Saturday, January 10, 2009

TAG from FIFTH..

And so..a few month ago..(make that 4 month ago!)..I was tagged by 5TH

*matila intro jer dah mcm intro 5th kan..matila kene kutuk PIAH ZADORA...haha..pakcik tidak mahu lah...kene "PIAHGERIZED"...sebab tiru ayat orang...hik..

Anyway...bile aku dah layan TAG ni..maknanya aku malas nk wat entry sendiri kan...haha..paham2 sudah...janji aku tak copy paste entry orang lain masuk entry sendiri..tak pasal2 kene kutuk ngan PIAH...lagipun post entry kat 10 posting sehari..tapi takde isi plak (as if i did)..leh kene kutuk ngan KAHUNA plak...so..kalau ado...ado la..kalau nan ado...nan ado lah ye...haha..anyway..here it goes..


this tag require u to choose 10 most gorgeous picture u have in ur life

Huhu...pakcik mmg banyak gambo..tapi yg jorjes?...tak sure la pulak...nak merendah diri pun...aku dah mula menepek muka sendiri yg tah jorjes tah tidak dlm blog sendiri kan...so...terpaksa la aku perasan jorjes n mabelos sekejap..lol...*kene la upgrade perisai kalis carut aku lepas ni...*pitem...

TAG ni memerlukan 10 gamba jorjes...ok paham..tapi 5TH plak..ala2 10 pic dlm 10 kategori..atau adakah aku ala2 sekali lalu je baca..pic dier terus nampak banyak?..tataw la pulak..LOL..daripada aku meleret leret lagik...baik aku teruskan ngan pic pertama...nanti belum sampai pic pertama...korunk dah exit kan..*nangius...

Huhu..pic masa aku dgn mak aku masa umur aku 4 tahun kot kalau tak silap..dekat Flat Sri Kota..yeslah...aku kenal dulu agaknya tasik permaisuri tu..LOL...aku mmg tk jemu tgk pic ni..sebab dulu aku memang comel..aku mmg tak malu kata aku comel kalau tgk pic ni...suara jiran2..sore sedara mara..puji2 keputihlepakan kulit muka aku..mmg susah nak lupa..rambut panjang..ikal2 manja..yer...aku jorjes dulu...*matike me?..

Huhu..walaupun tang pinggul tu betul2 mengganggu kepala hatuk eh..hotak aku...aku suke pic ni..sebab aku rasa jorjes..dan classmate aku kat giatmara..*yang mostly pompuan/po'en/puki/kikilala/cikki..dorunk pun kata aku pramugara sesat..*matila pakcik!..aku dulu penah belaja menjahit kat GiatMara kg baru...6 bulan je...time ni je aku pakai leklok skek..time lain..ngan cap buruk..t-shirt lusuh dan jeans...so sekali skala tgk pakcik melaram..ada yg tak kenal pakcik kat 10 saat pun ada..LOL..i mean..at that time la kan..time amik sijil...Mamat sebelah tu classmate aku...claim die str8...tapi kantoi kat blueboy lepas abis blaja kat GiatMara tu..POKEMAK sgt..

Ni lak pic aku ngan MAMA kat Teluk Chempedak..tak igt tahun berapa..ada la 2 3 tahun dulu...time aku ikut gathering bebudak YM ke Cherating...mmg belangkas dulu...dulu la..we're still friends btw...kalau yg dah lama follow blog ni..tau la MAMA ni sape...jgn mentang2 pic laut..korunk speku pun ke laut kan...

Hik..ni pic raya tahun dulu2...*yer..aku ingat2 lupa..malas nk igt tahun brapa..shadep sudah...time adik pompuan aku menunjukkan tanda2 mutasi ke arah Pengkid..Time adik laki aku menunjukkan tanda2 mutasi ke arah cikiponpon..baju melayu tu flower printed ok..*matilame!..Dan aku masa tu...mmg plu diam2 pun..wakaka..dan juge jorjes...lalaalalal

Sowi le weh.. pic ni tak la jorjes..since aku tak banyak pic jorjes..aku paste la pic2 feveret plak...kalau bukan feveret pasal jorjes pun..feveret pasal kenangan manis pun yer la dak...Me..IJAN..SAZALI (skang dah cantik nok)..MAKSUTIMAH..MAMA..AMIRA...time2 pi club..naik kereta kelisa 8 ORANG...hik..sib baik FIBIE dah tutup blog kan?..kalau tak..naya je..

Hukhuk..mintak maap la..mmg takda time lain aku rasa jorjes..melainkan time aku budak2..pic dekat Tasik Titiwangsa...kan..

Huhu..pic ni zaman2 aku ada misai..terasa jorjes bila ada org jorjes di sebelah kite..masa ni open house kat umah MAKSUTIMAH...time2 adik beradik berkumpul...time2..sume menunjukkan kepakaran melaha,mencarut,mengeji memasing..of kos la si BIMBO yang paling taknak kalah...ops..lalalalalal

Photobucket

Huhu..pic ni pun aku terasa mcm jorjes skals..sekali sekala feeling..pe salahnya kan...pic ni aku amik kt kedai..depan mesih jahit je..edit lite2..nahh...pakcik feeling...

Pic jorjes 2nd last ni plak masa MISS WORLD 2008 kot..or 7..matila pelupa betul aku neh..time kakak aku melepaskan crown tersayang...isk..kiter tumpang simpati kat kakak masa ni..isk..sabar ye kak..*lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..

Huahua..ni yg paling latest la..dan boleh dikira jorjes jugak la oleh pakcik..pic ni amik kat Tanjung Bidara ari tu...yes..aku ke sana celebrate New Year...gegeh tak..nk update..tapi malas...nanti2 lah..Thanks ADUKA for this pic..boleh terapung jugak aku ek..*matila..

Maka dengan ini..selesai sudah assigment TAG aku..macam bese aku nak TAG beberapa orang yg aku tak kenal dan orang yg aku kenal..atau orang yg aku tak pernah TAG..kot..:P..

TedBaker

LeeUK

Wai

Krull Rizal

Budak Hijau

Sekian...kalau ada sapa2 nak buat pun...selambe je..manala tau korunk tkde idea nk update blog mcm aku..keh2..aku banyak lagi stok TAG yg belum siap..kalau ada kes2 macam ni..haha..

Eh ni bukan pic jorjes nok...saja je snap..nk bagitau korunk..aku bersiaran lansung dri Opis HANANY masa ni...sementara bosan tunggu die wat keje tu..sempat update blog katanya..pakcik terasa mcm orang2 opis pulak..eceh..menaip dlm kubikel??..hik

dui~..

Ps:...Jorjes adalah hak milik setiap insan..


5 comments:

RIZAL said...

haiyoooo!! pinsan.

10 picture!

word verification : sisers?
ape tu?

[Y]..Just [Y] said...

word verification??..sumer comment box ade kan?..

fiebierossa said...

sazali katanya.

*pengsan.


Kahuna tu sangat berani kan. Macam nak terpengsan kejab tengok statement berani mati dia tu.

BudAk hijAu said...

halamak...ado nama aku kew..
adeh!!ok2..akan ku jawab...

Lee Novotny said...

Noks, 10 photos???? Mrasa semua letak gambar mak pakai MASK-ara!!! hahahahaa :P Nantilah mak buat kalau kaki mak tak sakit! :P