Wednesday, February 27, 2008

Saturday, February 23, 2008

Step Up 2 The Streets IZ DA SHIITT DAWG..(Edited Version)..ley



Meletup poster kan..hik..anyway..ari tu aku pergi tgk wayang ngan FEER..patutnya siang tu dier ajak aku teman kan die pegi usha sale ARMANI EXCHANGE kat mana ntah..tapi aku keje..dan malas..kalau ada duit tkpe gak..hik..pastu mlm tu dier sms lagi ajak layan Midnite..aku ok je..

Mlm tu kul 10 dier da sampai umah..dan as usual..mesti kene tunggu aku kat stengah jam baru turun..sebab aku selalu bangun lambat..konon2 sekadar lelapkan mata...tapi terlajak sampai FEER dah sampai..aku baru nak mandi..

Time mandi..dpt sms..dr sorunk member..SHAM..ajak p PLANET HOLLYWOOD..aku tk pernah pergi situ..so aku dah excited lite2..tapi aku dah janji ngan FEER plak...so aku tk berjanji ngan si SHAM tu..tapi dlm hati ni nk sgt pi..sekali sekala lepak2 ngan budak2 str8 katanya...bosan gak tgk bapok2 ngan adik2 kat LQ sumtime..

Tapi..since dah berjanji ngan FEER mlm tu..aku lupakan saja niat tu..dgn hati yg berat lite2..kitorunk pergi tgk wayang kt GALAXY ampang sajork..yupp..GALAXY is my new spot tuk tgk wayang sumtime..selain Times Square..dekat je..panggung pun selesa..staf pun cando2..haha..:P..anyway..back 2 the main topic..hehe..mrasa aku citer pasal STEP UP 2 sikit nohh..

Step Up 2 THE STREETS mengisahkan ANDIE WEST..a rebbelious street dancer yg cuber nak menyesuaikan diri dgn sekolah baru die MSA (Maryland Schools of Art)..untuk mengelakkan diri dr dihantar ke texas oleh makcik dier..al-maklum budak2 bermasalah..payah jugak nk fit-in..pasal masuk sekolah tu jugak la..die kene buang dr crew die (410 crew)..sebab tk banyak luangkan masa ngan her fellow crew..tapi yg bestnye kat sekolah baru ni..dier kenal ngan another HOT dancer...CHASE COLLIN..adik pada cikgu ballet kat situ BLAKE COLLINS..2 2 adik beradik ni HOT ok..anyway...start dri CHASE..ANDIE tubuhkan crew dier yg baru..MSA crew..yg terdiri dr dak2 MSA gak..yg ade kelebihan memasing to compete in Baltimore's underground dance battle THE STREETS..she ultimately finds a way to live her dream while building a bridge between her two separate worlds...



Seriusli..if u guys love dance like i do..hehe..this movie is fun 2 watch..Robert Hoffman is soo fuckin HOT!..aku carik scene dier nari hiphop+ballet tapi lagu rock tu..SEKSI BANGET..time tu aku dah hala2.."I Am Yours Baby"..lol..tapi lum jumpa lagik klip tu..i'm sooo going 2 download this movie..

Soundtrack dier pun best..gigih aku carik kat ARES hehe...mcm lagu yg aku embed kat Blog aku skang..lagu TIMBALAND-BOUNCE...lagu yg dorunk perform masa ujan tu..mcm kat pic bawah ni..feeling tul aku tgk pic kat bawah ni..haha..

Sunday, February 10, 2008

This n That...

Downloading

Tak semestinya aku dah ada laptop baru...entry aku akan keluar segigih entry KAKRED ye..hik...skang ni asik giler download jer...mostly lagu english la..mostly danceable..bley..:P..tapi tgh carik2 gak lagu2 melayu yg best2 skang..termasuk indon skals..ari2 dgr HOTfm kat kedai tu..mmg lagu2 kat mesia skang..best2 la jugak berbanding zaman korunk muda2 dulu..*matila~..hikhik...Tak cukup ngan lagu..video pun upload jugak neh..aku taktau bende2 ni until MAKSUTIMAH yg ajar...aku donlod lagu2 n video pakai ARES...1st movie yg aku nk upload is CLOVERFIELD..pantek sgt2..makan 2 hari..last2 kuar citer blue..mmg pantek sgt2...citer blue str8 plak tu..haktui...anyway..semalam plak..aku download citer HEROES..aku nak donlod satu season punya..tapi tk sempat...sempat dpt 4 episod je..5,6,7..terpaksa paused dulu..sebab bergegas nak g kerje tadi...tapi puas hati sgt2..lepas ni dah pikir2 dah nak donlod apa pulak...CHARMED maybe..hik..UGLY BETTY also can katanya..*matila broken... Aku ada cakap kat FIFI..."long dah donlod banyak citer best..nanti long letak laptop kat umah..ko layan la puas2.."..pastu si FIFI boleh bikin panas tetiba...dier kata "Long donlod la citer JELATANG..best ar..ske tgk citer tu..selalu tgk kat TV3.com.my"..

