Sunday, June 11, 2006

Best Giler!!!

Hiks...hari sabtu ari tuh...aku semangat sgt nak club...aku tak sabar2 nak tgk ORANGE...asik tgk kat TV jer kan...nak mrasa jugak dancefloor ORANGE...Aku sempat beli baju lagi semata-mata nak ke ORANGE malam tuh...12 hengget jer...haha kemeja putih...*since i don have any kemeje putih kan...so kebas jer la sehelai kat PARAGON tuh..hiks..

TAKDER GENG
Sentap tau..sesekor geng aku try call ajak ker club..dinch ader...BABYBOYD ulser molot tak hilang lagik...call ADAM DRYX plak...bulan depan katanya...aku try call MAKSUTIMAH plak..pun tak dapat2...tau2 dorunk kata dorunk kat luar tgk WORLD CUP..tetiba aku rasa cam pepondan ni buang tebiat la plak kanzz..kalau si FIZZOW tak kisah la kot..ni ngan MAKSUTIMAH ngan AMIRA pun tiba2 nak layan bola...*sah sah la motipnyer nak tgk celah2 suar bola dorunk kan...hiks..koser...Call si BIMBO...sengkek plak katanya...melacur kat sri petaling katanya..*which i'm not surprised...ko mmg pelacur yg star kan BIMBO...hiks..last2..hati aku tergerak nak call si SPINGEMOKS...aku mintak nombo SPIN kat kb dier...BIMBO...hiks...

SPIN>>Ya allahhh yasser...cantiknyer uols malam nehh..

Kimarkk tau akak2 skang..kalau carut depan2 lain cerita la...ni dalam telepon pun dier carut mcm aku depan dier jer...hanjeng tauu...hiks...Ader pun geng yg pergi club malam tuh...*SPIN la yg pergi mlm tuh...

NASIK LEMAK MAHAL!!
Aku singgah kedai KAK ARA dulu..sebab lapar...lagipun leh cuci mata skals...Dah ader tv skang kedai KAK ARA..semangat WORLD CUP katanya...Aku teringin nak makan roti john kat kedai abg kopok lekor tuh...tapi takder...dah tu tanggalkanlah sign roti john tu bongok..tak pasal2 kempunan tau..cipap sgt2...last2 makan nasik lemak KAK ARA jer...which aku sentap sampai skang...aku makan nasik lemak lauk rendang...milo ais 2 termasuk MAMA punya...lapan hengget setengah sundaell...ya Allah...mahal!!nyer nak mampus nasik lemak KAK ARA...dah ler nasik pun stok2 kejung..*tak cukup air..daging rendang ko bagak2 pastu keras...pastu rm8.50?!!...*MATILAHHH NASIK LEMAK KAK ARA!!!...nyesal makan nasik lemak dier malam tuh..haarrghh tuiiihh!!

ORANGE!!
Aku ingat2 luper jalan ker ORANGE...aku try call kawan2 lagik..punnn tak dapat gak..."period" plak aku dibuatnyer sesekor...yg MAMA plak..ala2 nak balik jer...ala2 mood dah spoiled...nak ajer aku lempang kan...last2 MAMA call qaqa' nyer IZRIYL kek lapis A.M.N...*matila aku!!..hiks...dah dapat guide dr qaqa' ipar...aku try call si SPIN..."on da way" katanya...*iyoooolah tuh...akak2 skang timing failed...lebih2 lagik dah dgr story dr si BIM..yg tunggu SPIN kat 7 8 jam kat KLCC...so susah sikitla aku nak percaya dier on da way bagai dikata...*matilahh aku kene rejam ngan qaqa SPIN..haiyorkkk...takoott...IZRIEYL ader sebut WISMA COSWAY masa MAMA call tuh...so dari situ aku dah leh agak dah ORANGE kat mana...tak ler sussah sgt nak carik...Masa nak masuk kat ORANGE tuh aku mcm kekok skek...yer la..ORANGE yg aku kenall..kelab bebudak str8...so takut2 la gak..dah ler takder geng...aku 2 org jer ngan MAMA...malu2 gak masa nak masuk...tuh...terkulat-kulat aku ngan MAMA kat luar tuh few minutes...sebelum aku nampak ALEX HANTU...terus aku tegur dier time tu jugak...eventho aku tau dier mmg tak kenal lansung aku...hentamm jer...drpd aku terkulat-kulat kat situ ngan MAMA...baik aku tebalkan skek muker aku yg dah tebal ni untuk mengintrokan diri kat ALEX...nasib baik...dier igt..tu pun lepas aku jenuh nak mengingatkan dier aku ni sapa...yer la..sapala aku ni kan...*merendah diri katanya...Lama la jugak aku lepak kat luar tuh...ALEX tanya...aku tunggu sapa??...aku kata la aku tunggu si SPIN..*which is propah sajorkkk...hikhik..aku nak masuk pun...aku tak berani lagik..so aku kata la aku tunggu SPIN...leyy..hiks...pastu aku tgk gibeks2 yg lain pun start penuh kat pintu masuk tuhh..*motip?? pintu masuk jer...sumer pose2 depan pintu jer..pastu aku nampak EIFEL...then EVA..TOMEI..cantik skalss..akak2 tu sumer...pastu aku nampak...3 org pondan neh...aku rasa familiar sgt2...tak silap aku yg sowang tu nama dier SALLY..pastu lagi sowang tuh..apa ntah nama dier..JACK kot..atau aku panggil dier dulu CICAK OREN...sebab tu ID dier dlm IRC...dendorunk ni la yg temankan aku dulu masa memula menjejakkan kaki dlm club dulu ngan si BIMBO...aku nak tego tapi takut dorunk dah tak kenal aku...last2 sampai balik pun aku tak dapat tego...:P

