Wednesday, January 02, 2008

New [Y]ear...

Hye guys :)

HAPPY NEW YEAR!..mcm mana sambutan new year korunk ari tu?...i bet it was great aite..mesti berparti mcm binatang kan?..*matila party animal kan?..hik..Tahun Baru dtg lagik..azam aku tahun ni...nak pandai manage duit...dan mcm biasa tiap2 tahun..wanna be a betterman..haha..nampak sgt tak berubah..sebab azam dr dulu katanya...dan mengharap bende2 yg baik aje la kta org...AZAM korunk apa ek?..feel free taip kat my chatbox tu..bosan la aku tgk asik pose2 SR tu..

Anyway...my new year's eve was a blast!..penat nak mampus...serius penat nak mampus..:P..but i had fun...i guess...Aku kuar ngan MAKSUTIMAH..FIZOW..n AMIRA..akak2 dr sri permaisuri sana...*matila FIZOW pun kakak katanya..Aku tak plan apa2 pun asalnya..tunggu je la sapa2 ajk aku kan..*matila lonely tahap akon kan..dorunk ajak ke KLCC..aku pun cam.."owh ok je"...igtkan siang tu..leh jumpa si BIMBO...lepak2 kat pavillion..tapi pondan tu gigih mencari kerje..interview situ sana sini..last2 cancel last minit kali ke brapa yek BIMBO?..god knows la brapa kali dier cancel nak kuar ngan aku...damn the transport problem la kan BIM?...

kowser...

Tapi elok jugak die cancel kuar tghr tu..bayang kan la..thgr kuar lepak ngan die...harus la santak ke petang..lepas tu kuar ngan MAKSUTIMAH utk new year's eve...harus la cucuk langit lagi..boleh mampus aku sebelum subuh tu...lega jugak bila die cancel..lagipun time tu pun leh tahan bz..sebab time2 adik2 nak naik sekolah ni..ramai la mak bapak terkial-kial nak hantar baju sekolah utk di'alter'...pasang lencana la..potong pendek la..mmg tk menang tgn gak time tu..pastu dah janji ngan FIFI ngan FARA..nak belikan kasut sekolah dorunk...yg geram nya..diorunk ni apesal la ek..suka wat keje last2 minit..cuti sebulan..mengangkang ajer ker mak bapak dorunk2 ni...lepas tu boleh pulak tu demand2 nak cepat siap..ehh barua ni..*hangin pulak pakcik igt dorunk2 ni..

Pukul 7pm camtu..baru selesai apa2 yg patut...kelam kabut la aku lik umah..bungkus baju 2 3 lai..sebab tatau nak pakai yg mana tuk mlm tu..*aiyoh gay sgt kan..:P..terusss ke umah MAKSUTIMAH..seseko membentatkan jubo..perut segala..kat umah tu sambil tgk tv aku tgk..hahaha..mintak2 azam tahun baru korunk tahun ni..nak kuruskan badan..menjadi la noh..*terima kasih cik cura..ops

Kitorunk gerak ke K.L around 9pm mcm tu..asal nya..aku excited sgt nak kuar tgk org ramai ari tu.. tapi ntah la..cam tkde mood je sepanjang ari tu..(kecuali bila dah sampai club la kan..hik)...maybe sebab cuaca yg panas tu..pastu aku tau..bila dah sampai kl tu..aku akan betambah panas..dgn crowd yg menggila (especially indon2 gila kat KLCC tu)..tu pasal aku cam malas skek kot...rimas..tapi tetap la nak mrasa kemeriahan org sambut tahun baru ni kan..hik

Si BABY asik la msg aku..tanya kat mana..dier plan nak ke LQ mlm tu..yes uol..mencemar duli katanya..cukup la 3 org adik beradik aku dah menjejak kaki ke LQ..tknk la yg lain2...haha..ades...ramai tul sms aku..tanya brapa masuk LQ mlm tu..korunk igt aku VIVIANA ke..haha..aku pun apa2 kes..aku sms VIE dulu..tapi skang aku dgr dier dah quit jadi emcee kat LQ?..i wonder why la..time2 meletup letup ni la ko stop jadi emcee kan KIE!..tk paham aku...

Asalnya nak pegi KLCC je..tapi last countdown dlm LQ je..haha..sebab dlm kul 11sumthin mcm tu..tetiba ujann katanya..tapi bagus gak..aku dah rimas sgt aku rasa nak lepak club je..ngan panasnye kat laur tu..tiba2 ujan pulak...ish..

Sempat jugak la aku jumpa BABY kat area BB masa tu...jumpa jugak la akhirnya si BABY ngan kb2 aku akhirnya..asalnya si BABY tk sure dpt masuk ke tak..sebab kawan2 die penakut tahap cipan nak masuk LQ tu..biasala..underage..ops...tapi si BABY pulak semangat nak masuk...aku haram tk penah ajak adik2 aku yg "plu" ni pun..tapi kalau dorunk ada skali best gak aku rasa...aku just tunggu je la..sampai dorunk kenal lQ ngan sendirinya..*gitu..hik

Dalam LQ masa tu..takda bezanya ngan miggu2 yg lain..doorgift pun ala2 kadar jer..pastu belon ntah brapa puluh bijik dorunk gantung kat atas...same song every week..same d.j..same crowd...same freaks...*matike me?..:P..sampai2 jer..aku terus tarik MAKSUTIMAH pegi podium..hahah..mmg asalnya die haram tknak masuk sebab nak sorok kebentatan perut dier mlm tu...tapi special occasion kan..aku pun ala2 paksa lite2..dier pun masuk sambil buat muka sekali sekala bila pakcik tk perasan..hahahah...tapi naik podium jugak akhirnya org tua tu..

