Sunday, December 31, 2006

Happy New Year Sunds..

Hik...me baru balik dari KLCC..thanks for the ride BBB...sempat jugak dier langgar kereta sebijik lepas hantar aku balik tuh..hahahaah..:P..kejila..sib baik tuan kereta takder..kalau tak??? ntah berapa bulan la..ko tak clubbing lepas ni kan...membayar ganti rugi katanya...hahaha..:P

Yess uols..me celebrate New Year kat klcc tahun neh..*celebrate la sgt...Dinch meriah la..dah la banyak indon..yes uolssssssssssss indon..INDON!!!..kat sana aku sebut indon jer..sumer suh shut up katanya..yer la..keliling aku sumernyer indon!..INDON! INDON!!!!... eiiii..

Aku plan pergi ngan BBB jer mlm tuh...tapi ruper2nyer MAKSUTIMAH..AMIRA..n PIJUT pun ado..yer la..aku tak expect dorunk turun clubbing mlm ni...tgh2 krisis ni..gegeh jugak turun clubbing nih..tapi lega la jugak..tgk dorunk dpt release tensi kan...hmm..

Owh yer..SELAMAT HARI RAYA HAJI tu u ols...aku kat sini..tak la meriah sangat...lainla org klate kan?..tapi mak aku masak2 la jugak lauk raya..cukup syarat je...ketupat..rendang..sambal kacang..tetiba ayam goreng..LOL..yer la..mak aku tu bukan kire apa..janji masak!...dari tengahari..*matila tak reti bagun pagi..Sampai ke petang...aku rasa 3 round kot..aku bantai ketupat ngan sambal kacang..hik..feveret sgt sambal kacang mak aku tu..

Aku bagun tido..kul..12 kot..eh tak..12 lebih..:P..tu pun pasal MAMA kejut..kalau tak..haram tak bangun..sebab tido lambat mlm semalam...Pastu cuci baju...:P...then siap2 gi umah mak ngan MAMA...err mak ngan MAMA lain2 yer..hik...Mak anta sms..suh makan kat rumah..dier tak anta pun..aku mmg ke rumah dier..yer la..mana nak makannyer kat Tmn Putra ni..sumer kedai makan tutup..mana tak nyer..sumer kedai KELANTAN...harus la sesekor lik kampung kan...lagipun..dah namanya raya...balik jer la umah...makan2 ketupat...feeling2 raya..hahaha..:P...

Pukul..5.30 camtu..aku gerak..nak siap2..gi kl...kalau lewat kang..mrasa la berasak-asak dlm tren...rimas...tapi sebelum balik...LAST ROUND BERSAMA KETUPAT..cukup la 3 round untuk ari tuh..*matila pelahap punya chub kan..hahahah...Sampai jer rumah..igt nak rehat jap..yer la...aku jalan kaki jer..ke rumah mak aku tuh..dekat uols..tapi penat la jugak...chub la katakan...eeiiii menci...lain la MAMA..lepas makan je..burberrys..lepas makan jer burberrys...tu pasal susah naik...

Lepak2...last2 terlelap..sadar2 dah kul 7.30..matilahhh...MAMA ni biasalah...pentingkan tidur jugak..mcm aku..hik..kalau aku tak sadar..haram tak pergi la tadi...kelam kabut sesekor bersiap...MAKSUTIMAH call..ajak join dier sekals...since BBB kata..dier sampai kul 10...aku pun follow jer..MAKSUTIMAH ker klcc tadi...dier suh tunggu kat kaunter putra lrt...biler aku dah sampai..suh tunggu menara maxis pulak..dah sampai maxis..suh turun tangga lrt ke hapa ntah...sesekor tak reti duduk diam satu tempat kan..hangin kejap aku masa tuh...:P...

Last2 kitorunk jumpa depan I SETAN jer...sebab aku haram tatau dorunk lepak mana time tuh...lepas jumpa..terus gi minum..membincangkan masalah negara..eh..:P..MAKSUTIMAH skang..tinggal KLANG..AMIRA d LANGAT..*eh..mcm nama la plak kan...PIJUT d SEPANG...tapi...lepas ni..AMIRA n PIJUT akan tinggal si KLANG pulak la kot..sebab MAKSUTIMAH ajak tinggal sana skals..al-maklum..bilik 7 katanya..satu bilik satu air-cond..satu bilik satu tv..siap astro...ada swimming pool..aku speku..banglo kah??...aiyoo makan hati..MAKSUTIMAH ajak tinggal sekalik...tapi..jauh sangat dr kedai aku..lagipun ngan tambang lagi..kalau tpt tinggal skang ni..aku menapak jer..ke kedai..takder habis duit sgt...eh ntah la...pastu dorunk kata..kalau aku taknak..biarla..MAMA jer tinggal sana..dier leh keje kat sana...haveslaaaaaaaaaaaaa dah bertahun aku kepit ngan dier je..tetiba..sensorunk kat umah..mesti cam.....aiyoo jadi giler kot..hehe..takder teman borak ketawa..takder sapa nak dimarah..*matilahh..hik..hmm..tatau la..

Ingatkan nak tunggu BBB kat restoran tu jer..tapi dorunk tak reti menunggu punya orang kan..*matilah aku..so..kitorunk pun gerak ke klcc..tunggu BBB kat masjid klcc...sedapnyer baring kat lantai masjid tu yek AMIRA..hik..dlm kul 11 kot..BBB sampai kat masjid tu ngan.."kawan" barunyer ZUL..

