Sunday, April 20, 2008

Night Out With Fad

Entry ni dah siap..khamis lepas..tapi mlm ni baru publish..tu saja..sekian..

Hols sesundels sumer…perlu ke aku nak kasi statement mintak map sebab lama tk update ek?..tk perlu..sebab sebagai blogger mulut jahat yg dah lama bertapak dlm dunia blogging mcm aku ni..dah boleh update bila2 masa yg aku suka..tk kira lambat atau cepat..*BOLEY! Loll hanjs..

Anyway…Aku kenal FAD ni dah lama..since die pun sekampung ngan aku..PANDAN MEWAH ANYONE?..ops..*matila tagline curanz…Cuma ni baru 1st time aku kuar borak n lepak2 ngan bapuk ni..al-maklum kekwat..ops..al-maklum bz menganggur..*matilamak!..


Smals..lepas balik dr kedai..aku nampak FAD ngan sorang hanak hekan yg penuh ngan curiosity (nanti iols citer noh)…anyway..aku wat bodo je la..hala2 berbalas senyum dgn FAD gitu2 dah berjalan ngan kekwatnye balik ke umah sebab penat..*menjahit pun penat kew..keji..balik2 tu..terbongkang sat..pastu salin baju turun bawah balik nk tapau nasik..tadi masa balik kekwat tknk makan..dah sampai umah baru mintak mencekik perut aku ni..

Masa sampai kat kedai makan tu..aku tgk FAD ngan kawan die still lum blah...since taknak dikata kekwat..aku pun terpaksa la singgah meja dorunk..ala2 chitchat kecil kecilan gitu…sambil amik nomot tepon kawan die *matilamak!..anyway..tknk la panggil die anak ikan lagi kan..nama die KAER..kdg2 org panggil MAT..kdg2 HAER..kdg2 K..*matila satu hurup je..tknk kalah ngan aku ni..ops..

Kitorunk pun borak sakan la mlm tu since memasing dah pecah lobang segala..kalau tak payah gak sebelum ni..aku cover str8act je..sebab FAD ni jambu nk mampus..*matila konfessi…hahaha..tapi since dah anggap FAD ni sama je mcm akak2 yg lain..so “that” feeling goes out the window la..gitu..yang penting si FAD ni reject GEDIKA yg hegeh2 kat die sebab aku kata GEDIKA pondan sgt..dah die mintak pendapat aku kan..nk wat cmna..tell the truth la..walaupun menyakitkan…takkan ko nak pose2 bf ko top masa kat laqueen tapi dress up lebih flashy dr kau..dgn topi britney ngan suar kuda belang pastu yeehaa sana sini dlm tu..LOLL..dier kata trademark..tapi haram tkde sapa ikut pun aku tgk..sehazab-hazab mama roza pun..ada jugak org pakai kemeja see thru dlm la queen tu..tak nampak pulak aku org pakai suar kuda belang..*aku kalau dah mula carut pasal GEDIKA tu harus la meleret-leret kan..

yg si K pulak..mcm2 soklan die tala..tu sebab aku kata penuh ngan curiosity…persis kain putih yg kiter boleh corakkan sesuka hati kita..wakaka..jahat betul idea aku ni…anyway…kitorunk berbalas carut sampai kul 12 lebih kot..sebelum FAD balik tu..dier kata nak ajak lepak tasik…aku cakap le..”OK JER”..aku time lepas keje mmg free manjang..nk ajak org kuar..dah tkde hp..so sama ada aku terperuk kt umah or cc paragon tu…

Aku igtkan si FAD ajk2 ayam je..sebab die mana ada keta pung..kalu ada pung keta kakak die…balik dri makan tu..aku terus masuk cc..*gitula aktiviti..toke cc pun noya tgk muka aku agaknya…yang penting anak2 ikan dlm tu berdentum sakan..ops…Si FAD online also..laju betul sampai umah..lari2 anak ka?..gigih carik laki…dah dpt laki ko baling ngan handphone pulak kan FAD..kaya sgt penganggur2 skang..*matilamak!..anyway...lepas sejam dua online tu..si FAD ajak ke tasik…sonok la aku..dah lama tk kuar…dier kata dier mmg susah nak kuar…kalau dah gian sgt nak menyundal kat luar pun..die kuar 2 pagi ke atas..sebab family dosi tidur..dan kereta kakak sedia utk dicuri pakai..LOL..

