Sunday, February 18, 2007

Overla Tag i Tag u hahaha

Haha..matila kena pelangkung ngan KAK RED ...

Sowila lama tak update..menchotikan diri katanya..Korunk tak reti2 nak berehat ker?..CNY pun online cur segala..choi la..Ok la..mrasala aku membalas TAGGED si KAKRED tuh..

But before that..lemme copy n paste the RULES of this TAGGED thingy..:P~

THE RULE OF THE GAME:

In this game..each person who is tagged starts out by telling 6 things that people do not know about themselves in their own blog..as well as state the rules clearly..At the end..u will need to choose 6 people tagged and list out their names after that..leave them a comment on their blogs letting you know you tagged them and get them to read your blog..

(Patutnyer 6 WEIRD THING nok..tapi ko tau la KAKRED kan..RULES ARE MEANT TO BE BREAK kaedahnya)


Jenuh sundall.motip?? aku tak leh copy pastu rule tu dari blog KAKRED...very the KEKWAT punya blog..hahahah..matilah akuuuu!!..matila rite klik kan KIE?..hik..occay..inilah dier 6 bende yg korunk taktau pasal aku..err..ader ker bende yg korunk tak tau kan?? rasa mcm sumer dah tau jer..*matila selebriti..feeling katanya..Ok..here it goes..*Sambil layan lagu MERIAM-GURINDAM 12 dr blog ISIS ..hehe..SUKERLAH..


1
Aku fobia ngan lipas..aiyoo tolong arr..havesla segala macam bende yg dibaling tercampak terbang segala...kenkadang tu..kalau aku tgh menjahit kat kedai tu..tiba2 ternampak lipas 7 kaki jauh pun aku dah berpeluh...paling tak tahan kalau bende tu terbang...aku terus berlari mcm kene serang alien dlm war of the world...lol..tapi kenkadang tu takut peclob depan org..aku leh cover gak..kot..haha


2
Aku benci rambut aku...kerinting..(ker ikal?)..kering..tebal..kembang...penah luruskan..tapi buat sendiri la kat rumah..pakai WELLA..GLATT..haha..tapi tak kekal..perlu ker kekal..mmg dah semulajadi camtu..MAMA kata..botakkan..biar tumbuh baru..huhu..NO WAY..dah la tak encem kan..pastu nak botak pulak..:P..tempat aku gunting rambut satu jer..KAKLONG ZACKY..dier sorunk jer..yg aku cukup puas hati kalau gunting...takder la 24-7 aku pakai cap jer tutup rambut...


3
Aku pendiam...hehe..korunk tgk aku membebel bagai dalam ni..korunk igt aku becok cam IMAH ker?? haha...silap..ISIS pun kata..BORINK berborak ngan aku dlm tepon..kan ISIS?..haha..Makan tahun jugakla kalau nak tgk aku becok...ngan MAMA..n KB2 terdekat jer aku rajin bercakap...kadang2 tu..aku MALAS! nak bercakap pun ada..leyy..haha..cukupla org tgk ekspresi muka aku..paham la kot apa yg aku cakap..ley..ekspresi muka yg paling feveret aku pakai..(koserlah..malas nak layan)..haha..:P..sila imagine


4
Spiderman ker Cicakman...haha..Aku kalau tidur..mesti tepi dinding..(of coz la ngan MAMA) tapi tepi aku mesti ader dinding...sebab aku kalau tidur..badan aku mesti ngadap dinding rapat2 baru lah leh tido..itupun kalau cam susah nak tido..aku mintak tolong MAMA kerukkan kepala..baru ley tido..hahaha..*keji..(of coz la kalau MAMA lum tido aku mintak tolong)..:P

Mcmtulahh lebih kurang..siap lukis neh?? gegeh tak?? loll...anggap jer la background putih tu dinding..mcm tu la aku tido..wakakak

