Sunday, November 04, 2007

Open house member

Hik..aku ari tu nak update citer open house umah MAKSUTIMAH..tapi malas...mrasa la layan pic jer...

Dorunk tak suruh pun pakai baju melayu ari tu..tapi aku yg semangat sgt nak pakai..so aku sms MAKSUTIMAH..suruh dier sumer pakai baju melayu..sebab aku nak pakai..taktau la kot2 dorunk mmg nak pakai baju melayu..aku siap suh BIMBO pakai sekali siap sampin..since kaler baju dier hampir sama kan..hik..tiba2 semangat sgt nak pakai baju melayu ngan sampin segala ari tu...

Too Bad masa nak pergi tu ari hujan..baju aku dah basah skek..berbekal payung jiran yg aku "sapu"...aku gigih jugak meredah hujan nek tren pegi umah MAKSUTIMAH.."helo..it's raya..so fucking what kalau aku pakai baju melayu ngan sampin kan"...

Bahasa mata pakcik pada yg usha semacam...haha..(ker aku yg perasan..:P)

Masa mula sampai cengal tu pun..aku dah tgk group adik2 catwalk naik ke atas..aku dah leh bajet la umah sapa kan...hik..aku yg jalan laju dr tadi..terus jln slow2..sebab tknk campur skali...dorunk naik lif pun aku tunggu dulu...punya la nak bajet str8 ni kan..LOL...

Sampai2 jer..aku tgk dorunk terkial tercegat depan pintu lagi..haiyoh......last2 aku yg masuk dulu..:P...


Makan Time! Snappy Time!..


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Rendang AMIRA yg paling meletup lah dlm banyak2..sentap..cepat habis..


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

"Ko snap mak..mak snap ko" kata MAKSUTIMAH..AMIRA memikirkan lauk yg ntahkan cukup ntahkan tidak..gitu...

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Sib baik kamera tepon..kalau Video cam..asik muka ARCHMAL ajer la yg enterprem...


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Mmg ramai betul yg dtg masa ni..infact..MAKSUTIMAH punya open house mmg meriah tiap kali dier buat..prasan tak pondan yg pakai kebaya putih kat blakang tu..si Maya Syaziela..cantik kan??? paling woman lahh kata org..dier kata nak wat rambut mcm Rihanna..tapi sebab dier suak sumer ke blakang tk nampak la mcm Rihanna..ala2 bontot itik serati jer kata FIBIE...cute2 gitu..aku taktau la mcm mana rupa itik serati..tapi kalau itik tu mmg comel je...kecuali bila dier digantung...wakakakakaka motif?? tiba2 topik itik ni kan..hik

Antara Tetamu MELETUP yg Hadir..


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

RED MUMMY dgn baju kurung merah menyala ngan beg merah menyala tak hengat..ala2 the DEVIL wears baju kurung katanya..sib baik bawak anak2 dier yg comel tu..so takda la panas mata sgt kan..LOLL..*ampunn..LILY LULU pun ada..kawan KAK RED merangkap jurukamera dier..also a blogger la..


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Sorunk lagi BLOGGER DIVA yg turut hadir..unlike KAKRED yg sukakan perhatian kamera..BLOGGER DIVA ini lebh suka low profile katanya...dier tak suka pic dier kuar blog..sebab kat blog dier pun dier selalu tunjuk tangannye yg comel itiew..so pakcik hitamkan la muka ngan perut dier..gitu..bubbly lagi genius..cuba teka sapa mak hayam iniew..jawapan di akhir entry..


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Owh yes lahh..MahHayam..LEEZ PIONEER..another BLOGGER DIVA pun ado..pakcik betul2 rasa mcm amik gamba ngan MAS IDAYU nok..keless..ari tu ada begamba skali kt MISS WORLD 06..tapi tk dpt pun pic dier..so mrasa snap lagi..thx LEEZ..:P


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

BIMBO ni bukanlah blogger uols..apatah lagi DIVA..jauh skals..blog dier pun idup segan mati tak mau..Tapi tetap meletup..*slap candy ley..LOL..Thx BIMBO sebab sudi dtg..*mcm la tuan umah kan..hik..Mmg meriah la..bila adik beradik dah berkumpul kan..ada saja yg jadi bahan..kan ZIELA?..LOL..owh yes la..Dier dtg bukan sorunk..dier dtg dgn si IZUAN (BLOGGER DIVA IN THE MAKING SUNDELS)..n FREDDY...silly me..luper la nak snap pic dey ols ni...pose2 malu2 kucing di tepi sofa...tuhan jer la tau dorunk dok ngumpat sapa..lebih2 lagi IZUAN..aku taknak tau apa "Bahasa" dier kan..LOL..:P..*ampunn



Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketPhoto Sharing and Video Hosting at Photobucket

Izuan n FreakyFrid..Sila Klik nama utk singgah blog fefonen ni..:)..aku tgk dorunk dah biasa letak pic dlm blog..so slamber je la ek letak dlm ni..dah nama pun cantik kan IZUAN?..

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Ops..salah rumah ley..haha..pic ni bukan openhouse umah MAKSUTIMAH..tapi si FIRDEE..kawan baru aku..Ratu Cantik Yg Baru..dan..Blogger Baru(Klik Sini)..di kenali sebagai FIRDALINA KASSANDRA (Tu diahh)..moga2 tercampak lah ratu2 senior yg aku dah jemu tgk atas stage..gitu...Openhouse si firdee ni..baru semalam tk silap...kat PUNCAK ATHENAEUM Bkt ANTARABANGSA..aku nak nyebut pun susah...Ramai yg dtg..MAKSUTIMAH pun ada masa tu..tapi tk sempat nak lepak sama..sebab aku lambat sampai..lebih kurang kul 10 camtu baru sampai...dah terkulat-kulat takda member kat situ...pic ni aje yg aku sempat snap dlm pose2 malu tu..hahah...THANKS FIRDEE sebab sudi jemput kite...sedap betul mee awak malam tu..sampai menangis-nangis kter makan mee awak..sampai terpaksa telan kek..lol..again..Thx..

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Nahh..wajah sebenar FIRDALINA katanya..Cantik kan?..dah mcm pengacara NONA pulak aku tgk...Yang atas tu bukan wajah sebenar yer..tq..
Hik..sekian..ngantuk katanya...owh yer..jawapan utk persoalan tadi...MakHayam FIBIE..*matike me?..

2 comments:

BuRn said...

bestnya..nyesal aku tak mai...

Haha said...

cerita pondan