Monday, September 10, 2007

Bz..

  • Bzbzbzbz...puasa puasa puasa..raya raya raya...permata hati ku...huhuhuh
  • AKU TAK MASUK MISS WORLD LA BODOW! giler ker apa..
  • Sapa nak sambung bulu mata..50hengget seminggu dr skang..lepas tu 80 hengget..(rege pomosi katanya) dtg la kedai..buat2 tak kenal (sendiri mau igt)..LOLL..ym jer kat darklighter83..mcm la ada pompuan baca blog nih..:P
  • Poyo la IMAH..tutup2 blog..last2 wat entry kat blog org lain..*matila aku!!!
  • Rombongan ke PD di cancel last minit..sedih.. Apt fully book..lagiii sedeyyyy leh cy ker tu?? pakcik speku wrong timing..org sikit..bajet ke laut..ops..
  • Korunk dah ganti puasa?? dah mandi wajib??? igt tu gila..*matila aku~
  • Somebody save me..Don't let ME get ME..psychotic.....mcm britney...uhukuhuk..
  • Bentat..bentat..bentat...f**k!!..
  • Last friday at LQ....haiyo...i was like..helllllllll yeahhhhhhh..LOL..*mampus..
  • Ada org kan...kan..kan...dier nak kat NIZAM laki RENO..(laki ker sister2siter? tataw..LOL)..sama ada wat anak angkat..or adik angkat..atau nak "angkat" LOLL..
  • Balik dr LQ last fri kan..Pakcik TRAUMA jumpa seseorang..TRAUMA NAK MAMPUS..
  • FIRDALINA kata aku tak kekwat..huhuhu happy3..
  • KESIAL...FIEBIE..dah bukak blog..tapi tak bagi tau..ker aku yg ignorance?? kan YAZRIE? ehk..:P..pantek..dah brapa entry pakcik miss? tataw...:P..
  • SAKIT HATI sumtimes..tgk blog2 baru naik..yg asik dok paste lirik lagu manjang ni..entry2 copy paste..puh lees la..aku tak suka la kan nak hanjeng kan blogger baru naik..tapi kan nonok..kalau blogging..pasal nak naik mcm blogger lain..TAK YAH BLOG..aku kan..kalau tgk entry yg baris nyer sekadar panjang jari kelingking aku pun..aku appreciate tau..ni sakan suh jenguk..tapi paste lirik lagu..mcm ke sial je....*matila emo tetiba..
  • dier layan aku lain macam je...ker..aku yg pikir bukan2..yes lah..aku bab pikir bukan2 ni..mmg nombo satu..
  • HAPPY UPCOMING BIRTHDAY TO AMEERZACHERY aka SYAM.. aku nyesal tak bawak balik kek dier ari tu..terkenang-kenang sampai la ni..hik..ANIQ jugak yg gigih tapau2 itu ini bagai..walaupun beralas kan piring kertas berlitupkan tisu..

SELAMAT BERPUASA..

1 comment:

AmeerZachery said...

besar nyer nama kiter... takut la... hahaha... thank u for the wish..