5
Men in Black..hik..Aku takder la suker giler kaler hitam mcm KAKRED ngan MERAH nyer..maksud aku kat sini..aku sker pakai baju hitam...kadang2 aku rasa mcm dah STUCK ngan kaler hitam ni..kenkadang aku cuber pakai kaler lain...tapi takleh..kalau pakai..terus rasa tak konfiden..aku rasa cam org keliling tgk aku..tatau la pelik atau tak...tapi kalau pakai hitam aku rasa selamat...ada privacy..just me..in my boring world....
6
Sentap...haha..aku taknak la kata aku ni kuat sentap..tapi mmg kadang2 sentap jugak ngan mulut pepondan skang kan..Tapi bukan itu yg aku nak cerita...Aku akan SENTAP GILER biler kena sound orang yg aku SUKA..or SAYANG...bukan pada lover jer...family..kawan biasa..kawan baik...tapi takder la..10 kali kene sound 10 kali jugak aku DQ...biasanya 1ST TIME tu yg selalu wat aku DQ...mcm kes aku ngan sorunk kawan ni dulu...kitorunk kawan..serupa cam yg lain..dier selalu ajak aku masuk conf YM ajak menyanyi...ari tu..masa dlm conf..as usual sumer nyanyi sakan ni..termasuk aku..haha..*matila sumbang...biler sampai time kawan aku ni nyanyi..sore dier tak keluar...mic dier rosak ker apa? tataw..aku tekan la talk buttton tuh..suh nyanyi..banyak kali jugak aku tekan..tiba2 dier buzz kat YM..dier F**K Y*U nyer aku ntah brapa kali..sambil dier kata..dier menyesal kenalkan aku ngan kawan2 str8 dier dlm tuh (dier PLU by the way)..dier maki2 sakan neh..aku tanya pesal? (masa tu aku dah sebak dah)..dier tanya..apasal aku pijak2 sore dier masa tengah nyanyi..:P..aku cakap la aku tak dgr pun sore dier nyanyi..tu pasal aku bersuara (masa dier tgh nyanyi)...terus dier kuar dr conf tuh..masa tuh aku dah risau dah...sumer org dlm conf aku explain what happen...air mata aku dah meleleh-leleh dlm cc tuh..mmg sentap sgt...tiba2 kawan aku tuh buzz aku balik..mintak maaf..pujuk2 aku jgn nangis..(sebab aku bagitau haha)...takde maknanya..aku terus buang nama dier dr list YM..terus sign out..balik..seminggu jugak la dier try call aku..haram tak jawab...agaknya dier give up..dier stop call..(which i don't fucking care)..Sampai la skang ni..kalau terserempak dlm conf pung..kitorunk just HYE Y..HYE *** **...gitula contoh dier..*matila luahan rasa pulak..haha..so..gituulah..kalau ado tanda2 aku kasi silent treatment kat korunk tuh..sesuatu lah..haha..bleyy..aku kalau bab2 IGNORE ni..mmg feveret..haha..:P
Okeeekkk mrasa..aku nak pilih victim2 bleyy..yg terdiri drpd kawan2 bloggers aku..yg terkenal ado..tak terkenal pung ado..*matila aku!..lol..Ikutkan..aku nak pilih IMAH..tapi aku rasa..dier pernah buat bebende ni dulu..tak silap aku lebih dari 6 rasanya..lagipun..silap2 kang aku gak yg kene maki.."Perlu ke mak main game adik2 nih" IMAH kan kengkadang kekwat..*matila aku!..haha..hmm siapa yek..

Hahaha..tiba2 SR last kan?? mrasaa saja nak peclob..haha..brani SR?!..

4 comments:

silent reader said...

Hanjeng!!!!!

Tapi mak berani sahut cabaran....

Tungguuuuuuuuuuuuu.... *Maatilah pech lobs!

Flavio Alessandra said...

apa ker mootip main2 pecah lobang sendirik nih? kowser... LOL!!! takper... tunggu~~~

theSTRANGER said...

hiks.. **matilah mak kena tagged lg.. x pe.. nnti mak buat entry pembalasan yaa!! u olss watch out!! opss**

imahlenggok said...

PERMAINAN BUDAK-BUDAK TIGA SUKU sgtt!! matila mak* nanti mak buat kalau ada masa *sambil polish kuku*