Wednesday, March 29, 2006

Crushed.........:P~

Mesti korunk igt posting kali ni pasal MAMA kan....tidak yer...hiks....ari tu...lepak2 kat umah layan pelem melayu neh...kat tv2 kul 10...ikutkan malas nak tgk..tak minat sgt2 citer2 melayu yg cintan cintun neh....tapi ada HANS ISAAC punya pasal...layanzz...hiks...tajuk dier...CINTA LUAR BIASA...*matila jiwang...takperla janji bukan pelem prof mydin tuh...*matila aku...leh tahan la citer dier...tapi posting ni bukan pasal pelem yg aku tgk nih...masa layan pelem ni...aku teringat kat 2 org manusia yg aku admire giler babas kat sekolah ngan kolej dulu yer la...filem ni kan pasal APEK yg minat giler kat NASHA AZIZ sejak kat sekolah dulu..tu yg tetiba aku teringat kat dorunk...sowila pic takder...so tak leh lah nak feeling2 kekwat nak tayang kan...hiks..

Mula kat sekolah dulu la...dulu aku sekolah kat SEK MEN PANDAN INDAH...yesss tempat2 korunk melacur...aku mula2 dah menapak kat situ ok...hiks...Aku ada minat kat sowang mamat neh..merangkap senior aku...nama dier SYED ZAHINYR B SYED ABDUL RAHIM...*matila igt nama penuh...wakaka...Melertss pada mata aku la...dak kelas sains...Pengawas...1st time terserempak ngan dier masa form 1..tapi masa tu lum minat sgt...hiks..masa tu aku melilau carik kelas aku...dah la neves kan masuk sekolah menengah...pastu kelas tak jumpa...cuak ajer...Dier la yg tolong aku carikkan kelas..."Dik carik apa dik.." *matila adik2...hiks..dier pengawas...masa tu...*sampai habis sekolah dier pengawas k...sejak ari tu kan...bila asik terserempak ngan dier...aku rasa semacam jer...DUP DAP tak hengat jer...asal depan mata jer..aku rasa cam muka aku merah jerrr...aiyoo *matila tahap konfius...lebih2 lagi...kitorunk masuk aktiviti koko yg sama...SILAT GAYUNG FATANI....*matila sutun bersilat...sutun ker aku...hiks..hanjeng...time2 bersilat tu la..asik aku skodeng dier...dan yg paling best sekali..aku rasa dier pun prasan...yg aku tgh angau tahap maut kat dier...*matila prasan...thn ke-2 aku dlm kelab silat tuh..aku dipilih jadi naib pengurusi kelab tuh...*naib sajork...guess who pengurusi kelab tu...INYRRRR..o yer..aku panggil dier INYR...aiyooo aku feeling2 rapat la ngan dier kan..hiks...leh kata tetiap minggu dier ajak aku lepak kantin..untuk discuss...apa yg nak dibuat ngan kelab kitorunk tuh...aku tak amik kisah sgt janji dapat jumpa dier..*angau nak mampus neh...

Pernah aku mintak nombo tepon umah dier...kononnya just in case kalau papehal kan..dier angkat kening...mcm tau2 jer kan...tapi dier kasi gak..suker suker suker...hiks...aku tak tau la bende yg aku buat neh....bodoh ker bangan kan...tapi satu mlm tu aku call dier...

[Y]>>err hello..INYR ada...
IRYN>>sapa neh...
[Y]>>ni Yasser arr
IRYN>>owh ok..jap...

INYR ada adek...meletup gak..SYED ZAHIRYN namanya...TAPI NAK ABG DIER GAK....hiks..

INYR>>ello..
[Y]>>erk...erm...hai nyr..hehe..saja jer call...nak test nombo neh... *bley..?
INYR>>owhh hekhek...ha'ah tul la neh...ngah buat apa tuh...
[Y]>>err ngah cakap ngan ko arr hikhik
INYR>>hek ele...loyar buruk lak dier..dah makan ker lum
[Y]>>err...dah..eh..lum..jom g makan...
INYR>>ko giler...dah kul 1 pagi neh...
[Y]>>eh ha'ah arr tak pasan..hehe...
INYR>>......
[Y]>>......
INYR>>dah..senyap plak...
[Y]>>err....tu arr tadi cam banyak bende nak borak...TAPI BILER DAH DGR SORE KO..TAK TAU LAK NAK CAKAP APA...
INYR>>hehehek..pelik arr ko ni...dah la tuh..gi arr tido..dah kul brapa dah ni...esok jumpa k..
[Y]>>err ok..bye..

