Thursday, February 01, 2007

BLAST FROM THE PAST

Yes uols...kinda bzb skek 3 4 hari neh..ader org mintak tolong jahit uniform katanya...

whateverlah..malas nak citer bab kerje ni...

Apa yg aku terlepas yek......erm..

Owh yes lah...aku nak update story kat La Queen ari tu..tapi tak update2 sampai la ni..hik..*matila back to date..hik..ampun..

Aku rasa cam dah lama kot aku dgr nama La Queen nih..but aku lansung tak amik port pun..yer la..memula ELITE..BISIK BISTRO..ORANGE..ntah brapa banyak nama aku dgr dah..sampai dah malas nak amik tau...

But..satu malam tuh..ISIS call...Tapi PANTAT SANGAT ISIS tuh..dier leh feeling2 Jantan dari MELAWATI...pastu kata aku penah chat ngan dier..dan sanggup DiBottomkan...Berani MAMPOSSS nohhh..feeling2 nak sabotaj aku terang2...sepanjang aku masuk IRC..tak pernah sekali pun yer..aku kata kat dlm IRC tu..aku sanggup diBOTTOMKAN..*catit dlm notepad noh!..hik..

Still ingat yerr ISIS..hik


Motif?? ko nak apom aku ngan muka cam ni?? memula tgk dah mati kerass sundell..fantat sgt adik2..:P

Owh..ekceli..dier bukan call nak sakat2 buta jer..dier ajak aku g La Queen malam tuh..dier kata LKY pun turun...Bukan tu ajer..dier kata..La Queen sepanjang bulan January nih..FREE!..yes lahh..aku mmg suker bebende free neh...Aiyoo excited nyer aku tetiba..al-maklumla..aku kan kipas susah mati LKY..leyy..hik..Tapi yg fantatnyer..si pondan tu call aku ajak gi club time LRT dah nak tutup..mcm kesial uols..Baik tak yah call!..yes lah..carut aku kan..gb sedih yg tak ado transport..gb tak vast!..

*darkl[Y]ghter pasrah sajork..

So..aku pun tak ker La Queen mlm tuh..tido ngan muka sentap bawak ker pagi katanya...

Tapi minggu depannya..aku dah siap2..msg AMIRA...BBB..n LKY..bleyy..feeling2 ajak LKY ker club..mau tak nyer dier sound aku "CHANTEK KER KAU! NAK AKU G CLUB NGAN KAU!"... menangis persiss bawang putih lah aku kalau dier sound camtu..LOL!!..

AMIRA on jer..BBB..kat pahang..:P LKY..dinch pergi..sebab bergado lite2 ngan laki dier lat La Queen ari tu..ops!!!..*matila peclob..matila gossip..hikhik..siapa la gibeks yg berani mampus nak caras laki LKY kat LaQueen tu kan..tatau la nak sujud ker..nak terajang jer.. hahahaha..:P...Ok..LKY dinch pergi..tapi dier kata..dier akan ker DU..mlm esoknya..dier kata..jumpa kat sana jer..and i was like..OKAYYY!!!..lol..gumbira nyiewrrrrrr...dapat jumpa artis pujaan..bley la..aku brag dlm blog nanti..kata aku kat LKY masa borak dlm phone..wakaka..borak dlm telephone pung nak mention neh!..LOL!!..

*darkl[Y]ghter terasa seperti berbual dgn Adibah Noor...excited tak tentu hala..leyy..*matila bodek..LOL..

ok..that nite..aku ker La Queen..ngan AMIRA..MAKSUTIMAH n PIJUT...seronok betul menjejakkan kaki ker jalan p.ramlee...last time pergi situ masa ada BBAR jer...:-)..tetiba terkenang-kenang zaman kegemilangan aku kat sana dulu...Eh..skang pun still gemilang what..LOL!!..kejis..:P..

