Saturday, March 21, 2009

Support Earth Hour..

Waktu aku taip entry ni...Kita semua masih ada.. 6 HARI 2 JAM 14 MINIT 30 SAAT until EARTH HOUR...yezza..kali ni pakcik nak seru ramai gibeks..str8..str8acting...muda dan tua..untuk menyokong dan menolong bumi kiter yg sakit tenat ni...GIVE EARTH THE CHANCE..anyway...sila baca petikan berikut...dipetik dari http://earthhour.org.my/

..........................................................................

WWF are urging the world to VOTE EARTH and reach the target of 1 billion votes, which will be presented to the world leaders at the Global Climate Change Conference in Copenhagen 2009..

This meeting willl determine official goverment policies to take action against global warming, which will replace the Kyoto Protocol. It is the chance for the people of the world to make their voice heard.

We all have a vote, and every single votes counts. Together we can take control of the future of our planet, for future generations.

VOTE EARTH by simply switching off your lights for one hour, and join the world for EARTH HOUR.

Saturday, March 28, 8.30-9.30pm.

............................................................................

WWF has definitely make saving-our-earth look cool and at the same time they show us how important it is..to save our world...come on Malaysian...all u gotta do is swtich of your lights for one hour to save our EARTH...BUKAN UNTUK BEREMBAK..ATAU MENGAMBIL KESEMPATAN semasa event sedang berlansung...sangat jijik la kalau terserampak orang2 macam ni kat luar nanti...awas la kalau aku nampak nanti...erm..

Do your part in helping the earth and its species to live longer..A big difference can come from a small change..

Aku benci orang yang pembersih tapi tak boleh nak membersihkan...aha yeap..PEMALAS.. e'eh tkde kene ngene ngan EARTH HOUR ke?.. tapi membersihkan pun salah satu cara menolong bumi kan?.. nevermind.. aku update entry ni dalam keadaan bengang.. tapi aku tetap menyokong EARTH HOUR yah... -__-"



Tersinggung tapi masih menyokong-Out

1 comment:

.anakBISAYA. said...

huhu.my biebie so green.