DALAM ORANGE!!
Aku bosan tul tunggu kat luar tuh...aku tak paham tul..wat apa la dorunk pose2 kat luar tuh...pinggang aku dah tak tahan2 nehh!! giler la aku kalau tak masuk neh...masa nak masuk tuh aku takut gakk..cover charge mahal..yer la..tau2 5o satu kepala...menangis la aku...tapi tak la mahal camtu skals..25 hengget jer...dan tak luper yer...AIR RIBENA sowang sepaket hikhik...sentap aku...kasik la coke ker pepsi ker..air mineral pun tak apa..last2 air ribena..*tapi sesuai la kan...untuk "adik2" hiks...lagi satu aku sentap skek..nak dapatkan "cop" tu pun..kene tunjuk ic segala..dahh tak pasal2 IC LAMA aku tu terpaksa dikeluarkan..kelam kabut MAMA kuarkan ic LAMA dier jugakk...ic baru tak hambik lagik...*pemalas punya malaysian..matilah ko...Tapi apa2 pun...dier punya bonzer aiyooo!! body meletup nak mampus...harus la pepondan kat situ pose2 puki2...aku siap nampak lagi ader sorang pondan tetek tuh..berani mati pose2 kangkang atas kereta tayang puki tak ori kat bonzer tuh..eeiii gelis2...Aku puas hati sgt2..masa masuk ORANGE..tpt dier luas..stage besar..lagu meletup sgt2..tu pun before BOB SUNNY yg take over tpt DJ tu la kan...terus layan lagu2 lama balik...sentapss...ORANGE yg vast tu pun terus terasa SANGKAK biler BOB SUNNY yg jadik DJnyer..bencilah!!

SHOW...:P
Aku dah ler tak sabar nak menari...last2 kene layan dorunk punya pertandingan karaoke plak...pantek lar...nasib baik lar 3 org jer...tu pun tetap ala2 AF nak juri berangan bagus yg bagi komen kritik ntah hapa2...salah sorunk juri2 tuh adalah MAMA ROSSA..yerpp mak hayam uols sumer...*matilah aku!!...pertandingan tuh dimulakan...ngan sapa yerk nama pondan tuh...oo yer..dorunk panggil dier ZAMRIE...ader yg panggil dier JERRY...yg AREZEO kenalkan kat aku dulu...ALFA...hadek2 sgt ko kan..tak cukup2 nak tukar nama jer keje ko...koser...kalau aku tgk muka pondan neh..satu jer aku ingat...iaitu masa dier mengSPAIN kan diri..*pengsan sundael..Dalam MALAYSIAN IDOL..gara2 tak lepas audition...*matila teknik SADCARD FIBS...dier tak sedar...sore dier mmg tak sedap pun...haarrghh tuihh..lepas si JEERY..ZAMRIE..ALFA ni plak..lagi sowang pondan MALAYSIAN IDOL merangkap pondan toilet..yezzaa TOILET yer...kaki2 pose dlm toilet..yuckkss...tapi sore mmg sedap la...sapa yerkk..nama dier...AERSA..tul ker aku eja neh..hentam jer la...aku rasa korunk pun kenal..aku paling tak luper baju kuda belang dier masa M.I...malam ni plak pakai jaket bulu2 lagik..senang citer...dier punya baju masa show..menyerlahkan sgtt22 dier punya keGIBEKSan..*matila bahasa...bawak 2 lagu...apa nama...MIDPLAY?? MEDLEY?? whateverla...tapi yg pasti..aku rasa tak perlu la dier bawak lagu CINTA DI AKHIR GARISAN tuh...ko igt ko DESSY FITRI?? NING??NORA??ZIANA ZAIN?? over confident..tu jer la aku leh cakap pasal dier punya show...Lepas...si AERSA...sorunk kawan yg aku kenal sgt2...TED..er bukan TEDDIEVILLE ok..TED..the chaser...hahaha..*matilah aku...Seriously...aku mmg impress sgt2 tgk show TED...aku betul2 tak sangka pondan ni pandai nyanyi rupernyer...dan yg penting..sepondan-pondan dier kat luar...masa kat atas stage nyanyi lagu tuh..*lagu PETER PAN kot..ker RADJA ntah...COVERINA BERJAYA SKALS...tak nampak pondan sikit pun...tak pasal2 TERtaste skek kat TED malam tuh..*matilah confession!!..hiks..tapi sah2 la kat luar dier dah kira tahap mak hayam dah...hiks...IMPRESSIVE TED!!! SGT2 IMPRESSIVE...suker tgk show TED malam tuh...

