Tuesday, August 07, 2007

Rehat

haha.. bukan rehat dr blogging la.. ari ni aku tk masuk kedai.. rehat jap.. ari2 balik kul 12.. letih aku.. release tension kat umah MAKSUTIMAH ari ni...layan koleksi2 dvd2 terbaru...

EATING OUT is the best.. haha.. pelakon dier tak pandai berlakon sgt... tapi jln cerita dier best.. dier mcm Another Gay Movie gak.. i mean.. the "tuuut" scene.. haha.. tapi hensem2 sial.. pelakon dier.. meleleh pakcik.. mcm biasa.. i'm gonna copypaste the synopsis.. mrasa..

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Gay man falls for straight man who is pretending to be gay man to win the heart of straight girl in this raunchy and offbeat romantic comedy. Attractive but bitchy college student Gwen (Emily Stiles) shares an apartment with her friend Marc (Ryan Carnes), a gay man with a hyperactive social life. Keeping track of Marc's lovers has given Gwen a taste for gay men, or at the very least men who look and act gay. Kyle (Jim Verraros), who is also gay, learns about Gwen's unique preference at a party also attended by his straight and newly single pal Caleb (Scott Lunsford), who wants to hook up with her. Kyle gets the bright idea that Caleb should pretend to be gay in order to attract Gwen's attention, but this plan seriously backfires when Marc develops a major crush on Caleb -- and Gwen decides they make a perfect couple

Aku kan bab2 ulasan nih very the lousy punya komen kan.. hahah.. copypaste synopsis jer nak penuhkan eentry..bley.. hahaha.. anyway.. Aku suka jalan cerita dier.. Aku definitely suka Pelakon Lelaki dier.. BERDENTUM bak kata IMAH.. haha.. adengan "panas" tksah cerita la kan la la la la la la la a... Tapi lakonan very the sidey la.. mcm porn star disuruh berlakon.. keji sgt.. nasib baik la hensem..body cantik segala.. so aku maafkan..haha..

Aku mcm banyak bende nak update... tapi tiap kali monyet buat perangai.. mood aku ke laut.. my life is all about him rite now.. kitorunk bukan ada apa2 pun.. dan takkan ada apa2.. aku taknak la mengharap pada yg tak sudi.. berkali-kali aku yakinkan diri sendiri dier takkan terima aku.. but what the hell.. nanti rasa mcm menipu diri sendiri plak.. takat ni takda yg lebih baik dr dier.. so i'm gonna stay pathethic like this.. selagi muka ni masih tebal..Aku cuba utk tidak mendesak..just play cool mcm yg BabYEllEmilO ajar.. tapi kadang tu.. biler dier buat aku jeles tak tau la sekadar gurauan atau tidak..(deep down aku tau dier bergurau) tapi aku macam tingtong giler babas huhuh..sampai aku nampak mcm saiko.. sigh.. Ada org lain masuk line.. tapi sumer aku tolak dgn baik.. *matila kene carut kan perenggan ke 5 ni kan..

Smalam lepak ngan KAKROM dan scandal dier kat PENARA.. asalnya aku igt bila KAKROM dah ajak lepak penara tu.. aku igt ramai giler la mcm biasa kat sana.. tapi rupanya ada 2 org jer.. i was like.. fine.. sekali sekala "aman" pun apa salahnya..

KAKROM excited bercerita pasal "LAKI" baru dier ni.. walaupun org yg dikata laki ni tak layan dier mcm bini pun..ops!.. aku nak aja lempang muka dier bagi sedar diri.. tapi nanti terabur pulak gigi yg tak seberapa tu.. *matilamak!!.. maksud aku..aku just nak sedarkan diri dier dr mimpi.. tu jer.. dier mcm mati2 igt budak tu suka dier.. tapi yg aku tgk.. dier yg terhegeh-hegeh ngan budak tu.. KAKROM ni dah la.. asal dier taste kat org tu.. org tu layan dier dgn baik including ciktot dier skals.. dier igt leh tangkap wat laki.. aiyoo mcm ke sedih..