Anyway..kitorunk gerak dlm pukul 3 setengah mcm tu…4 org yg pegi..Aku..FAD..K..(IKUT SAMA NI KAN!..MASAK LAH KAU)..dan adik angkat FAD..HAFIZ budak FRESH..(yes uols..tukang urut belasan tahun yg kalau ko tgk lengan die..ko nak jilat2..meletup muscle)..belasan tahun la sgt..aku rasa FAD propah je umo die..tapi mmg muda la orgnya..adek2 uols..gedik geletis segala..FAD kata HAFIZ ni adik angkat bottom die..*matila idup ko nk feeling2 vers padahal pure bottom kan..wakakaka..LESSY IS IN bak kata BBB…si HAFIZ ni syok sgt kat FAD..tapi apakan daya FAD tk mampu memberi apa2 melainkan tote sahaja..nk lebih2 payah..sebab FAD sendiri dlm quest mencari laki..ada hati nak lawyer2..doktor2..pendek kata stok2 taraf tinggi la kata org..tapi tetap choosy mcm kesial..pastu ngadu kat aku susah carik laki..lempang baru tau..*matila statement.. matila aku FAD tknk bwk kuar lagik pas ni..LOLL..

Kitorunk sampai tasik dlm kul 4 lebih camtu…FAD bawak keta mmg mcm sial kan..feeling2 impak maksima ke?...ker KL DRFIT? Tataw..nk cover str8 tknk kalah ni..wakaka..Kitorunk tgk port mly melopong je..ada la 2 3 keta..tapi sumer kosong...tau sangat la dorunk ke mana kan..pastu kitorunk pi kat port kulup pulak..ada la org utk scan2…tapi set2 patah riuk je..:P..aku rasa ada la dlm 5 6 round die pusing tpt tu tgk2 org..wat malu aku je..nampak sgt carik jantan..*lariikk..HAFIZ kt sebelah flirty habis..tapi die sibuk scanning..sigh...lepas puas scan2 cikjan pastu kutuk2..FAD amik satu spot..betul depan kereta geng2 si

BEN aka NADIA ORKESTRA aka MUMTAZ MAHAL..

LOLL..matila aku pasni…

Anyway..aku mmg tk pasan BEN ada situ…die ada jerit..

“Y!..Granddd ye!”

Sumthin like that la..aku cm..sengih2 aje la dr jauh..dlm hati..sape lah budak ni..sebab dr jauh gaya dia hala2 BBB…tapi mcm PIPI pun ada..(lama tk lepak ngan PIPI..windu)…skali balik dr tasik lepak kat HAJRIS tu baru aku tau..pondan yg jerit aku dr jauh tu BEN rupanya…kiter lupe selain BBB n PIPI…ada lagi sorunk member aku yg katik rupanya..*matilamak!..

Anyway…kitorunk just lepak2 je..sambil cikpat2..si K pulak mcm org jakun ngan tpt tu terus bertanya mcm2..aku just jawab aje la selogik logiknya..bley..harus aku ajar die mcm2 lagik..LOLL..

Yang penting HAFIZ mmg popular mlm tu…sorunk aje yg berani mampus approach HAFIZ mlm tu..iaitu..SHAH GEDIK…haha..too bad aku tkde pic die..kalau tk leh kenalkan..sapa la yg bagitau aku dri zaman BBAR lagi..budak ni org panggil SHAH GEDIK…konfidensi meletup masa approach HAFIZ..memula die wat2 begayut kat handphone tau..tapi mata jelling tajam kat HAFIZ ni..kitorunk bukan tk notice..siap leh ngumpat2 lagi pondan tu usha sapa..tapi mmg salute la kat SHAH ni..kalau la konpiden kite mcm dier kan..tapi of kos la die konfiden..nk banding ngan aku ni..walaupun tetek ngan perut kitorunk hala2 sama..aku lagi tinggi btw..die set2 renek..tapi die mmg goodlooking sikit la dr aku kan..no wonder la konfiden…kitorunk wat bodo je..last2 kitorunk blah pusing2 lagik sebab aku kata nk tgk port mly..FAD ok sajork…sampai kat situ..tpt tu tetap sama..melopong je..ada la 2 3 keta round2 dlm tu carik mangsa..tapi sumer tua2..set2 haus..*matikemak?..