RONGGENG!!
Kahkah ronggeng katanya...yezzaa time yg aku tunggu2...masa untuk menguruskan badan leyyy hiks...aku hengat...boleh la feeling2 naik stage untuk keluarkan aura kan..*aura leyy??! hiks...sekalik kat tangga sajork...terhina rasanya...tangga pun tangga lah..even kat dancefloor pun aku tau org perhatikan aku..inikan plak kat tangga..*matilahh kekwat lagik berangann..kahkahkahaktuih..hiks...since BOBSUNNY yg menDJkan diri..so mrasa lagik la lagu2 lama..padahal keling yg DJ sebelum BOB tuh lagu melerts2...tetap BOB yg berangan lagu2 dier melerts plak...bencilah!!..Masa kat tangga tuh...sambil2 menari mata aku tak lepas usha mamat cute kan...tapi susah skek la nak pilih..sebab ramai yg cute2 pandang kat aku...*matilahh aku berangan lagikkk!!..aku tak sedar lagik..baju kemeja 12 hengget yg aku beli tuh dah basah kuyup sampai leh nampak puting tetek aku kanz..kimark sgt2..sib baik la berat badan dah turun skek..kalau tak perut aku yg berombak pun org perasan... huwakk... bencilah!!..hiks tak pasal2 masa balik club on da way ker MALIBU aku jalan kaki blakang MAMA..sorok nipple..leyy??..hiks..MAMA kata..lepas aku turun stage nak pergi toilet tuh..terus tempat aku kene serbu..yer la..mana tak nya..kalau aku menari...mana leh ader org suker2 rapat2 kan...kang tak pasal2 TERSEPAK MUKA KEPALA SEGALA...Eh..aku ader nampak APAU masa tengah nari tuh..*APAU if u read this...ko pergi mana lepas habis club..aku carik..tak jumpa...:P