"HAH??!! Ya Allah..punya la banyak citer best2 kat dunia..ko leh berani mampus suruh donlod citer JELATANG!"..cilanat sgt...bergema jugak la rumah aku jerit..haha..pantek sgt citer sumbang mahram maHAZAB tu pulak die suh donlod..takleh keji lagi ke?..:P..

Thumbdrive

Thumbdrive hilang!!!..huwak..babiks..1 day before Chinese New Year...

GONG XI FA CAI btw..

Aku g cc..usha2 pic yg cecantik nak letak dijadikan wallpaper...kebanyakannya pic JESSICA ALBA n JENSEN ACKLES la...superhot sgt dorunk ni..mmg suke sgt...lepas tu wallpaper NARUTO..*tetiba kan..hik...nak carik pic Leandro Okabe..tapi nan ado..ker salah spell?..tataw..ker LKY dah hauk sumer..*bley..:P..hik...Selesai kumpul wallpaper tu..aku pun sambung balik keje..pegi kedai..menonong jer kuar...sampai la dah nak dekat maghrib tu baru teringat...thumbdrive aku ketinggalan die cyber cafe...terkejar kejar aku pegi cc tu nak amik balik..last2 cc tu tutup!..damn!..dorunk dah start cuti...menyumpah nyumpah la aku dlm hati...sampai la ari tu..kedai ni dah bukak balik..aku tanya dorunk ada jumpa tak..seseko buat muka useless kata tak jumpa..tak sakit ati aku ni..:P..pundeks....

Red Party At LaQueen

Huhu..jumaat lepas aku pi LaQueen...ngan BBB..ZUL..A.J..n APAU..dan sorunk muka baru BIAWAK..haha..kalau korunk perasan..BIAWAK ni penah aku citer dlm entry2 yg lepas..time dier teman aku tgk wayang...sempoi punya geng..he's just a friend BBB..:P..mcm biasa la kalau aku bawak muka2 yg org tak kenal..terus org bajet scandal ke hapa ke bende..tapi aku dah tk kisah bende2 tu..mulut2 bapuk mmg susah dikawal..so i just don't give a shit la kan..org nak speku apa..ekceli si BIAWAK...dtg kt Bkt Bintang ngan kawan dier..2 orang..tapi tiba2 kawan dier kena balik..ada hal kat rumah...MAL pulak malas nak balik..sebab dier dtg bukan nyer dekat2...dier dtg dr sunway..so..die kata nak lepak ler mana2 dulu...last2 aku paksa dier ke LQ..drpd buang tenaga..bejalan ke hulu hilir kat Bkt Bintang tu..baik exercise ngan aku kat LQ..haha..last2 dier pun agree...tu pun sebab dier rasa 15hengget tu..masih boleh diterima lagi la "kot"...last2 masa kat kaunter nak masuk LQ..cover cas 20hengget..hayoo..it's Chinese New Year...no wonder la kan...so i enter la queen dgn hati yg sedikit sakit..gitiew..hik

