Wednesday, January 17, 2007

sunyi..

Sentap la uols..dah lama giler aku blank camni...tu pasal lama tak update..mana tak nyer..tghri gi keje..9mlm balik..12mlm ke atas camtu masuk cc..4 pagi baru balik...tghr bangun g kedai..teruknyer..:P

(Err tapi bukan tetiap malam yer aku ker cc) :P

Dah lama tak hangout ngan kengkawan..last time kuar..new year...club pun lama tak pegi..last2 time pegi club..aku KEKOK nak menari nok..sebab lama tak pegi sebelum tuh..dah la tu..aku rasa badan aku makin naik giler babs..sejak duk umah baru ni...sebab dekat ngan tpt kerje..kalau dulu aku rajn menapak dr rumah lama aku ker kedai..20minit sampai dos..keluar la jugak peluh..

Skang ni.tak sampai 3 minit kot..dah sampai kedai...tu sebab aku cam malas nak kuar tunjuk muka..konfidensi turun mendadak neh..muke tak ensem..boleh lagi tebalkan muka..badan berisi?? nak nipiskan ker?? mcm mana? tataw..:P..mencilah..

Tapi sib baik lah..ari tu kawan aku FIRDAUS..ader extra satu papan cikdura...dier jual kat aku...pheww..aku takder la sampai nak badan kurus..sampai AMIRA jeles..sebab i know bende tu takkan terjadi..al-maklum nafsu makan cam binats kenkadang..hik..tapi cukup la..aku rasa lapang biler pakai t-shirt2 aku kan..cukup lar..kalau aku naik tangga ker rumah..Tak Letih..tu pun dah kira ok..

Lately ni..aku dah mula wat comeback ker IRC..yer la..dah lama tak masuk..kalau dulu2 aku rajin giler masuk..tahun 2001 kot..nickname death^stryker83 sangatlah dikenali ramai masa tuh..*MATILAHH PERASANNN hik..time tu jugak la..aku kenal si TEDDYPSYCHO..ARCHMAL..AMIRA..FIBIE..owh..pernah bergaduh dgn MAKSUTIMAH lagik dlm IRC dulu..yer la..kononnya sebelum menjejakkan kaki ker tanah berlumpur(KL) nih..MAKSUTIMAH tu str8..hik..eh..betul ke aku speku ni..:P..tapi str8-str8 pun..OP canel gay!..cam mana??...:P..*matila ingat2 luper..siler perbetulkan kalau salah yer MAKSUTIMAH..hahahah..

Tapi skang ni nak wat kawan kat IRC susah bebenor..sumer feeling diva katanya..ops!..Kecuali ISIS la kan..sebab dier mmg dah nak dekat2 sikit jer lagi nak jadi diva..

darklighter >>> haiyoo dr dulu sampai skang la kan,ko tak nak panggil dier diva..diva in the making lah...almost a diva lah..dekat2 skit jer nak jadi dva lah..cakap jer lah ko tak anggap dier diva..:P

Y >>> hello dier cantik..melerts..bijak pandai segala..of course lah one day dier dpt title tuh..skang baru 20 something nok..experience tak cukup lagik..

matila split personality..:P..sorunk jahat sorunk baik katanya..hakk tuuuiiiiiiiii

Aiyoo apa nih..entry pasal isis kah?..mampus aku kena maki nanti..

Citer apa tadi yek?..owh..IRC..hik..aku selalu masuk irc pun..chat kat main tu jer cam dulu2..pvt lite2 jer haha..yer lah..berani mampus la aku nak cur dgn badan kingkong ni kan..lain la macam Handsome_MlySERDANG..asyraff22..Dota_Setapak (melerts sangat pic shirtless ko kat manjam kan?)...baru join terus 10 yg pm neh..*matike me?...:P..

Kalau tak buat kawan kat irc tuh..bergaduh pun ado..haha saja jer lepas geram..kenkadang tu..memondan mautzzz dlm tuh..sampai ader yg menyembah-nyembah nak wat kakak angkat lah..mak hayam lah..LOL..dorunk tatau aku ni kaki apom! kan?!..hikhikhik..*matila pondanTOP..kan IMAH?..ops!..hmm sampai gini sekali jadiknya aku nih..kenkadang takut gak..memintak la tak melampau..mek masih sayangkan kejantanan mek ok..ops! LOL..mcm siyall katanya...

Mana tak nyer..aku rasa sejak aku masuk dunia bloggin ni kan..makin lama makin kuat mencarut...hmm..Mula2 dulu..aku takut tg blog2 pepondan nih..dier kutuk dier..dier caras dier..dier jadik lalat *matila lalat hot topik skang nih..hik..serius aku takut nok..tapi yg klaka skek..sepuaka-puaka mulut korunk kan..ehh i mean they ols kan (pondan) tapi biler kena carut balik..tau pulak sentap..i believe there's no such thing as KALIS SENTAP lahh..kalau kena gayanya adik2 kakak2 berbahasa kan..al-maklum sensorunk articulate sarcastic bagai kan..hik..FARAH BEGUM pun boleh menangis..hik..

Apa aku merepek ni nok..

darklighter >>> kann..mentally disturbed kah??

Y >>> Ntah la..bosan ngan hidup kot..But Not blogging!! k..takut termasuk dlm top10 blogger berangan..hik..takootlahhhh

Aku selalu berdoa..

darklighter >>> Matilahh kauuu sembahyang pun malas..:P

Y >>> Ibab la peclob..hik

Berdoa..yg aku takkan bermusuh ngan sesapa dlm dunia pondan yg kadang2 (honestly) menakutkan aku neh...tak luper gak..berdoa yg aku takkan terlepas cakap or "taip" benda2 yg menyakitkan hati kawan2 aku...berdoa yang aku akan jadi budak baik mcm FIBIE..Amin...EH!..budak ker dier?..:P..overlah..baru pas doa neh...


aiyoo dah 6 suku..aku haram tak lapar...terima kasih duromine!..lol..

Motip? entry aku kali ni..ala2 ada unsur dq..:P..lol

2 comments:

Silent reader said...

Aiyooo... INSAP sekejap baca entry uols ni nok. 'Blog2 ponen kuat mencarut' katanya... ehmm..ehmm... motif mak terasa kan?? Hahaha...

goddessisis said...

untuk pengetahuan hang
mak baru 19 yerk!
and VAVI carut mak! LOL