Dalam menari mcm org gila tu..terdetik jugak dlm hati aku..BABY malu ke tgk abg dier menari mcm ni depan member2 dier ek..but what the hell..bukan jer aku menari sampai mat saleh kejar aku ke hulu ke hilir time show..lepas show pun aku bantai menari atas podium lagik..muahahahahaha...yer la..selalunya aku nari podium..sebelum show je...kire special occasion kan..new year katanya..pakcik feeling2 entertain org 2 round mlm tu...wakakakkakakakakak..*leh terima tak statement ni nok..mcm pantat kan..

Owh yes la..seumur hidup aku club..tk penah2 org nak approach kat aku..bangga lite2..tapi 2 bad..not my type..haha..mat saleh sundel..tinggi 6 kaki lebih kot..fit..aku yg 6 kaki ni..rasa cam kepala kat leher dier je..mana tak nya..dier asik diri belakang aku masa aku tak perasan..ekceli..dier dah lambai2 tgn dr dancefloor masa aku feeling atas podium tu..aku prasan..so aku balas la balik lambaian dier tu.. i tot..dier ske tgk aku menari..tu pasal dier bagi sign.."i like ur move" tu..gitu..wakakaka..aku pun cam..bagi sign balik.."thanks"..sambil menambahkan kegilaan aku atas podium tu..wakakaka...*matila brag tak hengat ni...rupanya dier masih usha lagik..dorunk couple btw..*nk carik patner 3some la tu..haktui...sebab dorunk asyik usha jer dr tadi...time show je..cepat2 aku lari ke belakang..wat2 penat..duduk belakang sofa...niat nk menyorok sebenarnya...last2 aku nampak dier dtg kat aku..cepat2 aku bangun lari lintas tgh dancefloor tu..ke sebelah kiri d.j..sambil tarik AMIRA skali temankan..*persis anak dara jual mahal ni kan..LOL..aku lega sekejap...sambil layan NAOMI wat show lagu dangdut kat depan tu..tiba2 AMIRA kata.."Y..kenapa die ada blakang ko?"...

matila~...

Terus aku kata kat AMIRA..aku nak pegi letak botol kat bar balik...pastu tawaf terus ke belah kanan d.j pulak...pun...lepas few minutes...tiba2 aku rasa die belakang aku lagik..kali ni rapat sgt sampai aku leh bau minyak wangi die...terus aku wat bukak2 hp layan sms..sambil blah dr situ...terus pegi kat sofa MAKSUTMIMAH..lepak ngan die..haha..aiyoo menakutkan masa tu..aku siap suh MAKSUTIMAH ckp kat die..aku tk pandai bahasa inggeris..kalau die dtg..atau ckap aku tk minat je...lepas abis show je..cepat aku lari naik podium balik..hahaha..mmg penat nak mampus mlm tu..sebab selalunya..lepas show..aku lepak2 je..jumpa2 kawan..or nari lite2 tpt lain...ni kalau dah naik atas..tkde maknanya nari lite2..abis dance je..pakcik sambung lari lagik...naik tingkat atas...takut die carik..sambil cal MAKSUTIMAH..jumpa kat luar terus..:P..sigh..

BABY pun dah balik dulu masa tu..sebab kawan die bawak kereta...kitorunk lepak malibu sat..dlm kul 4.30 camtu kot..baru balik...letih nak mampus...sakit2 badan aku tk hilang sampai la semalam...hik..

New Year already...aku patut move on drpd angaukan monyet lagik....tapi baru ari tu aku baru tau dan aku pecaya...die da ada lover...fuck..it hurts like hell...it HURTS! it HURTS! it HURTS!!..wanna move on so bad...

i should date a lot kan?....should i?......my love life sucks...but still...can't live without it...

2 comments:

bbb said...

happy new year y.
so how ist feel kena stalk ngan org yg kita tak taste??thank god bukan kelly-ng yg stalk ko.ehehehe

anyway, move on lah with ur love life.leave the memories of him behind.kita tak boleh mencari cinta, cinta akan datang dgn sedirinya tanpa kita sedari n disangka2.there will be someone for anyone somewhere. someone yg akan syg kita teramat2(jgn ko rimas sudahhh).i dont believe in love before, but i guess apa yg org ckp tu semenye betul.so be cool. just live on with life positively dan gumbiranya.

btw nak nyanyi sket lagu kat ko..biasalah promote shayna zaid..huhuhu..

everybody needs a lil time to heal
a broken heart...
dont apologize, ive been there..
it may take a month or two or years..to finally say goodbye
to the memories of him.

just take your time
and dry your eyes
please take your time
my dear...

please take your time
and dry your eyes..
please take your time.
im here...

dont let your mind go running wild..
hes not worth your time
think of all the things hes done
dont justify to satisfy your thoughts of how it couldve been
it was never meant to be..

just take your time
and dry your eyes
please take your times
my dear...
my dear

please take your time
and dry your crying eyes
take your time..
im here...

its just a chapther in your life
its time to turn the page
lifes too short too living in the past
its time to make that change
make that change

please take your time
and dry your eyes
please take your time
my dear
please take your time
and dry the eyes of yours
please take your time
im here...

darklighter said...

Omg..tat is so shweet..hik..THANKS BBB..I'LL KEEP THAT IN MY MIND!.. ;)