Sunday, February 11, 2007

Berani Mampus..

Haiyoo aku tataw la aku kena rasuk ker apa...memintak la aku insap skek...haha

Hari ni..aku sorunk jer jaga kedai...sebab usually hari ahad..MAK aku ngan kakwati cuti...so mmg best sikit...sebab kalau ader yg repair2 sumer aku buat..maksudnyer duit aku dpt sorunk ar..muahaha..keji..

Ada sorunk mamat neh..umo dier aku bajet...lebih kurang 27 kot..170cm..kuning langsat..kategori hansuari..bleyy..*matila detail..chi look..tapi mly la..*always la aku ni kan..ngan stok2 chi look neh..haha..

Dier repair uniform..tataw la uniform apa..tapi dier mintak aku buatkan tempat untuk letak 'papan' (itu yg dier kata..ekceli aku pun tatau apa nama dier..usually melambangkan pangkat la kot kalau dlm polis..ala..yg selalu letak atas bahu tuh)..*matila berjela...Lepas tuh dier mintak kecikkan baju skals..longgar katanya..nak fit sikit..*matila gibeks..haha..

Skals aku tgk 'papan' dier tuh ada tulis IMIGRESEN...owh..ok..whatever..

Cute org nyer sebab..dier cam blur2 skek mcm ROSS dlm citer f.r.i.e.n.d.s haha..tapi ROSS tu pandai..yg mamat ni..biasa sajork..kenkadang apa dier cakap pun aku tak paham..malu2 lak tuh..sweet sgt!..

Lepas jahit..aku suh dier pakai..nak tgk ok ke tak..tapi dier kata ketat...aku kata.."mmg lah ketat..abg pakai baju 2 lapis..bukak arr t-shirt tuh...pakai kat dlm fitting room neh")..

Haiyoooooooo..badan nyer na'uzubillah cantik sgt! neh..tergugat iman katanya..haha..but aku tau dier str8..so..diamkan ajer la..

Tgh dier sebuk betulkan papan dier...aku terus tolong pasangkan...sebab kesian campur klaka la..tgk dier pakai bende tu terkial-kial...aku ternampak satu cincin silver kat jari manis kanan dier..hmm..sesuatu..kalau cincin2 batu cam lebai2 pakai tu aku paham la kan..ni cincin adik2 katanya....hmm..sesuatu...

Masa aku pasangkan papan tuh..dier duk sibuk la tgk badan dier...:P..aku kata butangkan terus bang..baru smart skek..tgk jer..ok ker tak..kalau puas hati..bungkus..hik

dier kata "cam sempit skek arr"..

Time tuh la...Aku butangkan baju dier dr belakang...dier terkejut.."eh"...aku kata "tak..takper..saya pasangkan"..

And he let me do it..:P~...sambil senyum2 blur...dr atas..sampai bawah aku butangkan dari belakang yer..dier tak kisah pun..

lepas abis fitting segala..(masa tuh dlm kepala aku..WHAT THE FUCK I WAS THINGKING???!!)

Tapi yang penting...masa balik tuh..dier kenyit mata lak kat aku..*pengsan....

6 comments:

Flavio Alessandra said...

flirting wif cust. hihihi... i like that~~~ =D

goddessisis said...

dasar pelac sgt! LOL!!!!!

RinaMus said...

hehehehehe....lucunyeee

fiebie said...

dasar pelacur.. tak sia sia mak membesarkan ko menjadi pelacur berjaya.

hik hik

I z U a N said...

memang pelac tak hingat...matila kedai uols kena blacklist haha ~larikkkk!!!!

bbb said...

aku tak paham...skek cite ko..baju uniform die tu butang kat blakang keee? ke ko butangkan baju die yg berbutang baju kat depan dari blakang diee?? kalo ko butangkan dari blakanggg...HEAVEN sgt2 la tu kan!! ehehehehe...heran gak aku..ko reti ek butangkan baju dari arah blakang??waaaa best tak dpt pelok2? hehehe sibbaik customer ko tak mengelabahh..tapi aku rasa kalo die st8 die relekerk ajeee...kalo die mengelabat gelabit semacam tu...sah sah die keok gak..apelaggii ngurat larrr dieeee...dah siap kenyit2 mata tu :)heheheheheh ^_^