Pastu kitorunk ke 7E pulak..beli jajan…balik ke tasik..FAD amik spot yg sama…depan keta2 BEN n the geng...kitorunk still borak2 cam bese je..si FAD pulak asik la cekau ciknek si HAFIZ tu..gurau2 katanya…napa tk fuck je budak tu atas keta kau..koser...anyway..time da nk balik..barula si SHAH GEDIK dtg feeling2 berkenalan…of kos la interview HAFIZ sesaja…dri tasik santak ke HAJRIS…FAD ala2 tk keruan je aku tgk..tapi salin baju kat 3 kali ni…kaedahnya bawak baju 3-4 helai masa kuar ni…kat tasik je salin baju sampai 2 kali..on the way ke HAJRIS..boleh pulak switch baju memasing ni..astaga..aku tgk je sambil makan hati..ye la..adek2 cantik..salin 10 baju pun takpe..mcm bese..aku IRI dlm diam je la tgk kecantikan sesekor…aku ni sampai tahap nak telan ICE pun ada..ari tu dah korek abis kat BIMBO pasal ICE ni..bley..tobat2..tapi sememangnya BIMBO ni ada D.I.D..kalau RATU PENAMPAR tu ada D.D.A…BIMBO pulak D.I.D k..Degree In Drug katanya..*matilamak!..

Anyway…si SHAH GEDIK ajak lepak HAJRIS BISTRO sesame…HAFIZ tknk sebenarnya…ekceli FAD pun cm malas..tapi taknak nampak menyombong dorunk pun ikut le..aku tkda masalah lansung kalau dorunk ajak lepak pun..since aku bukan tuan punya kereta aku diam je..tapi mmg nak pun lepak skals ngan dorunk..aku ni kan suka perati2 org..kalau tak perati..entry ni tak kuar la jawabnya..hik..

It’s bad enuff HAFIZ terpaksa meramahkan diri mlm tu ngan SHAH…skali ada lagi sorunk mamat tu pun die tekejut gile bile nampak kat HAJRIS masa tu..another long time fan..hik..mmg die jerit2 je dlm keta masa tu..tapi dah sampai..nk wat cam mana..pasrah aje la..aku wat bese je..

Ekceli..mmg sonok pun lepak2 ngan dorunk2 tu..borak2 kosong..memondan sikit2..gelak2 pagi2 buta melayan tingtong memasing..Si K pulak mmg jenis peramah..tk kekok lansung die layan pondan2 tingtong tu beborak..walaupaun ada sesetengah pekataan tu dier haram tak paham kan..tapi dier cool je..hik..tingin nak bawak die pi lq uols..ops..

Cuma aksi SHAH GEDIK n lagi sorunk peminat HAFIZ ni la yg hala2 menarik perhatian sikit...HAFIZ layan je baik2..tapi dlm keta cikpat tahengat ni..hik..kat meja makan..hamboiiiiiiiiiiiiiii dier urut die..dier urut die balik..siap booking nak service urut si HAFIZ ni…HAFIZ pun yo yo o jer la ngan janji2 manis2..dan “tepis2 manis” gitu…tapi dlm kereta…topic tetek SHAH GEDIK jugak jadi bahan lawak…aku gelak gak..tapi jauh di lubuk hati..ala2 sentap katanya melihatkan badan sendiri...sigh..HAFIZ kata..ikutkan die tknk bagitau pun die tu keje ape..kat mana..tapi takut kantoi menipu..sebab muka SHAH GEDIK tu mmg familiar kt tpt keje die..wahahaha..nampak sgt regular customer kat situ..

Anyway..BEN kata die masuk MISS EARTH?..aku da lupe bila tarikhnya..tapi RATU PENAMPAR bertanding also..yup..gigih..i know..anyway..good luck NADIA…

Aiyo..havesla kalau BEN baca entry ni..bergema la paluan kompang MUMTAZ MAHAL…

“Salam Taj Mahal dr MUMTAZ MAHAL uols”..sambil memula cerita..”si Y sungguh BIADAB ye!..potpetpotpet…”

Hahaha..matilah…

2 comments:

BBB said...

weyy

bila mau beli henponn baruu nieee...

SR said...

Motif dinch konfidensi dn body sendiri? Mrasa pose2 TOCARRA ANTM ittiew... hiks.