Liplap sakan neh biler masuk..meletup-letup club2 baru kat situ..knapa lah..club PLU tak VAST camtu kan..hik...siap beratur sakan neh..nak masuk club..still tak paham kenapa...tapi sker la..tgk club2 str8 kat sana..meletup nak mampus...usha punya usha...sampai kat La Queen...

Gelap...:P..tetiba hati terasa sayu..tiba2..aku rasa cam NANU BAHARUDIN wat lawatan mcm citer BERSAMAMU..:P..sedih sundell..dah ler gelap dlm Nouvo tuh..pastu tak ramai org...si AMIRA terus patah balik mcm tak jadik masuk...:P..sedih sungguh view kat La Queen masa tuh..Nasib baik gelap2 tuh..aku nampak IZRIEL...dlm gelap2 NOUVO tuh...sib baik aku still leh nampak IZRIEL yg hitam2 manis tuh..patutnyer kakak diri tgh2 spotlite..baru leh nampak okies..:P...

MAKSUTIMAH kalau terjumpa ngan IZRIEL tak carut lite2 tak sah kan..:P..penat tgk 2 ekor tu...sebelum masuk tpt tu...dorunk suh tulis nama ngan nomot telepon sekali kat kaunter luar tuh...aiyoo perlu ker...tapi aku ni lurus bendul sikit...tapi sib baik aku tgk AMIRA tulis nama lain ngan nombor lain kot...aku pun follow jer...untuk apa yek..dier mintak nombo segala...

Hentam la..janji free..hik

Aiyoo seriusli uols...aku sker betul enviroment dlm LQ tuh...cantik sgt..but tak leh celen IBIZA lagi la..(rindulah kat IBIZA)...tpt untuk Dj..setinggi-tinggi yaamats...feeling VAST nohh IVARN!..hik..Masa memula sampai tuh...tpt tu tak ramai org...AMIRA kalau dah tgk sunyi2 camtu..aku paham sgt lah..dier nak merambus..hik..tapi dier tak kisah...sebab FREE..:P...

Tak selesa skek arr memula tuh..sebab banyak pompuan..mmg tak sker..kalau jantan straight tu..aku leh maafkan lagik..tapi kalau jantan straight yg dok beramas mesra ngan puki2 kat dlm tuh..serius aku mmg tak suker...tapi takperla..maybe dorunk taktau..club tu nanti penuh ngan pondan berangan ops!..*matike me?..hik..

Ekceli malam tuh...aku tak tau lagi yang Dj kat situ mlm tu..IVARN jugak..aku igt dier kat DU sajork...lagu2 yg dier mainkan malam tu pun banyak yg baru...sampai la dier panggil org turun dancefloor baru la aku tau tu IVARN..i should have known biler nampak IZRIEL jadik penyambut tetamu mlm tuh...hik..

1st round sebelum paperdoll show...aku menari kat dancefloor jer...tak sempat naik podium..telan air liur jer tgk sorunk pondan ni dgn konfidensi tahap ISIS naik podium konker satu podium sensorunk..hanjs..:P..tapi tak kisah la..as long dancefloor dier tak sardin mcm dancefloor BLUBOY aku maafkan ajer...Tgh feeling2 menari..baru la ISIS sampai..(or maybe dier dah lama sampai tapi aku tak perasan)..:P Berbaju bunga2 katanya..*matila ALAM FLORA..hik...tapi kan dlm gelap2 tuh..nampak comel pulak ASYRAFF kan...kalau terang pengsan lak aku kang..hik..MAK HAYAM AZMI pun ado..aiyoo last time jumpa dier kat TASIK ari tu..lama dah kot...SENTAP tgk anak ikan MAK HAYAM AZMI..cando2..belum lagi tgk anak ikan MAK AYAM SHAM...*meraung nak jadi single balik katanya..

AMIRA huloq satu nohh nombor dak2 tuh..ops!..*MATILAME!!