Ni la phone call yg aku cukup hengat...mcm obvious sgt aku angau kat dier..since that day...dier layan aku pun lain macam...asal jumpa jer kenyit mata...sikit2 dier cuit tetek aku...tiap kali jln balik..aku mesti tunggu dier atau biar dier jalan dulu...so that aku leh selisih ngan dier...aiyoo gilerkan aku...tapi tiap kali dier kenyit2 mata usik2 tetek aku...aku marah dier...*tula yg aku nyesal sampai skang....sebab aku ingatkan dier mengejek aku...sebab aku minat kat dier...aku tak terpikir bende tu sign ker..apa kan...bodosnya aku...aku igt lagi...masa tgh bersilat tuh...cikgu suh aku ngan dier sparing..*tul ker eja neh...tapi camtu la bunyik dier..sparing tu mcm berlawan la..mcm korunk tgk dlm tv tu..pergh leh tahan gak dier lawan..tapi...gayboy2 aku pun...jgn pandang sebelah mata cam kak nita ok...henjut2 gak dier aku kerjekan...dier igt kenyit2 mata leh wat aku kasi can kat dier jatuhkan aku kan...cit..pigidah...tapi ada satu part tuh...dier tendang layang...*tendang layang namanya ok...betul2 centre kat perut aku neh...aiyohh tuhan aja yg tahu senaknya aku...sib baik ada jaket tuh...kalau tak mau muntah aku...tapi sib baik arr pas practise tuh..dier gak yg urutkan perut aku kan...*motif la kan...hiks...HEAVENnyer...sib baik aku tak stim...sebab tang tu minat2 pun..tak terlintas lansung pasal sex kan...NOT YET la...yg aku tau aku sronok biler dier ada ngan aku..*konfius tahap apa neh...we're just "frens" sampai la dier abis SPM segala...pastu..aku dapat tau..dier masuk UITM..*hancurla dicaras...bley..Aku sempat la..bagi nasihat2 lite2 jer kat dier..study elok2 sgala...n...aku hampir2 gak la..nak kata yang aku dah jatuh cintan tahap maut kat dier...tak kisah la..dier nak marah ker nak terajang ker apa...janji aku dah bagitau...TAPI TAK BAGITAU gak...tak konfiden...TINGGALLAH..aku sensorang kat sana...mcm takda kawan..bley...rindu sesangats....

TU TIME KAT SEKOLAH....SKANG STORY KAT KOLEJ PLAK...

Lepas SPM kat pandan indah tuh...aku sempatla kerje suker2..pastu mak aku masukkan aku kat YPM...*tu nama lama...skang tak silap nama dier..KPTM kot...aku amik ICSA..dlm course tuh...4 org jer laki yg ada...yg lain sumer pompuan..maybe jejanz lain igt kos ni...untuk yg nak jadi sekretari jer kot...bodola dorunk2 tuh...1st day aku kat sana...i mean..masa induksi...dah ramai kawan aku dpat...dlm kos tu jer la..sumernyer pompuan...yg bebudak laki...tak ngan sgt..sebab dorunk cam tak suka...biler aku start hangout ngan pompuan jer...dah dorunk yg aku klik...nak wat cam mana kan...at least..biler balik asrama...sumer kawan aku laki2 gak...kat kolej jer aku kepit ngan pompuan...mesti korunk igt aku cam pondan2 yg lain kan..sebab kepit ngan pompuan jer...HELLO WRONG NUMBER...sukati korunk nak caya ker tak...tapi dlm kelas aku...3 org minat kat aku...kelas lain sowank...yg laki tak tau la...hiks...aku igt lagi..dlm minggu pertama aku kat kolej...kawan aku C-KEEN..bagitau aku...kawan dier nak berkenalan ngan aku *classmate aku gak cun giler anak pengetua kat situ lagik...aku mcm...malu pun ada marah pun ada yer arr aku igt dier main2..mustahil sgt2 bunyik dier.....sebab aku sendiri tak caya ada org leh minat kat aku...i'm not goodlooking ok seriously...hikhik...luperkan la pasal dorunk tu...yg lagi best masa memula aku masuk asrama aku...asrama aku masa tu kat APARTMENT RIVIERA kat taman kencana...melertss sgt2..aku igt asrama aku sangkak2 mcm aku tgk dlm tv..ni tidak..apartment lagik..siap swimming pool segala...perghh..melerts...eh..terbabas jap..hiks..aku nak citer pasal hosmet aku masa tuh...korunk tgk dialog neh...

