Thursday, June 08, 2006

Bla..bla..bla...

Menci betulla..sejak baik demam ni kanz..aku rasa ngok ngek jer...aku rasa aku macam dah tada idea nak membebel dalam ni lagik...*matila zaman kejatuhan...leyy...Lain la FIBS...dier feeling merepek..takder idea segala pun mau cecah 3000pk...hiks...

Malam ni aku usha..blog2 lain jer...Motip?? baru bukak 3 4 blog gitu..sumernyer entri marah2..

Paling menarik yg diperkatakan skang aku tgk...Kisah kematian pakciknyer si AMIRUL AF4...astaga...sian pondan tuh..*pondan ker?? hiks...perlu ker mcm tu sekali cerita kematian pakciknyer dieksploitasikan??!!...kejis tau...dan lagi satu mcm mana yerk...FAZLEY yg digelar DOKTOR tuh..boley buat bende2 bangang macam tuh??..aiyookkk...*picit kepala jer...dahla malas nak citer..bukan aku dah janji ngan diri sendiri ker..dinch mau wat entri pasal AF..sah sah umah aku dinch ader ASTRO..hiks..apa2hal pun..pada geng2 yg nak baca citer pasal AF4..masuk jer blog FIBIE n JOEKK...mmg panas2 punya story...*kimark tau..dah la aku takder idea nak menulis...pastu pomot blog org lain..aiyoo apakah?? ertinyer ini sumer??

Singgah punya singgah...sampai satu blog neh..adonis.blog.com...aku tak tau la entri dier ni dah lama ker belum..tapi yg pasti dier baru pas sambut birthday dier yg ker 22..*baru 22 rupenyer..so..

HAPPY BIRTHDAY AZRUL
Aku asik la luper dier ni lagi muder dr aku..nampak sgt aku ni perasan aku la..yg muder memanjang kan...mana taknyer...MAMA sendiri lagi tua dr aku...apatah lagi MAKSUTIMAH ngan AMIRA..*matilahh umur MAKSUTIMAH disebut-sebut....sensitip neh!!..hiks..Eh tak lama lagi plak...AMIR AMIRA EMELDA lak yg bakal sambut hari jadi yang ker...27 ker 28 yek...aiyoo sumer dah besar2 panjang...kelip2 mata..kang aku plak yg sambut hari jadi ker 23..opss *tetapp kan..feeling2 muder..matila idup ko Y...eh..korunk tau tak hari jadi aku biler??? ok lah..since aku takder idea nak cerita apa untuk entri kali neh..aku taip la..tarikh hari jadi aku...leyy
17disember1983
Matila tade keje aku kan...SAGITARRIUS uols..jgn luper..sebut2 pasal besday neh...ari jadi AMIRA nak beli apa yerk?? matila datang bawak perut jer...tak habis2 menyantak lauk pauk dier ajer aku neh...*tak sedar2 yg AMIRA tepuk tangan dari jauh jer nengok badan aku yg debab pastu dier ramping plak...pundekksss sgt2..kan..hahaha
MAMA dah bising2 dah suh balik..tak tahan sejuk air-cond katanya...
MAMA>>Tulah PAPA ni tau..pantang ader duit...mesti nak cukupkan 3 jam la...Eh..saya dah tau nak belikan AMIRA hadiah apa wak..
[Y]>>per dier??
MAMA>>tuutt ttuutt tuuttuu tuuttt
Perbualan terpaksa dirahsiakan..sah sah AMIRA pengunjung tetap blog aku...takder ler surprisenyer kan...ala uols..prezzie lite2 jer..nak hadiah grand2 mintak kat laki ko tuh...mana tau dapat jadi pelakon extra ker??..mrasala masuk tv kenz...kahkahkahkahaktuii..*matilah mati
Sentap betul aku ngan blogspot neh..dah berpuluh kali aku try nak haplod pic...TAKKKK JUGAKK NAIK2...kimark tau..penat jer aku carik gamba...dah laaa!!!!!!! malas nak menaip!!!

1 comment:

cikguonline said...

kat rumah aku takde astro kene la cari blog cite pasal af4 ni