Tuesday, November 06, 2007

I'm Soooo Happ[Y] Tonite! I Wanna Scream!

Hik..aku baru lik Jaya Jusco..jumpa MAKSUTIMAH n family katanya...sebab aku kene pulangkan balik topi si ARIEL..sebab terpakai ari tu..bawak balik terus katanya..sebab kata dorunk topi si PIJUT..slamber dek je aku pakai..

Sambil2 tu..temankan dorunk beli kasut kerja skalik...sempat la lepak kat McD sementara tunggu AMIRA lik keje..sangat cando la staff McD kat JJ sorunk tu..anway..bukan tu yg aku nak story..

aku just nak habaq yg aku...

TERSEREMPAK DENGAN INYR!!

Huwakhuwakhuwak..baru semalam..aku update pasal die kan?..entry "clumsy" tu..tiba2 leh terserempak ngan dier plak kat JJ..masa MAKSUTIMAH ngah usha kasut tu..aku da nampak dr jauh..si INYR mcm bergegas nak kemana ntah..dgn t-shirt putih ngan suar baju melayu hijau..

klaka sgt..:P..

Die pun tgk jer aku..ala2 tgh dok pikkir..mcm kenallll je mamat ni kan...

katanya....

Last2 dah dekat..dier tergelak-gelak manja gitu..eh2..ko..hik..Aku dlm hati dah menjerit meroyan bagai..tapi control je...Dapat shakehand pun jadi ler..dier pun terkejar-kejar ntah ke mana...aku dr JJ sampai ke depan pc ni..asik senyum meleret leret..bawak2 sampai ke tido la ni..hahaha..

Rasa Happy sgt dapat jumpa..baru smalam kata rindu..last2 jumpa mlm ni..huahuahua..Tapi rasa bodo la plak..luper nak snap2..tapi tetap happy..haha..

tingtong la aku ni..:P

nite

2 comments:

Silent Reader said...

Apasal hang tak mintak HP no dier???

darklighter said...

Tekejut..blush..hahaha bleyy..terkedu..mcm2 lah..