok biler pakai tali pinggang MAMA..selalu nya dapat masuk lobang yg ujung sekali...chub katanya kan..tapi skang...lobang ke-4 dr hujung tuh...suker suker suker...Biler la nak beli duramine lagi nih..AMIRA kata bende tu tak lama lagi naik harga...hmm..

ORANGE!!!
So..excited...masuk ni kali ke-2 aku pergi...aku tak kisah la lagu dier cam hanjeng ker apa...yg penting dancefloor dier aku suker...eh..stage i mean...hiks...since MAKSUTIMAH tak sampai2 lagik..*tgh main dlm teksi agaknya...Aku ngan AMIRA n laki nyer gerak ker orange dulu..igt nak minum2 sat tapi kedai kecik kat sebelah tu dinch bukak plak...bencilahh...kitorunk lepak2 kat depan jap...sambil AMIRA borak2 ngan kakak dier jap..MAMA ROSSA...Dier kata show start awal..yer2 dier ajak masuk dulu...ikutkan aku dulik hapa kan..show start awal ker tak..nak2 show pertandingan karaoke tuh...hiks..gibeks2 kepit feeling2 nyanyi lagu anuar zain hazami fazley segala..eeiiii tak minat la...ditambah plak juri2 yg feeling2 profesional..tapi tak pun...bagi komen ala2 cukup syarat..jer..pitch ke laut la..baju cantik la...make-up chucky larr..eeii plss la...MAKSUTIMAH pun sampai..aku dah menggeletis menggelinjit menggedik segala dah ni..tak saba sgt nak menari...Tapi mcm biasa la be4 menari..dorunk hidangkan telinga aku ngan show2 pertandingan karaoke kan...memula sorunk gibeks nih..aku suker tgk baju dier..teringat baju keifli af3 yg kemeja kaler hitam..pastu ader bunga ros merah tuh..smart sgt...TAPI!! tak ker hazab..elok2 baju lawa..suar slek segala..ader jugak laaa rantai tingkat2 kat tepi seluar tuh..fashion disaster sgt bencilahhh..Peserta ke-2 pertandingan karaoke tuh...nyanyi lagu fazley..tak tau la lagu apa...tapi yg penting TAYSSS sgt...tapi terpaksa la makan hati..biler tgk dier ditarik oleh MAN THAI ker tgh stage untuk dimolest..kejilaaaa harus la budak tu di "potpetpotpet" oleh MAN THAI kan..*matila aku..Peserta ke-3 aiyooo paling sedey dlm 3 org tuh...dah ler cd problem..boleh tak..masa start nyanyi tuh..tepukan gemuruh banget nih..sebab igtkan sore dier sedap nak mampus...sekali MIMING..wakakak...nak ajjer aku gelak guling2 kan..aiyoo kejila daddy2 feeling miming kan...ker saja nak tunjuk bakat terpendam kat bebbudak glitters?? wakakka..lawak tul la...gegehh la abg tu uols..sebab mama rossa kata...ni musim ke-3 dier masuk bertanding...gegeh kan??? terpaksa sujudd kejap...

Podium Baru!!
Ha'ah uols..podium baru di orange...dorunk paham2 jer kan...gibeks2 suker berangan star kan..seboleh-boleh nak tarik perhatian orang...hikhik..dorunk pun tambah lagi satu podium tgh2 dancefloor...ala..tak tinggi pun..aku rasa 2 kaki setengah kot...*lagi best stage Ibiza..5 kaki katanya..masuk speaker besar..6 kaki..tak feeling ko?!..hiks...ikutkan stage orange tu lagi besarr..tapi sebab podium kecik tu dier letak kat depan stage...kat situ lagi ramai org berebut..hiks..mcm biasa..aku ngan MAKSUTIMAH yg rasmi stage tuh..hikhikhik...*matilah berangan!..owh..ader yg silap paham yer...takder pole kat situ...podium sahaja...

SHOWTIME!!!
Show dimulakan dgn persembahan MAN THAI..dier bawak lagu I WILL SURVIVE versi siam...meletup kain kembang payung uol..tapi ntanh kenapa aku teringat thaipusam plak..tapi cantik uols..mmg cantik..mmg grand untuk opening show...lepas tu ader la beberapa show..yg aku tak berapa ingat la uols..*tu tandanya tak minat k..matilahh mati!!..hikhik...Kalau 2 weeks ago aku notice make-up LOWRA MADONNA...Minggu neh..make-up NAOMI yg menarik perhatian...sebab muka dier mcm muka GINGER D LA LOCA malam tuh...*ni bukan carutz k..lalat2 suker tau..tambah ajinamoto...tak pasal aku yg kene marah..hik..apa2 pun NAOMI yg menarik perhatian aku malam tuh...Tapi kan..sedey la..walaupun show dorunk sumer gedebas2 belaka tapi masa abis show..dinch dapat applause..cian dorunk..dorang tenggelam gara2 sesundell kat bawah ni...