kitorunk bersalaman

PETET>>PETET..
[Y]>>hahh??
PETET>>PETET...tu nama aku..
[Y]>>tahan ketawa...YASSER.. *keji la nama petet..mcm pepet...
PETET>>hah kutuk arr kutuk...nama ni la yg glamer giler kat MCKK dulu tau...
[Y] o ok..sowi..tak penah dgr nama camtu...
PETET>>tu baru nama aku..ko lum tgk nama dak lain lagik..VAGINA..OSAMA LADEN...
[Y]hikhikhikhihik...owh ok..
PETET>> ko lak siap arr nama baru...

NAMA AKU KAT SANA TERPAKSA DIRAHSIAKAN..MEMALUKAN SESANGATS..tapi glemer gak...

PETET>>ko dak mana??
[Y] duk pandan perdana jer..
PETET>>bukan tinggal mana...ko dak kos mana...
[Y]>>oo ICSA...
PETET>>oo yg ramai awek tu yek..
[Y]>>ceit...ha'ah la..
PETET>>ko sorunk jer ker laki??
[Y] tak arr..ada 4 org...tapi tak ngam sgt...klik ngan dak pompuan jer...
PETET>>oo..ko la yg org kata ramai awek tu yek...
[Y] ish tak arr...dorunk kawan jer la..
PETET>>aik...KO GAY yerk...
[Y] hek ele..cam sial jer.. *actually time neh..belum disahkan gay lagik k...
PETET>>ala..rilek la..kalau tul pun aku tak kisah...
[Y] pantat ko la...hik..

Few days after that conversation...tau2..dier tido atas dada aku...padan la sesak nafas...hanjing sgt tau...aku alih dier pelan2..aku lari tido bilik...hikhik...kalau dah kompem PLU sah sah la lain cerita kan..wakaka hanjs sgt2...eh..terlari topik lak kan..aku kalau menaip..selalu terbabas topik..sori yer..

First week aku start kelas...aku notice sorang girl nih..dier dtg kelas...pakai baju kurung kaler pink kain cotton...ader bunga2 kecik kaler merah kat baju dier...ala..baju pesen2 lama tu...dgn beg silang dier..selipar moshi2..air botol espirit...cekak rambut..ader riben kecik kaler pink kat atas dier...*igt lagi tau...CUTE SESANGAT...masa induksi aku tak perasan plak...ramai sgt kot...tau2 dier satu kelas ngan aku...nama dier FARHANUL AZUMI BT ABDUL MANAF....dak gombak...tarikh lahir dier pun aku igt k..tak yah la bagitau kat sini kan...hiks...kitorunk get along pretty well...lagipun..dier jadi satu geng ngan aku...masa tuh..geng2 tetap aku kat kolej...AZUMI..C-KEEN..SHERRY...FARA...SARA...MARIA ANGEL yup..sumer pompuan..kaki gila2 punya hiks...tapi ntah macam mana...aku ngan MIMIE..la yang paling rapat...mana ada aku situ arr ada MIMIE...kongsi minat yg sama...menyanyi...kucing...swimming pool...haha..mentang2 arr ada swimming pool kat sana kan...lagi satu aku la yg slalu carikkan lirik lagu tuntuk dier...lagu tema kitorunk masa tu...*bleyy lagu tema...hiks...BOSSON-one in a million...time lepak kat kafe ker...selalu la dier ajak aku nyanyi skali kat kafe...hiks...aku pun layan jer lantak la org nak carut apa...as long aku ada ngan dier...aku rasa cam takder bende lain sekeliling aku..melainkan dier sahaja...