Kalau ikut tema..patutnya aku pakai kaler merah..tapi aku ada satu jer baju kaler merah kat umah tu...dah buat lap kipas aku dah pun..haha..dah buruk i mean..lagipun...ntah la..aku cuber nak pakai baju kaler2 ni kan...eei..ntah la..rasa kekok sgt...Anyway...mlm tu aku lebih harapkan BBB turun ke dancefloor ngan aku..like old times..tapi tu dulu..skang dosi berlaki..so tkleh la tarik ke hulu ke hilir..nanti dpt sms kecik ati dr laki dier pulak..ops...apa2 pun..aku tekejut gak..eventho BIAWAK tu set2 pemalu..1st time dtg LaQueen pun dah berani pose2 podium ngan aku..hahaha..pendek kata..sapa2 jer ikut aku g LaQueen..mmg aku tarik naik atas..atau pun kene tinggal...*matila gila..:P..Anyway..BIAWAK had fun that nite..walaupun lagu ASPALELA mmg buat aku noya..tapi ntah la..sumer enjoy mlm tu..telinga dorunk dah imune ngan lagu2 IVARN agaknya... Anyway..here's some pic yg aku snap..requested by A.J..yeah i know amaturinas..tapi kalau dah screen digi cam itu yg gelap...pro mcm A.J pun will look stupid..*matila!!..

Aww~..shoo cutee lor..tgk gigi APAU k..

Sorunk model colgate SUGI..sorunk model lipstick..gitu..

Emcee malam tu dah tukar orang pulak aku tgk..sebelum ni ROSE SUCI(ke?)..mlm tu IMAD DANIEL pulak menjadi emcee..korunk kenal sapa IMAD kan?..aku nak kata MODEL..tapi dah gemuk lite2..so..EX-MODEL la kot..satu geng ngan MOK..URSHA..pendek kata..geng2 dier sumer CHANTEK-CHANTEK lahhh..cumer kuat tingtong je..*matila~..anyway..IMAD jadik emcee pun..crowd tetap bosan..cover jantan kunun..ops..tapi better than LILY PALOMA la..sebab sore dier jelas..konfiden ok...tapi kalau nak jadi emcee kat LaQueen ni..kene jadi gila sikit..gile mcm KIE tu..kecantikan bermulut jahat yang tiada tandingan oke..aku igt dier dtg LQ berdragun bagai mlm tu nak wat comeback..rupa2nya pose2 buat orang sakit hati...pic kat bawah ni..mesti mlm RED PARTY tu kan KIE?..i remember the hair..n the err....apa nama....blouse?..:P..



KIE...ko mmg mulia di mata peminat..

Anyway..jumaat ni..temanya PINKY..sumer kene pakai pink..*kalau yg jenis gigih ikut tema la kan..dlm banyak2 tema yg LQ buat..satu jer aku follow...the NOT SO BLACKOUT PARTY..yg kene bawak lampu suluh tu le..gigih ni carik torchlite...hik

Valentine Days...

Today..is valentine day...Happy Valentine Day utk sumer..i bet sumer dah prepare nak buat apa mlm ni kan?...roleplay kah?..kinky kah?..fetish kah?..atau romantic lagik loving gitu..*matila sex sesaja kan..gurau je...aku tension aku sorunk2 je valentine kali ni...tpi takde la tahap nak pakai status

My Bloody Valentine..
I Hate Valentine..
Fuck Valentine..

Kat Facebook..Myspace or YM kan..jgn la sampai aku kata dah tak laku nak lepas geram kat valentine pulak kan..hik..bagi aku..valentine bukan ari memperingati kekasih je..tapi utk memperingati semua orang yang kiter sayang..tk kisah la sesapa..Parents..friends..jiran atuk korunk ke..wakakaka..*matila~...ari ni...sekor jer dpt wish valentine dr peti suara aku ni...sekor kucing kelabu kat kedai aku..dier selalu lepak kat situ..tuhan aje la tau..brapa banyak keturunan dah die kuarkan kat situ..paling banyak 11 ekor..*matila binatang..hik..apa2 pun..i try my best utk menyerikan valentine ni..dgn feeling2 loving kat sumer org je..walaupun deep down..aku rasa lonely tahap beruk di utan...hm..i rasa mcm nak paste lyrics pulak..hala2 blog IZUAN..ley tak..