SHOWTIME!!...again

Memula tuh borink gak...dah la layan karaoke tadik...menari pun tak puas...pastu show lagikk...bencilahh!! tapi nampaknya...aku kene tarik balik apa yg aku cakap tuh...sebab show dari gliters.com dan the colours...MEMANG MELETUP-LETUP!! sundaell...tu lah pertama kali aku puas hati ngan show GLITTERS.COM...hiks..mentang2 la stage besar kanz..pandai uols sumer manfaatkan space yg ader...ader yg dtg dr depan dr tangga dr belakang pun ader...tak kisah la uols...nak tercampak dr atas pun takpa kalau show meletup mcm tuh...keep it up yer...jgn mlm tu ajer yg meletup...mlm lain sangkak kembali...Aku paling suker show MOULIN ROUGE dr EVA..LARA..AYANG...dan lagik sowang nama tatau..tapi mcm muka PAMELA BEGUM jer..*err betulkan aku yer kalau silap anybody...lepas tuh..yg menarik perhatian aku...MISS ANTIGUA n BARBUDA IQP 06 pun ader wat show skals...CHANTEK SGT2..minat sgt2 aku tgk dier malam tuh..aku panggil dier MISS KAKI MELETUP...lagi sorunk pondan yg menarik perhatian aku malam tuh...LOWRA MADONNA...uols..dengan make-up sebegitu ruper...ya allah...VERY THE DIVA nyeh...aku suker tgk ko malam tuh...muker vogue giler...mmg la ader yg lain lagi vogue...tapi si LOWRA MADONNA ni jer..yg curi lite2 aku punya attention...and plss la..jangan kata aku "kipas" bontot sesapa yer...aku ni jarang2 puji orang..kalau uols dah kene puji ngan aku tuh..alhamdulillah la..sah2 la mulut aku ni mencarut ajer kerjenyer...okies??...erm..Lagi satu yg menarik perhatian aku untuk dihapdet dalam blog...padding cikibonbon man thailand @ susan yg berlayered-layered mcm letak apam balik jer dlm tu..kantoi la nok...mmg la kepit ko menjadi..tapi ternampak gak pading ko terlipat-lipat..mcm apam balik tuh...tapi apa2 pun..selain MOULIN ROUGE...show MAN THAILAND...mmg DIVA giler...senang cerita mmg show2 malam tu semua meletup-letup...congrats uols...tapi cian ngan JU..dier punya dress ala2 bra tuh terbukak plak kat belakang..dah susah nak pose katanya...OWH lagik satuu...LADY LOREAL IN DA CLUB YA'LL...VAST VOGUE apa lagik nak cakap yer...cun giler la...tapi sayang...aku mengharap gak dier wat show ngan glitters..kb kb dier sumer ader dlm show..tapi dier takder...kalau ader mesti meletup...LADY tak nak wat comeback kah?? plss la..miss ur perfomance like a lot lar..

LAGU KAK ANI LAGI!!

Tulahh BOB SUNNY...yg aku nyampah tuh..memula lagu TEMAN TAPI MESRA...boleh lagik..walaupun tak suker...pastu..ROSSA..PUDAR...pastu?? KAK ANI...ya Allah...malu aku ngan bebudak str8 kat situ...gibeks2 layan lagu KAK ANI kat ORANGE...KEJISS SGT2 TAU!!...masuk lagu TEMAN TAPI MESRA aku dah stop menari dah...pose2 kat tepi jer..perhatikan orang..*which i'm good at it..hiks..Masa on da way kuar tuh..aku carik2 si SPIN..igt nak lepak sama ker...dah terus hilang sumer..terus aku gerak ker MALIBU ngan MAMA n TED...

MALIBU!!

Kat MALIBU...aku lepak ngan...KAMALAKANGKANG...AMIR...SHAH..SHAFT..FAZLY...potpet sampai ker pagi...lama tak jumpa si AMIR ngan SHAH ni..*actualy..aku igt2 luper nama si shah ni...tapi yg pasti masa dier drag kat NURI dulu mmg cantik..wakaka...matilah kalau shah baca nieh...mengamuk la dier...peclob besar besaran...Dah lama aku tak minum MILO AIS GELAS BESAR..feveret drink aku kat MALIBU..malam tu merasa la..milo ais gelas besar 1 ngan ais kosong 3 gelas...hamik ko...sah2 air aku dah banyak keluar masa atas stage malam tuh...Tapi tak best la..KAMALA ngan AMIR kene balik cepat time tuh..kalau tak mesti tingtong kat situ sampai pagi layan kerenah KAMALA yg crazy sexy cool tuh...hiks...tapi seronok gak berkawan ngan SHAFT...aku tau dier pernah "disebut-sebut" pasal perangai "gila-gila" nyer...tapi tak kisah..memang sronok biler she's around...happening jer manjang...Lagi satu...masa lepak kat MALIBU tu jugak la..si MR ARENIQUE dapat tau aku la tuan punya Y2GAY.blogspot...terus mengadu..kenapa dier tak terpilih jadi model sunsilk mcm ISIS...aiyorkk takottlaaa kene sound ngan ANIK RATU RIMBA neh kan...rasanya kalau uols perasan..dlm entri2 lepas..aku ada kata..lepas MAK HAYM MELISSA..dier la 2nd person yg molotnyer very da binatang..takott...hiks..katanya nak jadi model PANTENE..*matilah SHAFT kata..model pantene apa?? untuk rambut keguguran kah?? aku pun gelak guling2 dalm hati jer...kahkahakhaktuihh...pastu LOWRA MADONNA pun datang kat aku..."uols DARKLIGHTER yek??"..."kenapa tak pilih i jadik MISTIK??" "I nak MISTIK jugak!"..haiyoo memula ANIK..n then LOWRA MADONNA...kembangnya aku jadik tuan punya y2gay blogspot..hikhik...respon very the meriss skals..i suker suker suker...yer la..sapa la aku ni kan..gibeks kecil kecilan yg berbadan gemok lite2 mcm SPIN tu jer...haarrghh tuuihhh!! wakaka...