KARAKTER BARU UOLS...KARAKTER BARU...meet ZUL..drummer boy 17 tahun dari setapak..."kawan" seperti dikatakan oleh BBB..but i believe..dorunk lebih dari kawan...cumer BBB cam tak sker..aku sebut perkataan tuh..tatau kenapa..maybe pasal dier takut rasa terikat kot..hahahaha choiiiiiiii..but apa2 pun..they r just..THE CUTEST COUPLE around..huhuhu..BBB ni boleh dijadikan contoh yer..uols leh kapel ngan budak str8..tanpa CIKKAP..terima kasih...huhuhuhu...eh..did i say couple?? ..*matilahhhh akuuu...Pakcik sujuddddddddd kat BBB ni..sebab budak ni leh tinggalkan awek dier yg dah sah2 berpuki ori itiew..untuk BBB..wakakaka..matilahh..ko ado??...eventho some say..BBB yg caras..tapi aku rasa..."Awek" tu yg tak pandai jaga laki...so..jgn mare le..kalau laki carik lain kan???..*matila topik lama yek BBB?..matilahh aku kena marah lepas ni...jgn mara yer..yer la..it kills me lah..tak dapat tulis pasal uols...uols kan one of my quality sista..*matila n.o.q.s...huhu lova ya LIS SIS..maybe pas ni..no more lil sis la kot..sebab aku tgk BBB mcm dah tinggi sikit..*matila tumbesaran..LOL..


CUTEST COUPLE 2007

Aku tau la aku ni nobody kan..tapi tak kire..terima lah title tak seberapa dari beta pacar yg hina..hik..

Ok..cukup la pasal dorunk..:)..lepas kitorunk jumpa depan masjid tuh..kitorunk terus carik spot..untuk tgk bungapi..aku haram tak selesa time tuh..yer la..dgn indon2 rambut kembang ala2 beyonce bersepah-sepah..selekeh..pastu keling pulak tuh...mmg nyakitkan mata..terjerit-jerit macam baboon jakun mana ntah..aku dah menyesal mautzzz dah dtg ke situ..sian tgk they ols ngan muka sentap memasing..nak g BB pun cam tak sempat...so..terpaksa la pose jer tgh taman tuh...tak cukup sakit mata tgk indon..bebudak punk..skinhead..rempit bagai...tiba2..ada org BERGADUH pulakkk tgh2 taman tuh..habis aku tgk botol mineral sumer terbang..kitorunk terus lari kelam kabut..takut tersangkut pulak tgh2 org gaduh tuh..ya Allah...hazabnyeerrr mcm pukimak sangat..perangai sesekor..melalak-lalak mcam anjing..bergado macam anjing...eeeii JIJIK aku..AKU TAK NAK LAGI CELEBRATE MERDEKA KER...NEY YEAR KERRR KAT KLCC..TAK NAK!!!!! TAK NAK!!! TAK NAK!!!!!!!!!!!!...*matila emo..

Tapi sib baik la kali ni..dorunk pasang bungapi dekat dgn tpt yg aku lepak tuh..bukan kat KLCC...kat KLCC pasang air pancut jer..haha..tapi it does'nt mean yg aku tarik balik yer apa yg aku cakap tadi...TAK NAK!..huh..

Aku teringat..tadi masa kat rumah..kawan mak aku tanya...tak pergi tgk bungapi ker?? mak aku kata.."ah..sultan baru ni..tak kasi org2 sambut new year tak payah la korunk bebuang masa ke sana"...errr betul ke uols?? yer la..masa kat klcc tu pun..tunggu bungapi kuar jer alat2..takder konsert takder hapa..mcm org bodow jer tunggu bungapi naik..:P....hhmm ntah la...

Lepas layan bungapi...MAKSUTIMAH n family..terus ker KAK ARA..sebab AMIRA nak ker bboy...MAKSUTIMAH lepak ara je..sampai pagi..yepppp SAMPAI PAGI..biasanya dorunk dah habis club terus lik umah..but not this time..situasi dosi berubah katanya..hik..boleh balik pagi pulak..huhuhu..Tapi aku tak ikut dorunk lepak ara...Aku ikut BBB makan..kat tempat lain..yer la..sebab BBB rasa tpt2 tu mesti penuh sampai takder tpt duduk punya lah..org penat melalak kat klcc la katanya kan..so..kitorunk makan kat tpt yg jauh skek dr situ...Lagipun aku dah lama tak lepak ngan BBB..tu pasal aku ikut dier jer tadi..catch up things katanya...

Pukul..3 kot..barula..aku sampai Taman Putra...sempat la..BBB langgar kereta sebijik sebelum balik..*matilah ulang balik katanya..hikhik..again..Thanks for the ride BBB...HAPPY NEW YEAR..SELAMAT RAYA HAJI...

Dah lama aku tak wat entry pepanjang mcm ni kan..hik..mrasaa...

1 comment:

imahlenggok said...

noks, btui ka malam merdeka ada anak dato mati terhempas?? sbb diaorg lambung dia??aiyoo...nasib baik bukan kau kan?
tak pepasal mak datang melawat pakai sari puteh kalau tidak*kan?