Saturday, February 02, 2008

Kembalians dgn entry tahun lepas..LOL..

Huahuahua...pakcik sgt gumbira hari niew...
Aku dah ada laptop baru lalallalalalal...mak aku jual kat aku...asalnya laptop ni mak yang punya..tapi ntah...tetiba die kata nak jual kat aku..i was like..ok! dier potong duit dr gaji aku la of kos..hik..ada hikmah rupanya..di sebalik tv buruk yg dosi rosak kat bilik aku tu..huahuahua...

1st thing yg aku buat biler laptop dah leh pakai...LAGU!..huahua..lagu latest tak de le..just kuarkan balik mp3 dr zaman tuk kaduk yg kat umah mak tu dulu...masukkan balik dlm pc..at least ada lagu..tu yg penting..takmo dah tidur dlm keadaan yg sunyi kat bilik tu..very the angker sumtime..:P..

2nd..GAMES! haha..ekceli tgh sentap bijik ni..dah 4 cd game aku belik..sumer tkleh install..sama ada aku yang buta it or..laptop yang stil banyak yg kureng..

3rd..CHAT!..haha..siang2 dah donlod YM n MIRC..yup..mmg aku kaki chatting..BUKAN! kaki cur..tq..

Anyway..in case kalau korunk dah luper..dalam entry yg bertajuk MISS WORLD 07 aku dah janji nak wat entry TERIMA KASIH aku kat NurleaLaurielleLaiLee aka LKY!..sebab sudi celebrate ari jadi aku pada 17 disember (Ingat Yek..hik) ari tu..kat Kelana Jaya..Restoran Aladin..

Sama mcm tahun2 yang lepas..birthday aku tak pernahnye meriah..boleh kira la berapa kali sambut ngan member...Kek besday paling sedap pun...cheese kek yg MAMA beli masa dier keje kat SR dulu..hik..still remember...

That day..aku kat umah MAKSUTIMAH..membersarkan perut di depan laptop je...THANKS BIMBO..4 the besday call..(walaupun org lain dah potong dulu kan..hik)..Tiap2 tahun BIMBO mesti wish..appreciate sgt2..mmg tk lupe KB walaupun set2 mulut cilaker..propah janji bagai kan BIM?..hik..

Anyway..back 2 LKY story...Dalam kul 7 lebih camtu kot..aku yang masih melangok ngan muka bosan tahap cipan depan pc..masa tu aku masuk cbox LKY..HOOKED sajo yg ado..time tu pulak aku dpt tau si LKY turun KJ..pastu aku cal die..(ker dier yg cal aku?..:P lupela keji)..Dier kata..

"Cuba uols rajin2kan diri turun ke K.J and have dinner with us..leh la celebrate besday ko sekali"

I was like..wahhh ok ok ok!...hik..ada owang nak sambut harijadi kitee..suke suke suke..hik..Aku terus bersiap kelam kabut..dia bagi masa stengah jam je ni..mentang2 ratu kan..ops...EXratu i mean..haha..Tapi dlm 40 minit camtu sampai dah..kire cepat gak..dr tasik permaisuri ke Kelana Jaya...sampai je situ..VOLKSIE jemput aku ngan keta kodok kaler putih dier..huhu..cute dow..old school still rocks..haha..Sampai je situ..LKY n frens sumer ada...TPS (Toh Puan Sri Belle yang aku igt selama ni seorang Pondan..sekali mak orang da...:P)..KW n lover..ops..*sori speku..haha..lepas tu FIFTH pun sampai..here's some pic yg dorunk sempat snap kat sana..dah kene edit dow..kalau tak korunk mesti dpt tgk LKY versi bauk..hahaha..*ampun sis!..


Laki suruh balik la tu..ops

LKY Teruja melihat abg bertatoo di belakang..ops

Ratu cantik tolong nyalakan lilin kek kiter..terharunyewr..cantik bunga kat tetek kakak tu..

LeaLaurielle tolong cover lilin dr kene tiup ngan kipas...Ko ado?..nan ado katanya..*matila brag tak kene tempat noh..hahaha..gigih bodek aku tu..*larikkk

Yang bestnye malam tu..sumer pose2 diet..so..lebih dr separuh kek tu..aku dpt bawak balik makan sorunk..wakakaka..mcm sial tk nok..:P

Another pic yg disnap oleh VOLKSIE..thx bro..n thx LKY sebab edit2 pic ni..mcm effect pintu bilik air pulak rupe die ye..

Lepas habis dinner sume...LKY ajak pegi urs urs...*now i believe u AREZEO..haha..mulannya aku cam berminat..saja nak tgk the enviroment..bley...asik2 massage situ sana sini aku dgr dlm dunia plu ni..so aku pun mcm nak try..last2..dlm sakan LKY duk citr pasal massage tu..rupa2nya...bukan sekadar massage bese je..massage cikcut pun ado...aiyoh...pakcik trus cm.."err..takpela"..haha..cikcut is fun...tapi pegi ngan kawan?..hell no..:P..malunyer.........anyway...

Thanks for having me at ur dinnet that nite..Thanks 4 the cake..Thanks for the birthday wish..Thanks sebab cover lilin kek aku dr kene tiup angin..haha..Thanks for Everything!

Love ya sis...

2 comments:

heartbreaker said...

xpee..sekurang2nyee..ade gak yang ingt kat kite kan??

so..hargailaar ape yg ade kat sekeliling..k y??

Pemerhatiew Bebaus said...

KAN? Hehehehehehehe