SUJUDZZZ!!
Sehari sebelum aku pergi orange..si BIMBO dah hapdet kat aku..yg geng2 STARPARK BOTTOM..yg perangai stok2 anjing betina..*bitch i mean..Akan buat show dekat orange malam tuh...aku dah meluat lite2 dah..aku rasa kalau yg kenal bebudak neh..mesti ramai yg tak suker...sebab attitude yg sundells semacam tu kan...Even kawan dorunk sendiri pun..*which happen to be ma fren too...kata dorunk ni mmg kekwat tahap kimarkk pun...tapi kalau kenal baik2..dorunk tu baik sebenarnya...tuu dier kawan membela kawan kan..*matila teknik slap candy...nak tau slap candy tu apa plak..tanya ginger...hiks..apa2 pun suker tak suker...aku suker few statement yg aku jumpa dalam salah satu profile dorunk..which is...
  • Hmm.......I am ME..original..some ppl hate me for being me - who gives a damn
  • Back to nightlife, clubbing - where i socialise n make frens n foes(now i know i hav em, foes i mean)

Yerpp..ORIGINAL..that's what's it all about...BE UR SELF..JUJUR..DINCH HIPOKRIT...bebende ni mmg aku cukup jaga...volley?! hiks..mcm tak terjaga ader la..Tau plak dier yer..FOES bersepah dalam tuh...tapi lantak la..as long dorunk happy kan..nak memBITCHY kan diri ker menganjingkan diri ker..lantak la korunk..Aku baru puji dorunk ker?!!..trying hard to be matured here..hiks..bencilah!!!...here's some cool pictures of this so called POISED BIATCH..biatch tu aku tambah suker2 jer..lol..

So..ni ler dier bebudak POISED yg buat show paling gempak malam tuh...group2 yg lain wat show meletup gakk tapi terus "tenggelam" biler gegibeks ni wat show..owh n the hair..jgn silap paham yer..yg rambut panjang kat tgh tuh..rambut extension..mmg meletup...pepondan lain beli wig mahal2 leh bangin cam dier dlm show?? tak leh kanzz..aku pun makan hati...by the way..Yang kiri skals tuh SAIPUL..tgh2 tuh NAZREAM..then kiri tuh PHEEZ..muker Pheez ni familiar sgt2 la..pikir punya pikir..cam tukang kasut endon sebelah kedai jahit mak aku..LOL..abg ijal nama dier..LOL..Apa2 pun..aku sujud kat performance dorunk malam tuh..very energetic..entertaining...Owh sujud kat NAZREAM gaks..sebab aku dgr mlm tuh..the whole show..dier yg jadi koreografinyer..very the talented sundell sekor nih..hik..keep up the good work biatch..Soo..toksah la disebut-sebut lagi "bebbudak starpark bottom" hiks..si STARPARK BOTTOM tu tak terlibat lansung dgn show dorunk melainkan KB sajorkk..hiks..lembu punya susu..sapi dapat nama katanya..wakakaka..Tak saba aku tunggu AREZEO aplod dorunk punya vid..mesti meletup...igt nak embed kat sini sekali..boleh tak AREZEO??? ..hikhik..

Dari sabtu lepas tuh..sampai skang ni la..show bebudak POISED tak lekang dari pala hotak aku...ala..korunk pun tau kan..aku suker menari...tapi JGN KATA AKU NAK JOIN DORUNK PLAK..aku hempuk gak kang..suker show dorunk jer..BUKAN dorunk..leyy..padahal baru puji neh..wakaka..*matila mati!!

4 comments:

SpiNgemOrKS said...

Quote:
++++++++++++++++++++++
tapi masih dlm kategori chub lite2 la mcm SPIN tuh..ehh tapi SPIN tu bukannya chub pun..dier jer yg perasan chub...tak paham aku...
++++++++++++++++++++++

heippppppppppppppp!!! awas ai baca yer.... ai mmg chub lite lite laa... (sambil pass kan cermin mata)... heip h eip heipp.. why boleh pass your number to me tak.. i have changed to a new phone.. so sekali feeling2 padam la list kat phone lama sebab nak kasik kat my umi the phone... sekali rasain ai lupa yang ai tak copy the number to the sim card **PITAM**
thanks ya [Y]

Adam Dryx said...

slap candy!...slap candy? Slap! Candy??
Hahahahaha!!!

Mesti suker Ginger baca part nie... trademark dia telah digunapakai dengan berjayanya... hahahah!!

Matilah mati!!! Keep hapdated yer Y...

ADam Dryx

ArcHmaL HatiEmieY said...

matilah mati chub lite lite...ai slim ok!!**koma** chub lite lite diistilahkan kpd org yg mempunyai berat badan unggul antara 78kg ke 90kg...spen...ko adow???

y aku pun nak no ko sbb weekend ni rase nak ke neraka kaler oren gak... tp tatau mano vley...

*bimbo* said...

astaghfirullahal azim..
matilah ai org kate i ni lalang maupon pembawa obor OKU yg berjaya...
tidak..tidak..
i bukan pembawa obor..
i just bawa GONG saja ye..
sekali i gong terus denga satu malaya...
hukhukhuk :P