Owh yess lahh..aku tataw nak cerita ker tak...nanti orang kata Over Feeling lak..hik..u know those bitchess yg aku gelar geng STARPARK BOTTOM dulu..hik..dorunk pun ada...tgh feeling2 menari..pepondan tu dtg menari belakang aku...aiyoo..motif??? that NAZREAM DATO' ZAINAL nak libas2 rambut dier sampai kena kepala aku??..hik..yer la..dlm club kan..jgnkan rambut..tgn..kaki..badan..bontot..sumer nyer leh berlaga...tak kisahla..tapi yg bestnyer time tuh...biler si BEN aka NADEA...dtg kat aku tgh2 dancefloor SEMBAH RATU..leyy...aiyoo MOTIF??? aku kata kat BEN..hik..tapi dlm hati..aku dosi feeling mautzz yer lah..dier duk sembah2 aku DEPAN THOSE RUINED BITCHES..wakakak..terus TERPERASAN LEBIH LEYY..dah sah2 aku sendiri sembah ratu kat dorunk masa dorunk wat show dulu..hik..*bilala nak tgk dorunk beraksi lagik..hik..tapi serius aku sker giler..biler bebudak tu nampak BEN sembah ratu kat aku..LOL..but pleaseeee BEN..JANGAN BUAT LAGI..n same goes to SHAFT..ISIS..:P..I'M NOT RATU or MAK AYAM or whatever lah...aku dah bagitau ISIS mula2 dier tegur aku dlm mespes dulu..but still dier panggil aku mak ayam..overla..tak selesa ekceli...


Dulu aku benci sangat bebudak 3 org kat depan nih..tapi skang tak lagi..infact..kenkadang aku suker tgk 3 dara pingitan neh..KB forever nohh..
Owh..Mr.ARENIQUE aka ALISYA pun ado katanya...*matila takleh bertembung ngan ISIS kan..hik..me tak campur..

*darkl[Y]ghter nak berbaik-baik ngan semua orang okek..

Aniq mentang2 dah kurus kan...asal jumpa aku terus maki hamun...kecik hati occay..tak habis bising2 kat aku...sebab pic dier tak keluar blog...meletup sgt ker blog sunyik aku ni kan IMAH??..*matila tetiba nama IMAH naik..lol

"Bila nak upload gambar mak sundall "

memula aku tgk pic nih..i was like..AIYOHHHH ni datin dari neraka ker?..very the menakutkan uols...tapi hasil usaha gegeh tuan punya badan untuk mencantikkan diri..nahh mrasalahh..

"Motif?? ko snappy bagai gamba mak tak naik jugak??!! hanjeng!! "

Gituuulahh beberapa statement laha (font merah) yg terpaksa telinga aku telan..eh..telinga..telan...:P..gara2 tak upload pic dier dlm neh..Cantik kan sundel??..aku speku CIKDURA sajork..leyy..wakaka..hik..

Loovee those eyes..very the darkangel..hik..tolak tisu dlm lagi nok..:P

Zaman kegemilangan CIK SITI WAN KEMBANG...*nak sgt aku upload pic ko kan..jgn lupa nohh ko dah kasik aku permit untuk carut lite2..LOL..lite2 ker? tataw..:P

Aiyohh masuk miss 2 faces harus melerts..err masuk ker tak nok?..:P

Aiyohhh cukuplah tuh..kang glamer ko pulak dari aku..LOLL!! glamer ker aku..:P kejis..

Aku ingat...mlm tu..takder paperdoll show memula..yer la..sebab FREE...tapi ado jugak katanya...Show..BABY EDORA...dier bawak lagu DATUK SITI..*harrghh tuuihh kat datuk k sat..LOL..:P..aiyohh aku luper la title lagu tuh..siap versi dangdut versi sarkas versi rock segala..perrghh..mmg terhibur..BABY EDORA kalau wat show..always la with something new kan..and i lover her for that..hik...n then..

