Monday, May 29, 2006

X-MEN!!!!!............finally...*sigh

Akhirnya...baru la mrasa aku tgk X-MEN...sebelum ni dah plan...*beriyer-iyer neh...sampai org lain yg aku dinch kenal pun semangat neh nak join...last2...tak jadi...TU PASAL LA...AKU BENCI PLANING...

Malam neh...*as usual la kan...layan midnite lagik...:P...aku kuar ngan MAMA n BABYBOYD...

BABYBOYD ajer la yg paham ngan pe'el aku yg suker terjah2 tak kira masa neh..hiks...lama gak tak jumpa BABYBOYD...since dier pindan umah ari tuh...berlaki ker??...uols dlm panggung pun berSMS sakan...kenal-kenalkanlah nonok...*matila NAZ melodi...hiks...rambut BABYBOYD pun skang...dinch kejung cam dulu...*matilahh "Shadowcat" bising...hiks...

Movie start kul 10.15...aku rasa..ni kali kedua aku dapat tempat duduk yg paling memuaskan...kali pertama dulu..masa tgk filem SOUND OF THUNDER..ngan BABYBOYD gak...aku teringin nak dapatkan X-MEN FOLDER yg dorunk kasi kalau beli popcorn besar tuh...tapi pikir2 balik...aku bukannya student pun...apa yg aku nak simpan dlm folder tu nantik...so..abaikan jer la...BABYBOYD jer yg dapat folder tuh..sumer X-MEN gift dr GSC dier ada...sejak X-MEN1 lagik...

So...ni..aku copy paste kan...citer X-MEN ni kali ni mengisahkan apa...*dah la BI aku fail kan..BM aku pun tunggang langgang aku rasa...*matilahhh idup ko Y...

In X-MEN:THE LAST STAND...the climax in the X-MEN motion picture trilogy...a CURE for mutancy threatens to alter the course of history...For the first time..mutants have a choice..retain their uniqueness..thought it isolates and alienates them..or give up their powers and become humans...The opossing viewpoints of mutants leader Charles Xavier..who preaches tolerance..and Magneto..who believes the survival of the fittest..are put to the ultimate test..trigerring the war to and all wars..

Within the framework of an epic..action packed story..X-MEN:THE LAST STAND raises issue with strong contemporary relevance...Is conformity an antidote to prejudice? Is it cowardice to give up individuality to fit in and avoid persecution? Do ends justifice means? Is great power is a blessing or a curse?

Tuu dier ceritanya...aku tak nak citer banyak la kan...pasal apa yg dorunk citer kat atas neh..yg pasti aku sentap giler!...kali ni..bukan sorang...bukan dua...tapi 3!! T.I.G.A tiga yer...watak yg paling menarik dlm X-MEN dimatikan...sentappss!! sgt2...so?? FUCK WHO??

FUCK BRETT RATNER?? the director...
FUCK LAUREN SHULER DONNER..RALPH WINTER..AVI ARAD?? the producer
FUCK JOHN PALERMO..STAN LEE?? the creator of X-MEN
FUCK SIMON KINBERG..ZACK PENN?? the screenwriter...

U gays decide ler...

Yang kiri skals tuh...laki ker pompuan uols..aku kompius la..hiks..MAKSUTIMAH pun kompius...kalau pondan drag...harusla kiter bangga...yer tak...wakaka...lagi satu...Callisto punya power best gak yek...

Yezzz aku suker gilerr babas yg neh...tapi kejis...scene dier tak banyak...scene terbang sgt meletups yer..very the ANGEL...i suker suker suker...*matila merembes...berangan ANGEL bawak aku terbang jap...bleyyy

Aku mmg tak leh terima biler dorunk "matikan" watak dier neh..pantekksss sgt2 tau...err walaupun dier jadik jahat dlm pilem ni kan...*split personality katannya...bijak "dorunk" ni wat citer kanz?...Aku tetap suker watak JEAN GREY aka DARK PHOENIX dlm neh...powerful sgt2 uols...cool gilaksss

Ari tu ader yang bising kan...sebab dlm entri "matching2" yg lepas...gamba aku tak ader kan...so atas permintaan pembaca2 setia sumer...ni lah dier gamba terbaru aku...*volley??? *matilahhhh beranganzzz...daripada aku jadi dier...baik aku scandal ngan dier kanz??? hikhik


Lahhh skandal ker 2 ekor ni?? tak laratzzz...apa2 pun Ian Mckellen...mmg best bawak watak tuh...tapi kadang2 aku rasa dier terlalu tua la untuk jadi Magneto...kalau Gandalf tu ok la lagik...hiks

Banyak pulak pic yg nak dihaplod neh...tapi malas la plak...so tu jer la entri untuk X-MEN kali neh...

O yer.. MAKSUTIMAH kasik 3 eyeshadow...

Aku kasik.....4 eyeshadow...maklumla...X-MEN FREAKS katanya...daa.....

1 comment:

ArcHmaL HatiEmieY said...

pepets tau carut dlm blog merk!!!