Monday, September 07, 2009

Boy..did i Miss A lot!...

Aku rindu...

Aku rindu masa aku mula2 dapat luahkan sesuatu dalam ni...

Aku rindu masa aku excited aku dapat mencarut tanpa larangan dari sesiapa pun dalam ni..

Aku rindu bila masa aku rasa bebas dalam ni...

Aku rindu entry zaman2 aku bahagia dengan Mama...

Aku rindu update entry hari raya dengan keluarga aku...

Aku rindu berada di kedai...

Aku rindu mengumpul kawan2 blogger yang baru dengan membebel dalam ni...

Aku rindu rasa dikenali (BUKAN glemer) didalam dan diluar...

Aku rindu semak chatbox aku...

Aku rindu kongsi lagu-lagu dan video klip kegemaran aku dalam ni...

Aku rindu mengamuk dalam ni haha...

Aku rindu bila orang masih terima aku seadanya walaupun lepas membaca seluruh blog ini...

Aku rindu zaman-zaman aku buat LKY mengamuk dan akhirnya menjadi kawan dalam ni...

Aku rindu komen dari BBB...

Aku rindu SR..haha

Aku rindu tengok IMAH dalam chatbox aku...

Aku rindu hidup aku yang dulu...

Aku rindu Josh...walaupun jodoh kami tak panjang...

Aku rindu sokong kawan-kawan dalam pertandingan ratu cantik..haha (ekceli aku rindu mengkritik para peserta)...hahahaha

Aku rindu tukar-tukar lagu dalam blog aku...

Aku rindu usha layout-layout baru untuk blog aku...

Aku rindu bercerita...

Aku rindu mengasah bahasa inggeris aku...

Aku rindu banyak benda yang aku tak boleh nak cakap dalam ni...

Aku rindu blogging.............

Is this a comeback?....................................not sure..

2 comments:

.aku Josh. said...

i mish you too.

SR said...

sund... AKU rindu kau JUGAK!!!