NAOMI YUSOFF...*matilame!..hik..bawak lagu AISYAH..aiyohh luper jugak..title dier...DOSI IMPROVE nohh..miming melerts..menangis tgk korset dier sat..*matilame!...owh by the way..SIAPA YG NAOMI YUSOFF TARIK KELUAR AT THE END OF THE SHOW YER...aku speku adik dier..muka very the sebijik...DIVA jarang2 lah nak popularkan org lain kalau haram tak kenal kan..ni NAOMI siap kasik crown lagik..siap suh miming lagik!..Kelesss nohh adik2 beradik meletop sakan pas nih...3rd show

Pondan cantik uolls..tapi dinch kenal..bawak lagu safura...AMIRA STILL CARIK2 TAJUK LAGU TUH..siapa tau?? update kat aku nohh..:P..CHANTEK SGT!..gebu yaamats..but of coz..tak leh celen my LADY LEA..hik..*kembanglah dagu ko kan..larriiikkkkkkk....Anyway..best gak la show kak pora tuh..penuh bertenaga dan penuh silikon..ops!..hikhik..TETEK MELERTS SUNDELL..NAOMI YUSOFF makan hati tgh2 dancefloor..HIKHIKHIK..:P

Owh yes lahhh 2nd round ni yg paling aku suker...PODIUM TIME katanya...ikutkan podium depan IVARN lagi melerts..tapi..aku ni takut tinggi..so tak brani lah..hikhik..aku kan menari cam org giler...kan SHAFT!!!..:P Over tau pondan tuh..tgh aku feeling2 menari..dier ley BERANI MAMPUS NAIK PODIUM BERDIRI DEPAN AKU SAMBIL WAT BODO..i was like WHAT THE FUCK?!!! masa tu aku taktau yg diri depan aku tuh SHAFT..aku yg selalu jenis sabar sajork..terus SNAPP katanya neh..tapi aku sabar lagik..aku tegurla..X-CUSE ME...

Skali pusing SHAFT rupernyer..ceh..terus hilang sentap aku..aku tau la..dier saja sakat aku tuh..hik...

In case sapa yg tak kenal SHAFT la kan..sah sah dier glamer yaamats kat blog QUEEN OF THE NITE dulu..hik...:P..*matila pic feveret..ops!

*darkl[Y]ghter sujud kat SHAFT sebab BERANI MAMPUS berdiri depan aku masa tgh menari atas podium..huhuhuh..lenkali buat lagi nohh..:P

Sukerla tempat tuh..brapa yek cover charge dier bulan feb nanti?? hik..

Owh yes lahh..kan aku kata nak jumpa LKY kat DU esoknya kan?? cancel uols..tiba2..adik aku dtg kedai bagi surprise..

"Long..esok fi ada perlawanan rugby kat UKM..mak suh mintak duit"..

SENTAP!!..tapi aku kasik jugak la..since aku yg paling galakkan dier dlm sukan2 ni..cukup la 2 org sutun dlm adik beradik aku..LOLL..

SENTAP SENTAP SENTAP tak dpt club ngan LKY kat DU mlm tuh..mencilahhhhhhhhhhhh malas nak citer

4 comments:

goddessisis said...

ala .. Lea if u read this ..
sayang u tak turun LaQueen ari tue . Serius tanya kat Ben, baru nampak true color Y. U tak tengok die menari.. I was aiyoooo!!
*Ben kasik kat mak cepat picture Y nari yang ko snappy ittiew

imahlenggok said...

haiyoo!! nanti mak turun dgn FB nak tengok Y menari!!
Bersedia?? *sambil halakan microphone kat penonton*

goddessisis said...

betul imah
experience tgk Y menari umpama memenuhi rukun kehidupan uols
jgn bawak camera
bawak terus videocam katanya!

Anonymous said...

Eh anjing la isis tak abis2 carut kan..-[Y]