Kitorunk ader bela sekor kucin masa kat asrama dulu...kitorunk panggil kucin tu malcolm...jumpa kat luar...kecik lagi kucin tuh...tu sebab aku ngan MIMIE bawak balik..kesian duk sorang luar2...lama la gak kitorunk bela...2 hari kat rumah aku..2 hari kat umah MIMIE...mlm2..kitorunk bawak kuar...lepak kat playground...sambil nyanyi lagu2 baru...aku jugak la kan...yg printkan...hiks...TAPI kan...pada satu hari tu...aku try bawak malcolm "keluar" asrama...bawag gi kedai makan sekali...ngan MIMIE...tgh makan2 tuh...si malcolm rayau2 la...masa tu kat tpt parking...so aku tak risau...tiba2...SREEETTTTTT...*matila sound effect gampang...malcolm kene langgar!!...betul2 blakang aku masa tuh...astaga...terkejut aku...driver dier cina...dier pun terkejut...tapi nak wat camna...kucin tu dah takder ruper kucin...sentap aku ngan driver tuh...tapi nak wat camna...dier pun tak nampak....MIMIE terus brenti makan...sambil tahan nangis...dier ajak balik...dier suruh angkat malcolm..sebab nak tanam...tapi badan malcolm pun takder ruper badan...aku pun tak berani angkat....on the way balik asrama...MIMIE nangis jer....aku sedey gak..tapi takderla sampai nak nangis...

tula salah satu pengalaman yg tak leh dilupakan....

It's VALENTINE DAYSSSSSS.....hikhik...banyak tul dapat coklat ari tuh...termasuk coklat C-KEEN..ferrero rocher lagik...tapi aku dah citer kat posting yg lain masa valentine tuh...tajuk dier LURRVE IS IN THE AIR...kalau korunk bacala...satu kelas dapat coklat dier...

TAPI YG PASTI...

masa VALENTINE DAYS ni la...aku nak "melamar" dier jadi awek aku...*hah carut la carut...dah lama sangat simpan feeling kan...tak nak jadi mcm kes INYR kan...ala2 gone with the wind jer kan...hiks...lepas habis kelas masa tu...dier kata la.."YASSER..jgn luper tau belikan coklatt...ader bunga lagi best..." hiks..terus dtg konfiden nak lamar dier tuh...aku belikan coklat kat JAYA JUSCO...mahal la gak coklat tuh...hentam la..untuk MIMIE punya pasal...tak luper bunga ros seketul...*matilah seketul pastu sekeping kad untuk menaip ayat2 jiwang untuk ajak dier jadi awek aku...malam tu masa nak bagi bunga tuh...dtg plak gugup gagap segala...berjam jam la gak...lap peluh...sampai kat umah jer....MIMIE takder...cit...sentap aku...motif?? malam valentine takda...aku kasi jer bunga tu kat C-KEEN suh dier sampaikan...sumer awek2 dlm umah tu bising..."AMBOIIII kat kiter takder pun kecik hati tau" "WAHHH kat MIMIE jer ker..." "benci bencii" hik..aku sengih kerang busuk jer la...

Mlm tu aku tak leh tido lansung..sebab risau...apala jawapan MIMIE nanti...

Esoknyer....

Aku tgk MIMIE semacam jer ngan aku...dunnola..malu2 semacam...ker malu2...suker??...tapi dier mengelak dr jumpa aku...aiyoo ni yg tak best neh...abis kelas...aku dgn nerves giler babas tanya dier...

[Y]>>ermm MIE..dapat tak kad...coklat ngan bunga tuh... *sengih cam kerang busuk...
MIMIE>>erm..dapat...thanks.... *senyum lite2
[Y]>>erm....so.....what do u think??
MIMIE>>erm...camna nak cakap yek...erm...susah lah...


Aku dah tak sedap hati dah neh.....mcm earthquake pun ader...rasanya

[Y]>>ala..jgn malula..apa pun jawapannya...we're still frens...rite? *matila ayat give up
MIMIE>>erm...dunnola...kiter suker kat ko la YASSER...tapi....as a BEST FREN jer...tu sebab susah skit...u know what i mean....
[Y]owh...ok...

