Wednesday, June 28, 2006

Biler STAR singgah blog...

Hiks...perhatian uols..STAR BLOGGER yg paling femes..femes to me la kan...IMAHLENGGOK dah mencemar duli katanya...aku tak tau la korunk prasan ker tak..tapi cara aku membebel merapu segala dlm ni..banyak yg aku tiru lite2 dr blog dier dan FIBIE...so..korunk campur2 pepondan 2 org tuh..dapatla Y2GAY BLOGSPOT..katanya...vleyy..aku terkasimass biler IMAHLENGGOK masuk blog aku..terus feeling2 ni "MERASMIKAN" blog aku katanya...*matila konfidensi "STAR" yang tak leh dipertikai..leyy..hiks..


haiyoh!! buat kenduri tak panggil pun?? MAK DGN INI MERASMIKAN BLOG UOLS!!! ( sambil melepas konek2 aSkar dr spenda merah jambu mereka)...matilamak*MAK DOSI LINK NOW!!..-IMAH-
katanya...

BWS aku tak banyak uols..hanya IMAHLENGGOK dan FIBIE sajork..tu sebab la gaya menaip tu ala2 hampir sama..sama ker?? ALA2 la sundell...Aku mmg suker baca blog IMAH..sebab sempoi..klakar..dan penuh dgn informasi2 panas dunia pepondan kat m'sia skang ni...dan tak luper jugak..mulut dier yg very the puaka lite2..*matila lite2..Sowi yer IMAH..sejak aku tgk mespes tuh..aku dah tak segan nak "bergurau senda" dgn ko...tapi don worry..ur still a STARBLOGGERS to me..*matila butt kisser...Apa2 pun...thanks to IMAH..kerana sudi linkkan blog buruk aku ni...n THANKS for understanding me...I AM ME..*matila adik2..YEZZ uols..aku terpaksalah ngaku aku ni adik2 lagi..maklumla..baru 23 *tapi appearance mcm 29 ni...Bukannya cam few gibeks yg feeling mak hayam..padahal umo baru 18..*Matilahh!! idup ko..Takper..slow2 nanti aku membesar..aku akan menjadi Bapak ayam yg berjaya...bleyy...mati2 tak nak pakai MAK lagi ni...lol..hanjs sgt2..hiks..owh..Hari ni aku IMAH telah menggumbirakan lagi aku dgn entri menghanjingkan bloggers lain...tapi memuji lite2 skek kepada DARKLIGHTER yer..jgn maraw..uols..sat aku copy paste..

Nyeh..U can start from zero.Tak payahlah nak OVER sgt tulis blog sampai paksa org baca setiap hari.Menarik sgt ker cerita kau??? Cerita pulak semakin lama ntah apa2.Byk gambar dr cerita tu paham-paham lah kannn..Matila mak* Kita nie sepatutnya kalau trademark blog kita mencarut, truskan mencarut!!! larii* Itu kita anggap sbg satu IDEA utk menarik peminat yang tahan dicarut!! BAGUS!!! Mak sokong pragawati top punya perangai, darklighter pun mak puji sbb tak meminta2 dilinkkan!!Kita nie pun tak pernah paksa peminat kita.Kau ada masa kau datang lah .....Kalau kau gembira di sini mak pun turut sama gembira kan, noks?? ( trus sebak sambil berlari kemana tatau....hahahah*

Tuu lahh dier yer..sedikit statement melerts dr IMAH yg copypaste kan kat sini..owh n tak luper nama DARKLIGHTER yg disebut-sebut...hiks..i suker suker suker...kalau nak baca selebihnya..singgah jer blog dier...aku tak tau la dier hentam sapa..aku tak nak tau pun...yg aku tau..dier puji aku..dan aku suker..that;s all

Owh n one more thing..pls don say yg aku nak kekwat2 ker nak bangga diri...i just want u guys to know..that i'm SOO HAPPY..sebab bloggers yg kiter hari2 singgah blog dier..telah sudi singgah blog buruk ni...so...plss don't hate me..:)

2 comments:

martilova said...

suka sgt!!! style kau tulis mmg meletops jugak.matila imah byk peminat

imahlenggok said...

thanks noks!! mak menghargai sgts!!