Most Guys

I never cared too much for love
It was all a bunch of mush that I just did not want
Paid was the issue of the day
If a boyfriend got some game
Couldn't be more fly, gettin paid was everything
But I'm not every guy and I don't need that world to validate me
Cuz shorty's got a job, shorty's got a car, shorty can pay her own rent
Don't wanna dance if it is not in my heart

[Chorus:]
Most guy want a man with the bling bling
Got my own thing, got the ching ching
I just want real love
Most boy want a man with the mean green
Don't wanna dance if he can't be everything that I dream of
A guy that understands real love

I was a guy about the floss
It was all about the cost, how much he spent on me
Seek, for a man who's got the means
To be givin you diamond rings
It's what every fly boy could want or even dream
But I'm not every guy and I don't need no G to take care of me
Cuz shorty's got a job, shorty's got a car, shorty can pay her own rent
Don't wanna dance if it is not in my heart, no no

[Repeat Chorus 2x]

But I'm not every guy
And I don't need no G to take care of me, no
Cuz shorty's got a job, shorty's got a car, shorty can pay her own rent
Don't wanna dance if it is not in my heart, oh most girls

[Repeat Chorus 2x]

Cuz I'm not most guys, don't wanna dance if he can't be everything
I, I just want real love, said I gotta have real love
Everything that, can you be everything that I dream of

Sunday, February 03, 2008

Sarkas MISS WILAYAH..*orb

Last thursday..aku ke BB ngan FEER..pegi tgk FINAL MISS WILAYAH!..sebab FIRDALINA also ado..supportive tk kite sis?..hik..anyway..FIRDALINA mewakili TASIK PERMAISURI ye tuk MISS WILAYAH tahun ni..ekceli rabu sebelum tu pun aku pegi jugak..tgk preview MISS WILAYAH..contestant 12 je..bukan takda yg meletup (boleh dikira ler)..tapi bile tgk sume yg bertanding pun..mcm...ala2 jer...tapi tk kisah la..sokong tetap sokong..hik..

Mcm mana nak citer ek?..mesti ada yg nak aku komen (atau carut ekceli kan?) utk MISS WILAYAH ni kan?..hik..dlm 12 org tu kan..yg aku minat..of kos FIRDA..pastu ZULAIKA aka A.J..Linda CONGO dan LUNA..boleh dikira la..yg mana muda2..sebab dlm 12 org tu...mojiritinya KERTU2 ok..tak salah pun..lagi pun kalau takat pertandingan MISS2 yg dibuat kat BB ni..expectation tk tinggi pun..*matike me?..lainla kalau MISS WORLD atau IQP..tiba2 ada someone like MILA RABU dan FATIMAH AWANG ada atas stage..mestila aku mcm..."Uols ni salah stage ka?".."nyanyuk ka?"...sedey...but one thing for sure..majoritinye mmg natural performer..

dan macam biasa aku komen mana yg menarik bagi aku je..

SUCI NATALIA..omg..aku tk igt dier miss ape..MISSTAKE pun boleh kot..sian die..time intro je..pakai dress lawa2 (tk lawa pun..bese je..but cukup syarat ler nak dipanggil dress)..tapi pakai SELIPAR ye..adess..orgnya cantik..tapi PRETTY obvious la yg die frust sebab kasut tak ada..yang ada pun tak muat...tu yg aku dgr la..but she pull it off ekceli..sebab kalau dah buat kat BB kan..hazab2 pun..tapi konfiden maintain..org tak kisah rasanya...walaupun kene carut ngan emcee mlm tu..dier tetap maintain ngan muka tk bersalah..catwalk ngan selipar..:P..tang tu aku mmg puji abis la..shit happen k..move on!..owh yer..1st timer yer..dier punya "kekok" tu mmg obvious..tapi dier tetap buat apa yg patut die buat..Bertanding!..some say orangnya cando dan tasty..and that "some"one tu pun betanding skali ekceli..hahahaha..*matila kau..anyway..miss SUCI mmg banyak yg dier kene approve kalau minat ngan bebende ni..persembahan dier masa final..dier bawak lagu dangdut..sgt sedih tahap tak kuasa nak komen..tq

