Wednesday, August 01, 2007

TAGGED lagi katanya..

sigh.. memula aku duk termenung merintih sakan.. sebab drama2 yg berlaku kat aku skang ni.. tapi kadang2 tu rasa mcm... "WOW" pun ada..bley... mcm lepas satu... satu lagi yg dtg.. pastu satu lagi dtg.. mcm tak putus2.. bah kan berturut-turut.. Definitely learn from my stupid mistake... owhyer.. i also discover NEW things about me... also BAD thing which need to be FIXED!.. aku ada title DRAMA QUEEN.. ko ado?..wakakakak patutnya malu.. ni brag pulak.. kesiyal..

Kenapa aku rasa aku org pertama yg memula "layan" LKY punya assigment ni..eh silap LKY punya TAGGED ni.. aku duk usha blogger2s lain.. haram nan ado katanya.. bz barangkali...


You've been T A G G E D ! ! ! - "List out 5 people whom you would like to bring along with you to Istanbul, Turkey; where you will spend with them a week- long stay at the luxuriously furnished Grand Sultan Suite at the ever majestic Ciragan Palace Kempinski Hotel. Owh and do tell us why these 5 lucky people deserve to be there with you…" And to that 5 lucky people listed in the entry, C O N G R A T U L A T I O N S ! ! ! You've just been T A G G E D ! ! !

Aiyoo kalau LKY boleh la pergi ulang balik ke tempat2 ni..ala2 dr Aloq Staq ke Kelana Jaya je.. Kalau aku.. Dalam mimpi or waktu berangan.. Oleh itiew..Let's berangan..hahahaha.. 5 lucky people yek.. Hopefully dorunk tak rasa MALANG sebab aku pilih dorunk ikut aku.. hukhukhuk

LEEHAZIMakaMAMA haha.. mana leh tinggal org yg dah bertahun-tahun temankan aku susah senang pastu susah balik.. huahuahua.. tak kisah la dier ada blog atau tidak.. dier tak jawab tag ni pun takpe.. sebab dier pernah bukak blog sebelum ni.. hasilnya like.. o.m.g pls jgn menaip MA..lol.. anyway...selagi pakcik single neh..dier je la teman ke mana2 pun.. aku kalau hotel meletup gaban pun..tido takda org garukan kepala aku tak sah..wakakakaka.. mengada-ngada mcm ke lahanat..

BabyEllleMilOHilton haha.. perpustakaan muzik bergerak aku.. atau..aku panggil IPOD..ley..IPOD bergerak-gerak..wakaka.. takde BABY..takda music.. n of course.. we're gonna have fun like a LOT there.. tergedik-gedik sana sini.. of coz la.. BABY palng natural bila gedik..rambut dah panjang lepas bahu dah.. siap ley lilit2 lagik nih.. aku tak boleh.. str8acting sgt katanya.. LOLL.. hanjeng sapa carut taw.. eh sat.. BABY+HUSBAND leh dikira satu tak?..:P they look so cute together la.. like HILARRY DUFF n JOEL MADDEN from GOOD CHARLOTTE.. korunk tau kan kapel tu??

bmBo^bOy^wtH^_oVe The wildest of them all..haha.. motip?? aku nak bawak yg liar2 jer?? motif sgt kan.. Ponen pertama yg aku kenal dlm internet dan jumpa..dan still stick with him as a BEST FRIEND FOREVER ley.. *matila BFF.. teman cikcur katanya..sesuai sgt.. kalau BABY teman flirt2.. BIMBO teman cikcur.. mcm sial tak.. wakakaka.. lagipun leh la dier balas budi dgn edit pic2 huduh aku selama setahun..free of charge.. bley.. mcm la dier charge pun kan? er..... charge ke?.. *matila side income..

MAKSUTIMAH and of coz meliar sakan pun.. MAKSUTIMAH is the best person utk menjaga tatasusila merangkap tatatertib aku sepanjang bergumbira di sana.. hahaha.. gila apa tak bawak sekali.. silap2 overstayed pulak nanti.. ghiiiiittttss... LOLL.. MAKSUTIMAH seperti yg uol TAK TAU.. sgt mengambil berat hal adik beradiknya.. umpama payung AVON yg mak aku dpt besar bagak tu.. mcm tu jugak la MAKSTIMAH.. payung avon bergerak ley.. sangat protective..gegeh tak aku mengampu ko ni MAKSU.. wakakaka.. err..MAKSUTIMAH+FAMILY leh kira as one ke??..*matila tak paham bahasa ni kan.. hikhik..

MONYET hukhukhuk..mesti banyak yg persoal pastu dok siasat ni.. adehh..lemah.. Aku rasa dier takdanya nak ikut.. kalau dier tak ikut..korunk LAT TA LI LAT ley.. sapa bertuah M.O.J.. haha.. tapi kalau dier ada of coz la aku tak meliar.. sebab mesti aku berangan nak menyendeng kat dier kan.. hahaha walaupun dier tolak.. adehh.. kat sana ada MONYET tak LKY?? *matila aku dah berangan bagi monyet makan kat sana.. wakakakaka igt bukit melawati per.. get over it Y??.. payah tu beb.. JOM YEK MONYET.. ku tunggu mu di pintu airport.. eceh..

So that's it.. 5 people i will bring along to the luxurious bla bla bla yadey yadey yadey and have a great time with each other.. kalau LKY tag 15 org lagi.. cukupla.. aku TAG 5 org jer.. LKY tu tak melebih tak sah..*matila akuuu.. so..kepada 5 org ni.. SELAMAT MENJALANKAN TUGAS.. sori la kalau menyusahkan..bley..

  • SilentReader nahhh org pertama aku tag dah SR cam kesial tak.. IMAH ketawa apa? taktau..
  • Izuan Another blogger yg aku leh kira rajin jugak ler pose2 silent reader kat sana.. suka cara penulisan dier very the IMAHNATICS!..
  • Neo Anderson Owh yes la.. adik PETANDA yg lately ni.. aku rajin melangok blog dier.. gossip kuat nehh nasib baik "kakak" ko takda blog nyehh..
  • Aman Mikhael Blogger new comer tercantik di abad ni.. tuu diaaa.. bodek sgt kan.. wakaka.. MISS AMANDA *matike aku?.. Congrats dear.. u've just been TAGGED!
  • Louie New comer also.. yerla.. asik2 layan yg lama jer.. nanti org kata blogger tak serikk..*matilah salah konsep.. saja jer memperkenalkan adik LOUIE pendatang baru ni.. nice blog also..tapi takda update.. nahhhh now u know what to do kan.. wakwakwak..

Letih laha.. but seronok.. haha.. GOOD LUCK sunds..*matila konsep BLOGGERS IDOL kan.. wakakaka...

Bayenduii~

1 comment:

milo said...

heheheh drama queen? lepas ni ko aku leh panggil ko lola aka karekter lindsay lohan dlm teenage drama queen.

ko dah tgk cite tu lom?PEGI tGK! ehhehe