Saturday, January 07, 2006

SoWI LaMbAt........

haiyoo sumer carut aku kan...biler blog aku tak terusik 4 a while..sowi la uols..macam2 happen lately ni (kebanyakannyer yg memeningkan kepala yer) tu pasal la..x der mood nak menaip..menci..kerjer..pastu balik makan tido tak pun g umah MAKSUTIMAH ngadap korunk2 sumer berchating berlaser bercikpat bercikcur segala..macam2 orang macam2 perangai aku tgk..koser la..ader yg berangan..ader yg plain annoying..ader yg metup..hadik2 baru drag..drag tak siap..lum campur mak2 ayamlagi..MACAM2 KASTA DA..TAPI YG PASTI SINCE AKU BUAT BLOG BURUK NI...mcm2 org lagi aku jumpa..'luas pemandangan dan pengetahuan' la kirenyer...tak kurang kawan2 baru yg COOL..mcm timun..wakakaka

  • ELOLEOS aka IANAKATA
  • RON aka FANTASTIC
  • FAIZ aka MEMORIALMOMENTUM
  • EROL aka SHAHALAMBOY84
  • DALEA aka AFIQ_AROON (mrasa la nama pompuan)
  • SHARUL_SA
  • HARRYS_85
  • ZEK (bloggers)
  • KEROLL_BAHRY (hadek2)
  • FIFTH
  • WIRAWATI TEMPUR (wakakaka)

Tu jer la kot..maybe ada lagi..tapi dinch hengat...tapi alhamdullilah..takat ni...tidak ada seteru..(yer kerrr)..walaupun..ada sesetengah org yg buat aku mcm nak muntah dgn attitude yg sangat chantek..(matila carut)...hikhik...

tension tul la..ari ni..tak dapat pergi MT..sedey woi sedeyyyy...poket aku sangkak minggu nih..lagi sedih bila RON RIVALDY kata...minggu depan dorang tak turun dah...ciss..SUMER ORG NAK AKU IKUT..sedih betul bile terpaksa menolak permintaan peminat nih..(matila aku) wakakaka...(tiba2 PUTRAUITM pm)..sian dier ader orang maki dier giler babi dlm tuh..tapi nak wat camna..aku dinch campur...nanti aku lak kene tempias mulut pukiemak pondan itu..tidak mahula..aku x reti berlaser...tapi kalau bertumbuk..AWAS yer..wakakaka...(matilah riak)

Ala.....MAKSUTIMAH..SHARIFAH SHAZIELA...IBUSYURGER...bersiap semacam jer...cam nak g MT jer...TIDAKKKKK!!! mereka2 semua bergumbira...aku lak terperap di rumah...sentap u ols...tapi not 'that' sentap la kan...mrasala laptop ngadap muka aku sampai pagi...bertemankan MAMA dan MAHARANI.....tidakkkkkkkkkkkkk!!!...(mrasala kene leter x pasal2)...

4 comments:

Wan1One said...

Perh!!!! at less nama i u ader mention walaupun kecik tapi saya cukup berasa gembira dan berbesar hati.

TQ

Yasser & LeeHazim
(Kembar X Siam)

Aiyoo!!!! Laser lagi. kali no confirm mampus aku ....

dino said...

wakakak...Y..meletop!! lenkali kite due bergabung laser hadek2 brangan ye..especially yg baru blaja mencarut 2 bulan mau men dinch kan aku yg sudah bertapa 5 tahun..**AWAS

bboyd said...

hayoo aku harap aku bukan dikalangan meka2 yg dicaruts y tu..sorry ya ampun maharaja papa!!
hikss

p.s Y! aku tak drag ok!!! aku pondan penkid ok!! hikss..aku pun sama cam ko. malas nak caruts2 niey, kalo brani one on one me n u,matilaaah aku kena lenyek koz aku kecik..tapi takpee asal puas u olss. hehehehhee..tapi so far aku tk der lagi kes camtu..so war aku prektis world peace ajee..gituu..

semoga sume org tabah menghadapi alam pondanmaya nie..haa tu larr sape suruh jadi gayplupondan ekekekeke.

Wan1One said...

Y, bler nyer engko nak buat A.K.A. aku tu ... siot jer pakatan engko ngan Keroll ehhhhhhhh. Kejam

Kalau tak nak aku send Mak Esah tarik rambut u, baik u ubah cepat.....

Mak tu suker tauuuuuuu .... fahammmmm.... occaaayyyyyyyy!!!!!!