Tuesday, February 07, 2006

Promo...Promo..Promo



Hah..luper..ada satu lagi story...nak kasitau..sebelum aku tgk movie THE DESCENT tuh...biasala kan dorang pasang iklan dulu..dlm banyak2 iklan tuh.tertarik kat satu movie nih..TAKE THE LEAD titlenyer..lakonan ANTONIO BANDERAS...abg zorro kiter...sebagai peneraju utama..INSPIRED BY A TRUE STORY yer...ANTONIO BANDERAS berlakon sebagai penari ballroom antarabangsa yg terkenal PIERRE DULANE..filem ni mengisahkan tentang penari2 profesional yg menawarkan diri untuk mengajar tarian kepada pelajar di sekolah2 kat New York..PIERRE DULANE adalah salah sorang drpd nyer..yg menariknya biler dier punya classic method bertembung ngan hiphop instinct student2 nyer..dier bergabung ngan student2 nyer untuk mencipta konsep baru dlm tarian ballroom...dan dier juger la mentor pada student2nyer...bukan senang yer..banyak selisih pendapat antara student ngan cikgunyer..yer la..HIPHOP ngan BALLROOM DANCE..tak ker jauh beza kan...TAPI RESULTNYER MELETUP YER..hehe...lagi satu yg aku suka..KORANG IGT TAK..YAYA dr AMERICAN NEXT TOP MODEL SEASON 3...she's in it..dier kan dancer...kalau yg follow la kan..sesuai la dier berlakon dlm citer nih..wahh tak dapat jadi model..dier jadi pelakon yek..AWAS yer..hahaha..since aku lum tgk lagi citer nih..so tak leh la bagi eye shadow yer..harap maklum...igt kalau nak tgk citer ni nanti nak ajak BABYBOYD..ok tak BABY..papehal drop some msg dlm tagboard tuh..kalau ada yg nak join2..drop jer msg kat tagboard tuh..*ader ker nak ikut ko Y..

1 comment:

dino said...

hey keji...ko x ajak aku pon..aku nak ikut la!!!