MILA RABU..peserta paling TUA..memula masa intro..i was like...aiyoo very the tua tahap bluboy kot..sama baya die ngan bluboy..macam sama tua LEOSABRI ngan mirc..tinggal lagi tak sama gila ngan LEOSABRI tu..(aku ni nk carut MILA ke LEOSABRI? tataw) *matike me?..dress masa introduction sangat HAZAB ye..she looks like draqula's bride 'Wannabe' aku mcm nak koyak2 kolar baju dier sumbat dlm mulut..aku mmg menyampah tgk dress yg feeling ada kolar tinggi2 sampai ke tengkuk.pastu besar semacam..konon nak tunjuk grand..rasanya SHEERA UMIKA pun ada pakai mcm tu dlm contest2 ratu sebelum ni..tak suka lah..tak cantik tahap keling ok..kalau nak tgk baju2 mcm tu..carik la pilem2 tamil zaman mak ayah korunk memuda..bersepah..she's fat!..feeling2 pose segala..mmg time introduction most of them buat aku noya..keji~..tapi konfidensi bagus..masa FINAL lain pulak uols..aku dah suka tgk MILA RABU..haha..sebab masa show..dier bawak lagu tamil..kinda aggresive punya beat la..pasang penari 2 orang..(the same dancer yg jadi penari latar LKY masa MW07)..mmg betul2 mcm tgk filem tamil sundel..aku rasa mesti bebudak dancer tu yg koreograf kan MILA punya step mlm tu..mmg mcm dlm filem..kan kalau korunk tgk filem2 tamil tu..kelly2 tu menari mcm katun kan?..dgn dier punya lajunya..kelam kabut but still nampak sama je..mcm tu jugak la shwow MILA mlm tu..persembahan dier la yg paling meriah dgn tepukan penonton mlm tu..lepas show tu je..everybody falls in love with MILA..termasuk juri la kot..kalau tak..takkan dier yg menang kan..congrats makcik..:P

FATIMAH AWANG..meletup letup nama akak2 skang..memula MILA RABU..lepas tu FATIMAH AWANG pulak..akak2 mmg set humble la kan..hik..tak macam adik2 skang yg nama lansung hram taknak kalah ni..ISIS NATASHA!..LIA RIHANNA!..LOWRA MADONNA!..NURLEA LAURIELLELAILEE!..FIBIE D LA ROSSA!..mmg set2 nama yg lupa kampung sangat!..hahahaha..*matila aku!!..anyway..lagi sorunk peserta TUA yg aku underestimate jugak..masa introduction..mmg bese2 je..sumer nyer pasal dorunk ni TUA..tapi aku telupe satu bende..EXPERIENCE! ok..itu yg dorunk ada berbanding peserta lain..yg paling aku suka..they've been thru this thing like a lot..tapi tak segila ALYSSA..yg baru brapa kali dpt tpt baik..dah tintong tahap sheepuks..maybe worse kot..so full of herself..kdg2 n tgk pun tak lalu..puhlees...anyway..FATIMAH AWANG yg hobinya mengopek bawang..sambil melancap bak kata emcee..mmg tunjuk taring time FINAL MISS WILAYAH..bawak lagu hindustan jugak..lagu AISHWARYA RAI bawak dlm HUM DIL DE CHUKE SANAM..*tuu diahh knowledge!..LOL..keji..Menari secara solo should give her more point..so graceful..n i like it..tapi kalau tang2 menari hindustan ni..mmg takda sape boleh kalahkan ARISYA (or is it ALISYA?) la..ratu tari bollywood yg tkboleh dikalahkan ye...:P..anyway..dier dpt 1st runner up that nite..congrats..

LINDA CONGGO..kurang menonjol..tapi sgt berpotensi..muke bitchy giler..but still can look cute n beautiful..bibir dier mmg tkleh blah..soo..lusciously cute..hahaha..tah pape la aku ckp ni kan..tapi slack nyer die ala2 tingtong skek..sesuai la bertanding kat bb je kan..BB is soo full of tingtongs..masa introduction round..yang aku igt..aku nampak sedikit benjolan kat dress dier..means die DINCH KEPIT..hahahaha..omg..sangat keji..ker feeling2 berpuki? tataw..sampai tk kepit ciknek die..kalau time introduction nonok die tersembul..time FINAL pulak..puting tetek dier pulak yg menjengah jengah..LOL..mmg tkleh blah..ko flasher ke nok?..*matila kau..korset dier mcm longgar..eh..mmg longgar pun..sampai sepah2 puting2 die kuar..hahaha..tapi muka tetap cantik..suke giler tgk..time final tu dier bawak lagu zapin kot..lagu SITI NURHALIZA kalau tk silap..ala2 kebaya moden kain lace..korset longgar di dalam..tayang puting lite2..2 eyeshadow jer la pakcik leh kasik..