Aku tak leh angkat biler dier tunjuk rantai silver yg ada loket huruf F as in FUCKER (bukan nama sebenar..sekadar menunjukkan mamat iNI TOP) lol.. Awalnya aku sangka rantai itu Fucker yg kasi.. i was like.. ok.. i was wrong.. MAMA pun wrong.. EVERYBODY'S wrong.. LOL.. rupa2nya rantai tu dier beli sendiri..

Ok..fine.. sebab dier kata nak bagi rantai tu kat budak tu..*matila gigih.. apa2 pun aku support ajer la kegigihan KAKROM nak memikat Fucker.. sebab aku pun terhegeh-hegeh kat monyet.. aku tau mcm mana rasanya minat kat someone yg lambat bagi respon.. kes aku lagi teruk.. bukannya minat kat manusia.. minat kat monyet... keji..~bezanya aku tak pernah bersentuhan pun ngan monyet lagi.. KAKROM pulak ibarat kelapa yg ditebuk tupai..*matilamakkkk!!!!!.. patutnya aku jeles what.. ops..

....~~..:P matila aku carut KAKROM sampai 3 perenggan.. matilah aku terpaksa naik RapidKl versi bas sajork instead versi GEN2.. haha..:P..

Citer apa lagi yek.. yg aku dpt tangkap mlm tu... Owh yes la.. CONGRATS 2 MISS ALYSSA sebab dpt title 1st runner up dalam pertandingan MISS ASIA.. dier ada bagi few pics masa pertandingan tu.. tapi maaf yer ALYSSA.. aku luper nak save..masa bagi MAKSUTIMAH pakai pc..

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Ni jer la yg aku dapat.. since aku dah delete myspace aku.. bapok ni pulak set profile dier PRIVATE.. mrasa la pic thumbnail sajork.. shocking tak sunds.. dulu dicerca infact skang pun still dicerca..ops!.. JANJI KO ADA TITLE 1ST RUNNER UP kan nok..LOL.. *ada unsur batu api ke perenggan ni?.. tk pasan la.. Aku suker tgk laki dier pun dah leh accept dier tu drag queen.. kalau tak dulu aku tgk bapok ni cover jantan.. aku rasa tu lah moment paling SANGKAK dlm hidup dier.. aku rasa mcm nak haktuiii jer.. sebab dier nak jadi org lain instead of her self.. paling keji masa menari sambil pose2 jantan atas podiumm plsssssss la dear.. u look sangkak ok.. but itu dulu..:).. hik.. AGAIN.. congratulations..

erm.. apa lagi yek......





Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Dier suruh aku masuk MISS WORLD nok!! mcm ke siyall adik2 carut aku.. mentang2 la aku kaki belly dancing kt club.. haram zadeee punya umat.. MISS SAUDI ARABIA katanya LOLL..... sigh.. aku tau sooner or later aku akan jadi bahan.. since aku ni banyak kekurangan nyer.. dah ler "KEBAB" huduh pulak tu.. aku cool ajer.. setiap manusia ada lebih.. ada kurangnya... kalau aku KEBAB yg suka wat belly dancing... *sensitip giler bab belly tu.. LOL.. ada org giginyer 2 colour in one.. mcm2 lagilah.. pondan cantik yg hidung besar.. ratu cantik yg tgnnya muscle.. tapi tu sumer kira ok lagi la.. dprd yg kuat feels lagik propah mcm hanjinglina juling kan...

*motif? aku carut ni.. ish..

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Janji aku takde pic mabuk mcm ni kan sharifah aini..hik.. *matila versi kurus.. eh btw..bila nak kasi link ni syg.. overla.. nak merapatkan silaturrahim sesama blogger pun payah..

Maghrib dos.. makan..makan.. dan makan lagi.. serius aku ada masalah bentat yg teruk.. *matila gemuk bersiri kan MONYET..hik..

1 comment:

E.f.f.a.r.o.j.i.e (K.A) said...

this is d 1st time ever i step my foot in ur blog (mencemar duli kaedahnya)..a really nice blog wif loads of carotan sana siniew..huuuhuu..will surely cum back later~