Monday, June 19, 2006

Model Terbaru VICTORIA SECRET!!!..*matila aku


Wanna be like me?? EH!!..i mean..wanna be like HEIDI KLUM??..sila hantar gambar size 3r okies...*matilah apa yg aku cakap iniieewww

Uols..aku rasa..dlm banyak2 entri..ni lah entri paling terkeji yg pernah aku buat...tapi nak wat cam mana kan..sifat mencarut dan tersangat jujur ni lah..yg buat blog buruk aku ni "HIDUP" uols...kalau FIBS tak mati dek keji..aku rasa aku pun boleyy kot..*matilah aku..anyway..aku pikir 2 kali gak n ak wat entri ni kan..tapi permintaan daripada pembaca setia bertubi-tubi uols..aku pun stok2 pasrah jer lah...so..here it goes!!

MRASA!!!!

matila statement prof IMAH...

Goodness Gracious!!!..*matila cawan dunia..:P pepondanz tetek2 petai sumer ader ker gamba macam ni?? nan ado kanz??...sujud la kat Ziela...model bertetek pun tak lepas syarat2 nak jadi model VICTORIA'S SECRET dlm blog aku...Ziela pulak yg lepas...tu lah dier...zaman gonjeng katanya...biasanyer pepondan baru nak menjadi kan..biasanya kalau mcm nih aku panggil pondan zaman gonjeng..tapi aku percaya....esok2...dier la pondan pertama amik tempat LEEZ THE PIONEER uols...gigih mengeCURkan diri ngan abg2 askar skang aku dengar...well..HAVE FUN MAYA SHAZIELA...err kepada kaki2 kompang yer...kalau ader yg feeling2 nak kompang tu silakan kan la uols...aku tau dier tak kisah...takat2 gurau2 mcm ni *gurau ker? binatang ko Y.. sah sah dier kawan aku uols...*matilah teman tapi hanjeng!

Tuu dier...pose2 tetekerina katanya..uols boleh buat ker?? tak boleh kanz???

O k...O k...let's cut the crap...somebody..plss la help this lady with her appearance...aku tak kisah la dier nak drag segala..tapi aku rasa dier tersangat la memerlukan perunding imej uols...Ziela ni cantik sebenarnya...cuma..aku rasa ni stok2 make-up sendiri kot??..kalau kene gaya...cantik uols...cantik sgt2...sampai aku rasa aku pun nak join si BIMBO terjun tiruk dr KLCC tuh..*matilahh aku!!...kalau kene gaya nihh..MISS SPAIN pun pengsan kali ke 2 uols..dinch cari jantan lagik..ehh carik makan i mean...

Tapi kan uols...aku rasa la kan..dr pengalaman aku...sumer diva2 besar skang..pernah lalu pengalaman mcm ni *di hazabkan kerana menjadi hazab..:P..tapi last2..sapa yg star?? spaa yg diva??..depa la jugakkan?..hiks...mcm kata AMIRA..hazab pun hazabla...teruskan ajer la ngan "habit" dier tuh...masuk 30 kang dah jadi mak hayam besar..masuk 40..ko dah STAR...masuk 60..dahh DIVA MCM MAMA ROSA katanya...aku angguk jer...setuju sgt2s...*matilah statement AMIRA yg dah diedit lite2..lol...

K la uols..malas nak menaip lagik..aku tunggu2 jer gamba drag ANIK neh..katanya nak jadi model pantene..berjanggut la tunggu dier carik wig panjang..*matilahh aku..

1 comment:

imahlenggok said...

masa kau nyanyi TEMAN TAPI HANJENMG jgn lupa menyalak nok!! larII*