SHOCKING NEWS!!

Aku tak sure la...sama ada aku nak tulis pasal cerita ni atau tak...tapi..since..bende ni pun jadik satu issue malam tuh...so...hentam jer la...aku tak tau la korunk kenal budak ni ker tak...nama dier KOJIE...salah sorang gibeks yg turut serta dlm aktiviti jalan2 carik hantu masa aku ngan MAMA memula join aktiviti tuh...dier..meninggal dalam kemalangan..aku tak tau kemalangan kat mana...tapi si KOJIE ni dak muar...si..EIFEL yg canang news ni kat kitorunk masa kat MALIBU malam tuh...dan..yg paling DQ malam tuh..shaft..:P aku dengar..dier sedey gilakk sebab dier dapat msg dr KOJIE...KOJIE ajak dier ker MT..sabtu tuh..tau2 pagi tuh dier dapat tau...KOJIE dah pergi tinggalkan kiter sumer...terus menangis sekejap dier kat situ...tapi tu yg aku dgr la..aku sendiri tak berapa pasti...ader yg kata si SHAFT yg anta msg kat KOJIE ajak g MT..without knowing yg KOJIE dah "pergi"...dunno..la yg pasti aku terkejut sebab..bari few weeks ago kitorunk kuar ngan dier..tau2 pagi ahad tuh dier dah takder..so..i'm kinda shocked...eventho tak kenal rapat sgt pun...hmm qada' qadar kan..mestila terima...so..

Al-Fatihah....

JALAN2 CARI HANTU...

Asalnya aku tak gi pun...KAK JOLIE dah ajak..tapi aku cakap takperla..aku nak terus balik..tiba2! MAMA plak nak ikut...aik..aku ni risaukan dier ajer kan...tapi lantakla...at least aku tak yah bayar samapi 14 hengget nak balik umah kan..soo..aku join la dorunk...since ni kali ke2 aku pergi join pepondanz ni cari hantu..rasa takut tu takder la sgt...BABY EDORA pun ader skalik..soo..lagik la kurang rasa takut aku..sebab biler tgk muka BABY EDORA tu kan..aku rasa selamat plak..bley?? :P..hikhik...kitorunk pergi tempat yg sama...so..to me...mmg tak takut lansung...tapi ntah la..yg lain2 termasuk MAMA nampak jugak bebende tuh...aku pun pelik..aku ni quite SKEPTIK gak...so..maybe pasal tuh la bebende pelik ni tak pernah jadik kat aku kot...kot...:P i know i shoud'nt do this..tapi masa dalam rumah tu kan...kadang2 tu aku TERwish jugak yg aku akan nampak something ker apa2...u know...4 experience...kadang2 tuh aku tgk satu spot gelap tu lama...just mengharap untuk nampak "something"...tapi nan ado katanya..pls la..very the sangap plak aku dlm umah tuh...ramai yg citer mcm2...tapi aku macam..."whatever"....Dorunk ingat nak usha hospital lama plak lepas tuh..tapi hujan lebat...duk diam2 dlm kereta jer...borinkk lagik...balik dari hospital..dorunk lepak kat A.MALIK...memeriahkan kedai ABU la plak kan..tapi ABU mana?? tatau..tak nampak perut pun...Aku terus cancel balik rumah...sebab rumah MAKSUTIMAH dah ader depan mata kan...lagipun dalam kepala aku banyak bende leh story dalam blog nih..harus la aku merempat kat umah MAKSUTIMAH kejap...ikutkan EIFEL nak hantarkan balik..tapi aku pun segan nak nyusahkan dier...so..sampai situ ajer la...

AF4!!

