Tuesday, December 12, 2006

Selamat Hari Jadi Uols..

Aku usha2 mespes tadi...ader Friend Request katanya...aku pun tgk la sapa..ikutkan MALAS...sebab..asik2 PUKI ajer la yg add..macho sgt ker aku? e'eh..*matilah me..sampai dah terang2 aku letak perkataan GAY kat mespes aku tuh...nak kawan takper lah...kot..ni tanya khabar...dah makan ker lum...

"Hai..boleh berkenalan tak"


....~


Tolong...lah...Lain lah kalau..

"Jom arr gi minum..."

MOJ lah! katanya kan!!..hik..

EH...SERIUS AKU TERLARI TOPIK SUNDAL!...

Aku nak ucapkan SELAMAT HARI JADI yer..pada beberapa kenalan bloggers kiter..iaitu..LEEZ..ARCHMAL..FIBIE..n me...la la lalala..Owh yer...motip aku start citer pasal mespes bagai tuh...sebab aku dapat tau pasal birthday si ARCHMAL tu pun..dari MESPES dier yg BARU DIBUKA DI PASARAN..ops...hik..*KAKRED tak nak bukak mespes gak ker?..hiks..Mrasa aku bagitau uols..Tarikh hari jadi dorunk..

LEEZ>>--7 DIC

Aku tak sure tarikh dier...setelah diteliti dari blog ker blog..dan mespes ker mespes...aku agak2 jer lah..tarikhnyer 7DIS..betul tak mak hayam..kalau salah..sile bagitau yer..hik..Beliau telah selamat menaymbut harijadi nyer yang ke 28 yer..Happy Birthday sunds..

ARCHMAL>>--12 DIS

Kalau aku tak bukak mespes ko..aku haram taktau nok...err aku call dier tadi..dier kata..dier ada bagitau dlm entry dier skals...*matila lama tak jenguk..hik..Happy Birthday Sunds

FIBIE>>--21 DIS

Aku ingat lagi..jamuan hari jadi FIBS yg ala2 kenduri katanya...nak roboh teratak MAKSUTIMAH di pandan indah yg kecil itu..dgn geng2 bloggers nyer..nak2..biler geng2 MYCHUB dtg...mrasa sampai makan kat luar rumah semua masa tuh..al maklum TAKDER SPACE..hik*masa tu aku takder blog lagi..Tapi aku pun ader skali masa tuh...dah sah2 aku duduk situ kan!..haha...time tu jugak la..memula aku kenal si E-JAT..puaka tul mulut pondan tu time tuh..takut siyall..aku igt lagi..si GINGER carut...pasal..dier jumpa album aku kat ruang tamu tuh..* yer la..ala2..mcm aku tayang album kat sumer org la kot kan....aku pun tak psan..yer la..kat rumah aku kan..sukati aku la..nak letak album aku celah mana kan?..eh..berjela pulak katanya...anyway..Happy Birthday Sunds...

Tuu dier..sumer diva2 besar ni..nak2 FIBIE..*tak pasal2..aku pun Terfeeling katanya..leyy..hiks..

DARKL[Y]GHTER>>17 DIS 1983..hari isnin..1.30 tengahari..Hospital Sultanah Aminah J.B

Yes uols..me dah selamat sampai ker umur 24 yo..Alhamdulillah..Jgn luper wish birthday kat I masuk 17 ni yer..*matila tak malu..pedulik hapa den..

Meletup tak kek uols...

Siap ader cookies lagik..puaslah korunk kan..mrasa layan nyanyi lagu birthday yg dah ditukar liriknyer serba sedikit yer...

HAPPY BIRTHDAY TO MAL...HAPPY BIRTHDAY TO LEEZ..HAPPY BIRTHDAY TO FIBIE...HAPPY BIRTHDAY TO ME!..hik



1 comment:

imahlenggok said...

kan?? Ramai pakat sambut harijadi katanya!! Bila harijadi Lea tatau??larii*