Tuesday, November 18, 2008

Beauty And The Beast

Sometimes i just hate Handsome Guy or Beautiful Girl...Sometimes they're just plain MEAN...Sometimes they just treat us (Ugly) like a dirtbag...Macam orang yg tkde perasaan..dan takkan ada perasaan...dorunk pandang kita..dgn pandangan sinis seolah olah becakap dalam hati..

"Thank god..i'm not like them"..

Hanya berkawan dgn org yg sama cantik dan handsome.. Kawan yg buruk mcm aku...dorunk jumpa...bila takda kawan2 cantik dan kacak yang lain..atau dorunk takda kawan lansung untuk masa tertentu...Sometimes orang2 mcm ni...tak pernah dan tak akan cuba memahami org2 mcm aku...dorunk tgk jer n that's it...mcm tgk dinding...menggunakan rupa paras..untuk jadi kaya...untuk hidup senang...ergh..itu yg paling teruk...

So kalau la...one day...aku lepak2 ngan korunk...KALAU la kan...tiba2 ada org2 hensem atau cantik...Dan Aku Terus Diam pastu takde mood nk beramah mesra....That's just me......aku just rasa......mcm..aku tak layak lepak ngan dorunk...or..Dorunk yg tk layak lepak ngan aku... pilih je mana satu nak...mana2 pun boleh....species yg menakutkan.......

Mesti ramai yg tak ske entry ni....

Judging ek..?..pengalaman sendiri ma...

NO...ini bukan pasal kes aku sentap ngan sesapa mlm ni....just dri pengalaman yg tak seberapa sepanjang idup ni...

Kadang2 syukur gak aku tk hensem...sebab kalau ye aku hensem...people will treat me lika a sex toy..or sex machine.....that's just pathethic...dorunk akan guna bermacam-macam cara...just to get into my pants..."ayat".."mak esah".."hartabende"...and again..."PARAS RUPA"..:P

Eh wait...kalau orang2 mcm yg aku sebut kt perenggan 1 dn 3 dpt layanan mcm kt perenggan 8..(perenggan la sgt)..er...dorunk tak kisah ke?...or they just keep "using" each other?...omg..

horror la manusia mcm ni...sgt horror...

aku benci statement mcm.."pipit sama pipit..enggang sama enggang..helang sama helang..ayam sama ayam..anjing sama anjing"...siyes geli...kenapa mesti asing2kan manusia mcm tu sekali..dah sah2 kite ni sama je kerdilnya kt dunie ni...(chewahhh sekali sekala)...

Erm..org yg kacak dn cantik pada mata aku la kan...org yg tak sedar die tu kacak dn cantik..orang yg boleh serasi dgn sesapa saja...orang yg kurang melayan cermin berbanding bende lain..org yg pandai hormat orang dan sederhana dlm banyak hal...korunk plak mcm mana ek...orang mcm mana yg korunk anggap cantik..

And of kos la..lepas kita slap..kite kasi candy kan...

TAK SEMUA org cantik dan hensem berperangai mcm kat atas...so jgn le nk marah tk pepasal kalau korunk bukan mcm tu...tk salah kan aku nk mengadu kt blog sendiri...hati terluka bak kata billy zulkarnain...walaupun noya ngan org2 mcm aku kritik kt atas..aku banyak kawan2 yg alhamdulillah...cantik luar dan dalam...

hik

3 comments:

agzamry said...

this is soo true...
kekadang aku pon rasa cam tuh gaks..tapi apa apa pon..tuh sume x penting.yg penting aku happy dengan apa yang aku ada.kalu dibandingkan dengan org yg lebih teruk dari aku..so life must goes on..okeh~thanks for the entry..

joe said...

hey...apa khabar?

apa yang ko cakap memang betul.....


lagipun sekarang semua memandang yang cantik2 dan hensem dulu

orang selalu cakap

hati budi lebih penting dari paras rupa....

tapi itu semua hipkorit ..kan...


imagine this not so good looking person with a good attitude dengan good looking person with good attitude...

i'm sure the later lebih banyak orang nak kawan....

AJ said...

my greatest fear is to be viewed as a sex trophy...

sometimes,it is sooo fcuking hard for people to believe that i'm not a slut like them....having rampant sex and all...

anyway, i'm glad you've written something about this b'coz it's sooo TRUE!!