Keji tau..aku dah brapa kali cakap tak nak tulis pasal AF..tapi masa lepak umah maksutimah ari ni..yess...hari ini...aku dapat tgk konsert ke2 af4 live lagik..malam tadi yg sepatutnyer ditayangkan...dorunk kata tak der..sebab bagi laluan kat "cawan dunia"...boleyy...TAYSSSSS KAT DIDDY...*matila jilat balik..padahal aku carut mamat ni dulu kan..tapi lepas tgk konsert ni dr mula sampai habis...AKU SUKER GILER!!! SORE VELVET..KELASSSS SGT2...so mulai hari ni...AFUNDI VELVET YAH!!..konsert kali ni VELVET bawak lagu langit ke 7..which is my feveret song...dr mula kuar sampai skang...meletup nyer...histeria aku dgr sore velvet...rasa cam nak sujud depan TV jer...tapi kan uols..aku tgk kan...pelajar laki2 sumer sore..biasa2 jer..pelajar pompuan yg sorenyer power2 belaka...tapi kan..i know la ader yg minat giler ngan farhan n zila kan..tapi sore stok2 merdu CT ni...aku rasa biasa jer..kerr...aku still tak tgk more of farhan n zila kan...tu yg aku rasa biasa jer...tapi...SALIMA?? no komen...aku kalau leh minggu depan aku nak haziq yg kuar..sore dier mmg sedap..tapi untuk zaman la ni..aku rasa tak perlu la...KESIAN AKU TGK HAZIQ NYANYI TADI...dgn tangan gigil2 ala2 parkinson dier..aiyoo siann sgt2...hanjeng BOB LOKMAN ari ni aku tgk mulut dier mcm binatang tau..feeling2 nak tiru adlin la tuh...nyampah tahap cipan aku tgk muka dier ari ni as one of the judges dlm konsert AF minggu neh...

Pendapat aku pasal pelajar AF4

  • VELVET>>pelajar feveret aku start from today sampai bebila hopefully...
  • FARHAN>>Aiyoo sore kakak ni..very the memukau tau...very the hypnotized..dgr sore dierr
  • FAIZAL>>Budak kampung yg nakal...dgn sore yg klasik...*biasa2 jer..
  • LOTTER>>ERR kiter mencarik penyanyi kan..bukan pelawak...nak lawak2 pergi sarkas...
  • SALIMA>>... She is sooo not in my list....
  • ZILA>>sore sedap...tapi biasa jer..
  • DIDDY>>Kalau nak main aku ok jer..nak vote sorry..nuthin special bout his voice..
  • RICH>>Wanna see more...tak puas hati lansung ngan persembahan takat nieh..
  • HAZIQ>>He reminds me of KAER..tapi versi lain..versi A.JAIS...eeii..tak sker.. tapi KAER AKU SUKER LA..
  • AMIRUL>>Sapa pilih dier neh...pls la..harap comel jer..lain tarak..but still adlin puji dier..*motip??? beralih arah ka??
  • KAREN>>Awek kelate cina yg sweet...beautiful voice..but not strong enough untuk stay lama dlm AF4..

4.17 pagi..:P

Baru la blog aku siap..gegeh tak kiter...haarrghh tuuuiihhh


5 comments:

apau said...

aku pun nmpk kau tgh meliang-lentuk kat atas tangga stage mlm tu, tp nak tegor jauh l plak.

lps clubbing aku balik terus, penat tidak terhingga. penat buat ape, tatau ... hikhik

Adam Dryx said...

Y,

ADam mohon ampunzs dan sujuds sekalik lagis...

This month nyer roster flying memang packed sesangat.... sementelaah MT pun dah tutup so ADam "berehat" di rumah sajork....

Orang baru sangat bukak utk GB dan ponds so crowd memang tak ramai,... thats why ADam nak gi memeriahkan orange tu bulan depan sajork...
Sekarang nie kumpul2 kaki sajork...

Bulan depan hangkut penuh satu bas gi Orange... gegeh ghetooo!!!

Anyway, next month jgn kan clubbing , tapi tengok wayang dan apa saja aktiviti berfaedah ADam sanggup join... cari hantu?? hmmmmmm...... no komen boleh tak?? heheheh!!

Anyway, utk aktiviti2 lain, just call me next month.... i will make myself free for you and MAMA... wokeh!!

My promise!! *Smile.

ADamDryx

ArcHmaL HatiEmieY said...

matilah kao y hantu tak nak tunjuk diri kat kao...ko tao knaper...sebab ko lebey hantu dari hantu**larik....matilah kao... **koma**

Adam Dryx said...

Y,

ADam baru jer chatt ngan Kojie kat guy4men... nampaknya citer dia meninggal tu tak betull...

ADam Dryx

Adren Mahmud said...

panjangnyer entry ko Y, full time blogging macam Sultan Muzaffar kerk skrg?? heHEh