Time tuh...aku rasa mcm...ntah...kiamat pun ada...o my god...kene reject sialllllll

[Y]>>erm..ok..it's ok...but..we're still frens...rite??k...
MIMIE>>mestilarrrr hehe

Yup we're still frens...tapi.. kat 2 minggu la gak aku tak bertegur sapa ngan dier sebab malu sgt2 after what happen...then..barula..sumernyer jadi mcm biasa balik....aku still suker kat dier...walaupun hanya kawan katanya...aku tetap "suker" kan dier....till now...manala tau kan nak tobat...aku carikla dierr....*matilahhh statement hanjs sgt2..hiks...

Skang MIMIE still study...kat sistematik...aku dgr...dier dah ader bf...it turns out that her bf...budak SEKOLAH MENENGAH PANDAN INDAH...baya aku gak...ALAUDIN namanya...PLSSSS LAAA aku BERANI KONFIDEN...yg aku lagi ensem dr dier ok...dier study USM tak silap...AEROSPACE ENGINEERING...*matilahh matilah kau...well...at least bukan ngan INYR aku...bleyyyy..hikhik hanjeng...

tu la dier....2 orang yg buat aku angau bertahun-tahun....

THE END....

Eh luperrrr.....MALAM KE 2 aku wat blog neh....aku jumpa kawan lama aku balik dlm
mespes...dak kelas akaun...aku panggil dier ustazah...sebab dier neh..ala2 pondan kelantan dlm SUTUN 2 tuh...hikhik...borak punya borak....rupe2nyer...dier still lagik kontek ngan INYR...aiyooo malam tu gak aku korek rahsia segala....aku mintak pic INYR kat dier....katanyaa INYR ada FRENSTER...mlm tu gak aku register FRENSTER....20 KEPING PIC INYR ada dlm profile dier....heavennyerrrr aku.....hikhik...so..inila pic dierr...org nya tak la berdentum...tapi pada mata aku..dah tahap nuklear la kan...hiks...

4 comments:

*bimbo* said...

huhuhhuhuh...
congrats!!!
jumpe gak cinta lame ko ehk?
aku x jumpe2 sampei ke sudah..
huhuhuhuh..
siap pic lagik!!!
ok what inyr tu...
not bad hape...
btw aku xleh nak komen sgt la entry kali ni...
aku disahkan menghidap penyakit "xleh berfikir" buat sementara waktu ni...
huhuhuhuh :P

SpiNgemOrKS said...

[Y]: ahh i amat suka entry nih.. walaupun beckground merah dan tulisan merah, berpinau mata i membaca.. kalau kak fibie.. ermmm mesti dia baling komputer tuh kan **mati la komputer riba

haiyok cinta hati lama katanya.(bawak obor kat MAMA).. mati la kau Y!!

"sebab aku sendiri tak caya ada org leh minat kat aku...i'm not goodlooking ok seriously"----haiyokkkkk i bunuh diri la macam nih.. adik2 sekarang sgt zuhud occay!!**mati la bl;og kakak fibie disinggahi ustaNYAH..

[Y], cinta hati tak boleh ramai, kena ada satu sajork. jgn jadik tamak. nanti yang dikejar ko kena reject yang ko kendong misscarriage katanya... **larikkkkk

dino: ye ker tak jumpa?? nih yang i nak hapload hapdate dalam blog nih. merasa la kan???

ko punya penyakit tak boleh berfikir tuh forever. tapi yang lebih teruk , ko tuh tak boleh berfikir dgn waras!!**terjun tiruk dari KLCC!

Adam Dryx said...

hahahaha!!

ADam pulak yg feeeling2 bila baca posting nie...teringat cinta lama masa kat sekolah menengah... heheheh


Hadoila.... haiyoh!!! Feeeling sesangat dah nie... Matilah Mati!!!

Hhahahaahh!!!

ADamDryx

awekberuk said...

dalam reramai badge spm99 tu, inyr yg ko minat..yer la senior pon ade 4 kelas je..ape sangat laa pilihan yg ader yer dak! kikikiki