Monday, January 12, 2009

My Very Own First Video.....er..and second..



FUZZ mengumpat..




BIMBO flips his hair..die dah lupe rambut dier tak panjang panjang sebelum ni..LOL...yeah..sebelum ni ramput die panjang...did i mention kejungz?...aha..rebonding alert...:P

4 comments:

Encik Azrin Yang Garang said...

astagaaaa.. pondan sangat kan!!! macam pantat jer dino.

[Y]..Just [Y] said...

kan..kalau bukan pasal nk pomot baru..takde la kakak nk komen blog kite..sapa yg pantat skang..*larikkkkk

Chef Aduka said...

1) Copy badge "2008 Cute's Blogger Award" di blog aku.
2) Link/Ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.
3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima
award seterusnya (anda di-tag).
4. Anda perlu memilih 5 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.
5. Jangan lupa melawat blog kawan anda dan meninggalkan komen yang menyatakan merekat telah ditag.

fiebie said...

berangan kuat kan si bimbo tu kan kan