Tuesday, November 21, 2006

Miss World!

Hiks...malas la nak update uols..sebab takder citer..citer problem ado la...which is tak sesuai tul nak dicerita kan..

Aku tak saba tunggu MISS WORLD sebenarnya...lagi sehari dua jer kan?..hiks..will be there 2 actually...tu pasal tak sabar sgt...

Apa2 pun..kat sana nanti..aku nak tgk (dan sokong)...kawan2 aku ni..



ISIS NATASHA the GODDESS...hiks..MISS U.K yer..bukan Ulu Klang k..walaupun gamba di atas ada ciri2 miss klang..:P..MISS UNITED KINGDOM...hopefully uols menang something la kat sana nanti...yer la..meletup-letup ni..tapi title nan ado lagik...:P GOOD LUCK nahh


Nurlea Laurielle Lai Lee...err...lagi tinggi dari goddess apa yek? hiks..always been my feveret dari 2001 lagik...ko igt adik2 jer tak nak kalah..ops!..MISS VENEZUELA uols..patutnyer gamba ni yg dier hanta untuk MISS PHOTOGENIC tau..bukan nyer gamba raya tuh..eh..raya ke..miss mesia yek..:P..tapi cantik jugak la..cumer ni lagi meletup..kecuali g-string tuh...sebab aku terus teringat g-string spinning gasing...takder sapa leh celen cikibonbon SPIN disaluti g-string..*matilah akuuuuuuu...anyway...GOOD LUCK LEA..kau kekwat ngan aku kat sana nanti siap la kau...dah janji nak snappy2 kan???!

erm...masa dah abis...:P

2 comments:

imahlenggok said...

Tinggi kat LKY dari yang pakai G string tu?? matila BS*Tapi cantekk!! mak sokong gambar nie patut diletak utk Miss fotogenic itew!aiyoo pinggang lea....editkah?ops*

Anonymous said...

Hahhaha!! Y...ko mmang sajork lahanatzs kan??

Hehehe!! ADam ttally dah lupa pasal g-string tu... ngapalah ko ungkit kat sini... Insuranzs dah beli blom...

Klu blom,... ADam mohon permisi dulu lah yer... hahahhah!!!

ADam Dryx