RIHANNA..aku tk kisah pun dier juling...sebab juling2 pun leh jadi model aku tgk skang kat TV tu..igt tak yg selalu buat2 terserampak ngan jantan dlm pujaan dier dlm tv tu uols..juling ke laut sundels..tapi leh masuk iklan lagi..tinggal lagi kalau juling pastu gemuk2..mmg susah sikit la kot..*carut sapa? tataw..hahaha...RIHANNA tk la best sgt aku tgk..tapi show character dier cm bagus...masa final pun best la..tapi rasa cam tak sesuai jer..dier dpt 2nd runner up...

FIRDALINA KASSANDRA..matila kau aku nak carut..haha...she is soooo nervous..it's like muka dier bakalan meletup masa atas stage tu...she should loosen up a lil bit..she looks like she's trying too hard...paling tak tahan time nyanyi lagu Misha Omar..Bung Bung Cin (tul tak sebutan ni FIRDA..hik)..dier macam robot yg ada kunci kat belakang die...kiter pusing3..pastu dier grak sendiri..sampai la bende tu abis pusing..*matila aku!!..tak cukup dgn tu..contestant mula tunjuk perangai sundalaya memasing..sambil berebut lite2 amik tpt kat depan..dier ala2 blur tgk sumer org.."dorunk ni kenapa?"..gitu..sebab katanya masa rehearsal..sumer cam biasa jer..so innocent lagik naif..dier nyanyi sorunk2 kat blakang..yg aku leh nampak tang kepala sampai leher jer yang nampak tensi..tapi tetap cuba menyampaikan lagu dgn penuh perasaan..*nangius..isk..but one thing for sure..she's better dr MISS WORLD ari tu...eventho she's not a showgirl type hehe..tapi utk 1st timer..mmg best la bagi aku...masa dier jadi gadis penjual bunga...n..arr...pompuan kabaret kot..time nyanyi lagu perhaps3x tu..still banyak kene improve..dier sendiri pun dah kata dier dah banyak belajar..aku support jer..



ALYSSA LIYANA...pondan ni kenapa? tataw..nak aku carut tk sampai hati..hahaha..so aku anggap apa yg dier buat tu..just another silly entertainment yg aku leh dpt dr BBOY la kot..baru preview dah pakai crown..aksesori la kot..errr takpe la kot...nak jadi MISS bukan kene jadi likeable ke..loveable..beautiful..graceful...tapi bila dier kuar...bende2 tu jadi terbalik dah..muka kekwat..muka mcm bagus..attitude mcm bagus..she said she have lot more to learn..tapi tk nampak pun bende tu atas stage..the dress is fine..but the makeup?..sila lihat komen tentang mekap di bawah itu...iols dgr uols telan bijik di MISS WILAYAH?...:P..i rest my case..


She looks like a drunken old geisha with bad makeup yang nak mengamuk sebab geisha2 muda yg meletup dah take over tempat dier..

nak tau siapa geisha muda itiew?..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



Nah..persamaan uols??..walaupun VALERIE kata kecantikan yg bukan2..but definitely lagi cantik dr geisha mabuk di atas yer..tq..


Aiyoh..tuan punya blog rasa berbahang jer menaip entry ini..hahahaha..panas kah?..takut semacam je...but that's just me...i write what i think tk kire betul atau salah..in case ada informasi2 tak perlu di atas..itu sumer dr mulut ke mulut sajork..bapok2 mmg kuat menyampai kan..sampai kat aku siap ler..aku tak menyampai...taip dlm blog je..hahaha..mrasa2..

Saturday, February 02, 2008

Kembalians dgn entry tahun lepas..LOL..

Huahuahua...pakcik sgt gumbira hari niew...
Aku dah ada laptop baru lalallalalalal...mak aku jual kat aku...asalnya laptop ni mak yang punya..tapi ntah...tetiba die kata nak jual kat aku..i was like..ok! dier potong duit dr gaji aku la of kos..hik..ada hikmah rupanya..di sebalik tv buruk yg dosi rosak kat bilik aku tu..huahuahua...

1st thing yg aku buat biler laptop dah leh pakai...LAGU!..huahua..lagu latest tak de le..just kuarkan balik mp3 dr zaman tuk kaduk yg kat umah mak tu dulu...masukkan balik dlm pc..at least ada lagu..tu yg penting..takmo dah tidur dlm keadaan yg sunyi kat bilik tu..very the angker sumtime..:P..

