Monday, June 05, 2006

Sick...

Aiyork...lama rasanya aku tak merepek dalam ni...demam teruk minggu lepas...aku nyaris2 ingat aku kene denggi..*eeiii selisih malaikat 44...Aku siap online lagik...nak tgk pasal demam denggi neh...dier punya gejala2 tanda2 segala...aderla..2 3 bende yg sama... yg lain tak ...pheww...alhamdulillah...anyway...THANKS MAMA...sebab taking care of me..sepanjang waktu aku demam tuh...sian dier...kul 4 pagi terpaksa bangun pergi belikan ubat untuk aku ari tuh...masa aku menaip ni pun...panasnya dah hilang...cuma tekak demam aku ni tak hilang2 lagik...nak makan apa pun tak selera...*bukan DIET yer AMIRA...

Sabtu lepas...dorunk kata...hari terakhir MT beroperasi...tapi aku baru jer baik demam sabtu tuh...so aku dinch pergi...MAKSUTIMAH..AMIRA..n their husbands jer yg pergi...aku lepak umah dorunk layan DVD...cerita SCARY MOVIE4 ngan CHICKEN LITTLE...hiks best gak...SCARY MOVIE tuh...tapi cancel la nak tgk kat wayang...sebab dah tgk vcd nyer...yg pasti pas ni nak layan TAKE THE LEAD tuh...

Dorunk kata MT pack giler...*which i'm not surprised...mmgler MT tu selalu sesak kanzz?...Aku dengar2...FIBIE DANIELLE D LA ROSA pun ader malam tuh...lama tak nampak FIBS...ader yg kata merajuk...ader yg kata mengekwatkan diri...ader yg kata melarikan diri...tapi AMIRA kata...Fibs busy...tu jer...yer tak yer...dier kan orang kuat DAZZLING DIDDY FAN CLUB gegehhh yer qaqa'...hiks...aiyoo..aku ngumpat FIBS ker neh...*matila suicide...Dorunk kata lagik...show2 malam tuh meletup-letup...*berdentum ker? ops!...paling best show MAMA ROSA..siap ader patung ular atas kepala...aku ingatkan feeling2 Sri Dewi la kan...ala2 citer hindustan dulu2 tuh...ala...pasal dewi ular tuh...Skalik lagu SITI...hikhik...Entah la...aku dinch tgk so malas nak komen banyak2...yg pasti ORANGE!! Tungguuuu kan kedatangan darklighter yer...*berdentum ke ko Y...cipap :P...

Eh sebut pasal DIDDY tadik...*boleh tahan gak dier neh...Sana sini sebut pasal AF4...Blog aqaq2 dan adik2 meriah bagai dgn komentar2 segala...kalau yg layak bagi komen tu tak apa lah...yg takder kelayakan pun nak komen sama...habbiiss peserta yg sangkak pun dier kata perfect...*matila kayu...matila undi simpati...matila pengundi fanatik...matilah jugak chatbox @15...Benci betul aku...yg pasti..aku takkan buat sebarang komen atau cerita la pasal AF4...*lagipun takder yg tasty...MACAM KEIFLI hiks...tapi aku dah dengar la sesore dorunk mmg sedap2 belaka...Jgn luper diri cam MAWI naa...*matila bias...Aku kalau nak baca ulasan pasal AF4 ni aku usha blog FIBIE ngan JOEKK jer... ulasan dorunk yg paling best dibaca...dan tidak memboringkan mcm sesetengah blog berangan ramai pembaca tapi NAN ADO katanya... *matila bold...

Malam tadik...aku clubbing...sebab sian tgk muka MAMA yg dah mcm cipap...sebab dah lama tak jalan2...disebabkan dier dah jaga aku dengan gegehh masa aku demam ari tuh..aku pun bawak la dier kuar...walaupun dinch ader energy...*mencilahh..dah bantai 100plus redbull segala..badan aku still takder energy..pesal neh...Aku plan nak tgk wayang citer TAKE THE LEAD tuh...tapi teringatkan si AREZEO...dier tu hari ahad pun clubbing...

[Y]>>ello...
AREZEO>>Ello...yer Y MA Y.. *suker tau dier neh asik2 Y MA Y...kenkadang aku rasa cam mawas jer
[Y]>>Arez mlm ni clubbing??
AREZEO>>Ha'ah...kitorunk g BBOY..
[Y]>>Owh ok...tak pergi MAISON ker...kalau g..kitorunk nak join..
AREZEO>>Y nak pergi?? ok ok...tapi kena dtg awal skek la...sebab sebelum kul 12 masuk free..
[Y]>>Ok jer...nanti orang sampai orang call..
AREZEO>>Kul 11 tau..

Pasal masuk free tu lah yg aku tergerak hati nak ker MAISON plak..drpd tgk wayang malam tuh...Sampai jer AREZ...kitorunk terus gerak ker MAISON...sempat la AREZ ceritakan...kisah jalan2 carik hantu malam sebelum tuh...katanya...salah sorang bebudak A.M.N..NIK nama dier...dahh selamat disampuk...*selamat kah?? hanjs..

Aku bunuh kau imran!! aku bunuh kau imran!!

Kata Nik..masa di..rasuk...*kot..Aku tgk rakaman tuh masa dalam kereta Arez...mmg seram uols... Dier kata macam tuh..*aku bunuh kau imran...aku rasa pasal IMRAN aka SD la yg aku dgr suaranya kuat membaca ayat2 suci...sore yg lain baca ke tak aku tatau...uzur kot...*matilahhh mati...lol...seram pun seram gak...tapi ader gak yg nak wat aku tergelak sikit...masa yg ramai2 menjerit tuh...takder satu pun sore jantan yg kuar...sumernyer kepit belaka...wakakak...takut2 uols pun...gigihh yer mengepitkan sore...wakakaakaka...*matilahh aku..Itupun..AREZEO kata malam tu dorunk nak kuar lagik...

KAU GILER????

Hiks...tak kisahla..yg penting..aku mmg tak galakkan MAMA terlibat sama...kalau aku sorang takper...tapi MAMA kang nak campak mana??...kalau DRAG takper gak...*matilah bapak ayam...Masa kat MAISON...aiyoo banyak gilak adik2 taysss kat sana...merembes tak hengat...cute2 banget...tapi lagu kat situ mintak mahap la...satu pun tak leh masuk kepala...tiba2 MAMA jer yg tau layan...dier kata dier suker...cit...dorunk 3 orang jer la yg best kat sana...aku cuci mata jer..hiks..kadang2 tu nari la skek...nanti MAMA bosan plak...tapi kalau taste korunk mcm aku la kan...mmg kat sana heaven giler...bersepah-sepah2 bebudak cute miut..hiks...

Balik dr MAISON kitorunk lepak kat MALIBU..pastu kul 4 pagi camtu aku pun berambussss....

1 comment:

goddessisis said...

aiyooo ..

takoot

tgk la pic baru isis ...

http://isisnatasha.fotopages.com ...

tak tau mana yg lebih elok