Tuesday, February 21, 2006

[[Bimbo^Boy^w|th^Love]]

OK la uols..since aku dah takder idea sgtz2..aku story kat uols..tentang kawan2 yg bayekkk ngan aku dari satu posting..ke posting yg lain...lagipun takkan nak citer pasal hal aku kat tpt kerje kan..very the tak menarik kenn (ala2 DINO TEDDY jer..)

DINO the GREATEST BIATCH
K la..BIM..since ko sentap pasal nama ko nombo 19 dlm list VALENTINES aku..ni aku story pasal ko dulu coz..mcm ko kata dlm banyak2 fonez..ko jumpa aku dulu kan..*ye ke..wakaka

Yerp..BIMBO (aku panggil dia BIM sampai skang) ialah fonen pec lob pertama yg aku jumpa kat luar dolu2..masa tu tak silap dia pakai id DUNHILL ECENTRIC..*matila spell.. pastu tukar plak..BIMBO BOII..*biasala adik2..masa tuh..aku mmg stok..malu2 lagi..mmg tak reti klik ngan mana2 plu pun...disebabkan masa tu si BIM baru belasan tahun masa tu...aku rasa berani sikit nak jumpa...kitorang jumpa kat KINOKUNIYA..aku ulanggg KINOKUNIYA..haha..tau kenapa aku ulang..sebab mmg aku suka jumpa chatters kat situ...lol..dan juga aku mmg suka membaca..*serius la...masa tu BIM pakai baju merah..baju jer la aku igt...JAMBUL TAK HENGAT..wakaka...rasanya aku yg tego dulu...tgh feeling baca buku nehh sambil duduk...tapi tunduk...motiff sgt kan..

*Tergelak-gelak jap...

Ok kiter sambung...lepas berintro lite2..kitorunk pun sambung menjelajah KINOKUNIYA sambil cari bende untuk dibaca..*padahal tak penting pun...cuma..lepas dah jumpa dier aku tak tau nak wat apa..*bleyy??...aku igt lagi masa tu aku ngan BIM pergi kat section NEW AGE kat bhgn tuh..ada la buku2 pasal WITCH CRAFT..VODOO..LOVE SPELL..u know..yg pelik2...aku mmg minat bebende tuh..*just 4 fun ok..tak tau la plak BIM pun suker..banyak idea la pulak bila nak borak kan..sebab minat yg sama...hiks...

Tetiba ader org call....EMERGENCY CALL katanya..tak leh lama sgt..aku macam.."THANK GOD..takda la dier rasa bosan ngan aku"...*baru ko tau kan BIM..pastu kitorang g makan jap...tapi bukan berdua...sebab kawan BIM dtg..dunno her name..*matila her..fonen gak..ader gak teman borak BIM masa tu..sebab aku masa tu mmg tak reti bercakap...pas makan tu..dier ajak lepak kat sebelah DOME tu...time tu aku pelik sikit...aku igt nak minum ker apa kan...last2..keluar pintu jer...dier just....BERDIRI..."ehh lepak sini jer ker" aku kata..."ala lepak2 jer" katanya...aku mmg pelik giler time tu..sebab tak biasa sgt...wat apa lah dorang ni..diri2 gitu jer depan pintu tepi tiang ni....tapi tak lama pastu tu..baru la aku tau..apa maksud "lepak" tu..lol..mmg naif kan...rupe2nyer bukan BIM aja..mmg banyak org yg sker POSE kat situ..tak laratsss...pas brapa minit..baru la BIM mintak diri..sebab CALL tadi...

Tapi "ia" tak berakhir di situ yer..pas jumpa BIM kat KINOKUNIYA ari tu..i keep calling her..lol...sebab mmg best borak ngan dier..igt lagi masa tu..aku siap mainkan lagu dr mp3 aku suh dier dgr..wakaka..lagu yg paling aku igt masa mainkan untuk dier..ialah lagi..T.A.T.U...mmg zaman lagu tuh tgh meletup...

BIM jugak la..yg ajar aku pergi clubbing masa tu..dierla org pertama yg ajak aku masuk bbar..hehe..aku mmg takut giler..aku jugakla yg selalu kutuk2 org yg selalu g club ni..dah la bising bangat...pastu ngan mabuk2 sini sana..tu pasal la aku anti clubbing sgt sebelum jumpa BIM..tapii..disebabkan..aku ni jugak..mmg suker menari..aku follow jer BIM g bbar...1st time g bbar aku g ngan..BIM...ngan kawan2 MMU nyer kat 6 org camtu..*mana dorang pergi BIM...fuh..mmg happening...aku yg tak pernah menari pun...automatik layan terus..*bakat.......bley??lol....masa tu menari sensorang jer uols..takda sapa nak nari ngan aku...dgn t-shirt jack daniels..jeans hitam cap merah..bandana kat tgn...i think i was fly..tapi masa tu aku la paling kamkam dlm tuh..wakakak tak laratsss..

Aiyoo..mmg tak larat kalau nak cerita moment2 aku ngan BIM..banyak sgt kenangan manis..kelakar..sentap ngan dier...aku tak tau la kalau ader org kata he's a bad gay boy or a bad girl..*matila aku...but to me he is indeed a cool fren...:P

KLIK SINI pada yg dinch kenal sundael ini...

3 comments:

*bimo* said...

hahahhaah Y...
x sangak ko still igt memori lame tu kan..aku pon stil igt gak!! especially ko ske sgt pakai baju JD kaler hitam n cap fav ko kaler merah itu!! huhuhuh :P ko henag tyek id aku? aku lupe la id Dunhill xcentric tu..aku igt bile aku gune id bimbo je terus melets katenyer**matilah brangan! hahaha..aku tau ko mmg x byk ckp at the 1st time..but aku x kesah pon..aku takut ko je buhsan.aku igt lagik almost everyday ko call aku dr kedai mak ko..pasang gayut berjam2 then pasang mp3 dr comp ko..ala2 cam disko kannnnn.. huhuh :P uol..kwn MMU tu dah tade..but derang sume ade dlm list fren aku kat frenster.ala2 add pastu sume sunyi sepi.motip sgt kan?hahahah..ade org kate aku jahat ke? yesss aku jahat.but skang le aku jahat dulu aku nakal**matilah nakal la sgt!! aku kan skang ni jadik GAARA.huhuhu :P n last skali aku sgt2 terharu ko still igt dr awal kite kenal sampai skang..just skang ni aku TERPAKSA bertapa sebab atas sebab2 tertentu...thx yah buat entry khas utk aku.
**luv u dude.

dino@BIMBO
http://teddypsycho.blogdrive.com

fiebie said...

mak tak ingat cammana mak kenal bimbo. you all ingat tak?

bimbo said...

alalalal...keji la kakak fb ni tau..saje je buat2 x hengat(atau ko sudah hilang igtan terhadap bimbo?).sentap!! *nangis*