Monday, May 14, 2007

Entry Gamba Sajork..

Hik..dah lama takda pic kan dalam ni?..aku malas nak merapu banyak..kiter kongsi2 jer la..apa yg ada nahh..


dah pandai mekap lite2 katanya..si FARA ni~..


Arman lagik..hehe..suker sgt amik pic dier..comel sgt..masa ni tgh monyok sebab mak dier takda..kerej..


Nahh..pic MISS B tgh cabut bulu kening..mahal ni..


KB yg pernah bertanding dlm IQP06..bekas MISS SPAIN..dan MISS BRUNEI..korunk tau kan? MISS B amik negeri BRUNEI lagi..kelezz..pose2 tetek konfiden skals..dah aku kata dulu..konfidensi MISS B JANGAN dipertikaikan..



Meet ADIE..my new fren..scandal DotA_SetapaK..tapi dulu la....kot~..skang kawan je..ley tak aku speku camni nok..matilah~..ADIE ni la yg aku citer dlm entry TEROWONG CASABLANCA tu..


Ini RIEZ..scandal kuat ni..apa tips? tataw..aku tak leh angkat ari tu kat PELITA masa baru balik dr LQ..tiba2 bapok ni lesap..aku igt g toilet..tup tup..kuar dr parking lot kat PELITA tu gelap2...SEMPAT KAU KAN..sib baik tak mintak ice blended mangga yg terkenal kat PELITA tu..PENCUCI MOLOTSS SGT!..hik..



Dorunk kapel ke?..nanges~..taste sgt kat pic solo tu..matila peclob..matila BBB pun makan hati sebab dier taste ngan mamat chi look ni..photogenic kan sundal?..saba jerla yek sis..hehe..BTW..yg kiri AZRI..yg kanan AMIR..



SHAH..ex LEOSABRI..bleyy..*matila info tak perlu..aku selalu panggil dier bohsia..LOL..bukan menghina ke apa..sebab dulu penah aku tgk dier drag sekali kat pandan indah..mcm budak sekolah siut..cun sgt..cantik..tapi sebab mcm budak sekolah la..aku panggil dier bohsia..kesian lak..x nak panggil mcm tu lagi arr..


Wahaha..yer2 la..MR HASE (Mak hayam dlm IRC) nak sorok muka dr camera buruk aku kan..takda maknanya..aku pernah cakap tak?..MR HASE..bile menari nampak cute sgt..mcm budak2..aku teringat BBB kalau tgk dier menari..BTW..blakang HASE yg ala2 comel tu YummiliciouS..aku panggil YUMMI je..tak nak kasi nama lewr..takpe..yg feeling2 suak rambut yg nan ado tu..*MATILAMAK!..Mr.FUZZ..looks like Mrs.FUZZ to me..:P..*matila aku kena banned..


Musang_Api..kalau yg rajin masuk MIRC mcm aku ni kenal la..sapa ponen ni..OP canel mcm MR.HASE gak..owh.dier ada blog gak.. www.musangapi.blogspot.com

Haha..yg ni paling interesting..IRC gak.. id dier HANTURAYA..sesuai la ngan muka ko kan..*larrikk Nak tau kenapa aku kata interesting?..lihat bawah..


Aku rasa dalam banyak2 pic kat mespes..ni kire paling berani mampus la dari HANTURAYA..INDAH sgt kan view dier..LOL..dier pakai nama INDAH dlm mespes btw..:P


Hot couple..Cute couple..Sweet couple..sumernye cukup..hehe..EFFIE n RAKUTEN aka FLAVIO ALESSANDRA..*matila aku asik igt tiub falopio je..bley..keji~..mcm nenek2 pun ada la si RAKU ni..hik..melatah merapu sume ado..:P..EFFIE aja yg cover jantan sgt..*lariikkk


Miss Singapore untuk IQP tahun ni..Photogenic sundel..apa lagi..tak reti2 pergi vote??..

err ada lagi few pics..tapi penat la..nanti2 sambung lagi..hik.

3 comments:

bbb said...

waahhh byk nye pics...tenks terubat windu tgk pics kawan2 nie.ehehe.

utk orang yg merindu seseorang dari jauh aku nak dedicate lagu ni.

Bunga C. Lestari - Cinta Pertama (Sunny-Sani-Sanny)

sunny… sunny…(tukarlar nama sunny tu ke nama org yg ko rindu tuu..cth..mamat)
jantungku berdetak tiap ku ingat padamu
sunny… sunny…
mengapa ada yang kurang saat kau tak ada
sunny… sunny…
melihatmu menyentuhmu itu yang kumau

#
kau tak sempat tanyakan aku
cintakah aku padamu..

reff

tiap kali…
aku berlutut
aku berdoa
suatu saat
kau bisa cinta padaku

##
tiap kali
aku memanggil
didalam hati
mana sunny…
mana sunny ku…
mana sunny ku…

Back ##

sunny… sunny…
apakabarmu ‘kabarku baik baik saja’
sunny… sunny…
begitu banyak cerita tak habis tentangmu
sunny… sunny…
salamku untukmu dari hati yang terdalam

Isis Natasha said...

nyeh ..
mak tanya si syah die kata dinch uols
die kata die tak pernha drag

bbb said...

WEHH XTINA NAK BUAT CONCERT KAT SINGAPORE...JUMMM SIMPAN DUIT PEGI SANA