2nd..GAMES! haha..ekceli tgh sentap bijik ni..dah 4 cd game aku belik..sumer tkleh install..sama ada aku yang buta it or..laptop yang stil banyak yg kureng..

3rd..CHAT!..haha..siang2 dah donlod YM n MIRC..yup..mmg aku kaki chatting..BUKAN! kaki cur..tq..

Anyway..in case kalau korunk dah luper..dalam entry yg bertajuk MISS WORLD 07 aku dah janji nak wat entry TERIMA KASIH aku kat NurleaLaurielleLaiLee aka LKY!..sebab sudi celebrate ari jadi aku pada 17 disember (Ingat Yek..hik) ari tu..kat Kelana Jaya..Restoran Aladin..

Sama mcm tahun2 yang lepas..birthday aku tak pernahnye meriah..boleh kira la berapa kali sambut ngan member...Kek besday paling sedap pun...cheese kek yg MAMA beli masa dier keje kat SR dulu..hik..still remember...

That day..aku kat umah MAKSUTIMAH..membersarkan perut di depan laptop je...THANKS BIMBO..4 the besday call..(walaupun org lain dah potong dulu kan..hik)..Tiap2 tahun BIMBO mesti wish..appreciate sgt2..mmg tk lupe KB walaupun set2 mulut cilaker..propah janji bagai kan BIM?..hik..

Anyway..back 2 LKY story...Dalam kul 7 lebih camtu kot..aku yang masih melangok ngan muka bosan tahap cipan depan pc..masa tu aku masuk cbox LKY..HOOKED sajo yg ado..time tu pulak aku dpt tau si LKY turun KJ..pastu aku cal die..(ker dier yg cal aku?..:P lupela keji)..Dier kata..

"Cuba uols rajin2kan diri turun ke K.J and have dinner with us..leh la celebrate besday ko sekali"

I was like..wahhh ok ok ok!...hik..ada owang nak sambut harijadi kitee..suke suke suke..hik..Aku terus bersiap kelam kabut..dia bagi masa stengah jam je ni..mentang2 ratu kan..ops...EXratu i mean..haha..Tapi dlm 40 minit camtu sampai dah..kire cepat gak..dr tasik permaisuri ke Kelana Jaya...sampai je situ..VOLKSIE jemput aku ngan keta kodok kaler putih dier..huhu..cute dow..old school still rocks..haha..Sampai je situ..LKY n frens sumer ada...TPS (Toh Puan Sri Belle yang aku igt selama ni seorang Pondan..sekali mak orang da...:P)..KW n lover..ops..*sori speku..haha..lepas tu FIFTH pun sampai..here's some pic yg dorunk sempat snap kat sana..dah kene edit dow..kalau tak korunk mesti dpt tgk LKY versi bauk..hahaha..*ampun sis!..


Laki suruh balik la tu..ops

LKY Teruja melihat abg bertatoo di belakang..ops

Ratu cantik tolong nyalakan lilin kek kiter..terharunyewr..cantik bunga kat tetek kakak tu..

LeaLaurielle tolong cover lilin dr kene tiup ngan kipas...Ko ado?..nan ado katanya..*matila brag tak kene tempat noh..hahaha..gigih bodek aku tu..*larikkk

Yang bestnye malam tu..sumer pose2 diet..so..lebih dr separuh kek tu..aku dpt bawak balik makan sorunk..wakakaka..mcm sial tk nok..:P

Another pic yg disnap oleh VOLKSIE..thx bro..n thx LKY sebab edit2 pic ni..mcm effect pintu bilik air pulak rupe die ye..

Lepas habis dinner sume...LKY ajak pegi urs urs...*now i believe u AREZEO..haha..mulannya aku cam berminat..saja nak tgk the enviroment..bley...asik2 massage situ sana sini aku dgr dlm dunia plu ni..so aku pun mcm nak try..last2..dlm sakan LKY duk citr pasal massage tu..rupa2nya...bukan sekadar massage bese je..massage cikcut pun ado...aiyoh...pakcik trus cm.."err..takpela"..haha..cikcut is fun...tapi pegi ngan kawan?..hell no..:P..malunyer.........anyway...

Thanks for having me at ur dinnet that nite..Thanks 4 the cake..Thanks for the birthday wish..Thanks sebab cover lilin kek aku dr kene tiup angin..haha..Thanks for Everything!

Love ya sis...