Saturday, February 18, 2006

Meet The Sister

Dah lama..tak g umah MAKSUTIMAH..yer la...rasa2nya ader yg tau aku tanam anggur kejap dulu kan..so aku kurang2kan aktiviti2 tertentu wat sementara waktu...skang..dah ada kerje lain..JANGAN TANYA..leh la idup...(learn from mistake definately)*yer ker..[Y]*MATILA DIALOG SESAMA SENDIRI...hikhik..aku ngan MAMA jumpa MAK HAYAM EJAD ngan MAK HAYAM AZMI dulu mlm tu..untuk bayar deposit IQP*matilah canang..pastu baru la aku nampak AMIRA EMELDA..balik dr keje..ngan muke period nya ala2 ZIELA BAKARIN baru balik kerje gak..*matila aku...pastu MAKSUTIMAH pun TURUN NGAN LAKI BARUNYA...TAYYYYYYSTE UOLS...*matila sumbang mahram..biasala..MAKSUTIMAH kan chanteks....

Hmm...keadaan rumah still sama..jer kecuali..AMIRA EMELDA yg dah kureng skek berat badannya*SENTAPPP...dan juger..bilik ZILA BAKARIN yg kosong..*teng teng teng...rupenyer ZILA BAKARIN dah pindah (umah laki kot)...baru berapa minggu aku tak dtg...sempat gak mcm2 jadi...MAKSUTIMAH pun sempat berlaki..opss...

Takder la yg menarik sgt selain tuh...bangun tido jer..terus...layan laptop..sebab AMIRA dah g keje...*line clear katanya...wakaka..MAKSUTIMAH lak..g jenjalan ngan lakinyer..tinggala aku ngan MAMA jer kat sini...sambil online sambil makan kopok...

Krup Krap Krup Krap...overla MAMA goreng kopok sikit sgt

Tension nyer..mlm tadi tak dapat keluar berfoya-foya..*boley??..yer arr siang tuh..aku tgk tv..keluar berita uols..BLUBOY di serbu oleh abang2 polis...seronok adik2 dan akak2...kiter jumpa mereka2 sumer...maklumla..abg2 polis mmg HOT STUFF..walaupun..muka ala2 ALI MAMAK...ader diantara mereka tetap berair...maklumla...POLIS katanya...tak kisah la mcm nangka bergerak pun...asalkan ader title polis...adik2 mesti berebut kan...tak laratzzz*matila akuuuuu...Lepas tgk berita tuh...terus cancel..uols..nak clubbing..mlm tu...MINTAK MAAF BANYAK2 KAT ELOLES n GANG..AREZEO n SD..yer la..sebab dah berjanji sakan kan [Y] ngan korunk2 sumer kan...tapi endingnyer korunk2 jer yg memeriahkan MT mlm tuh..dapat gak ELOLEOS pijak speaker..*mrasala ko...TAK BERANI LA...takut kene buang air kecil dlm bekas..nanti..malula..hikhikhik...terpaksa la lepak2 kutu saja mlm tu..sib baik dah biasa tak g club..kalau tak mau jadi gila sebab tak g club..*ketagih katanya..

Hmm..5.06 minit..MAKSUTIMAH tak balik2 lagi..katanya...jumpa kawan yg dtg dr jauh ker ntah apa ntah..tak igt...MAMA asik2 ngan mespesnyer..tak puas2 pomot..hikhik...Igt nak join BABYBOYD ngan APAU (dorang ajak lepak sama)..lama tak jumpa dorang...mesti makin cute bebudak nih..*motip??..tapi sowi la korunk2 yek..ader hal skek mlm nih..tak dapek nak kuar ngan korunk....pergilah korunk2 wat aktiviti TTL korunk tuhh..semoga berjaya...hikhikhik

*TTL-TANGKAP...TANDA...LEPAS....

Kletak kletak kletak *matila sound effect..MAMA masuk ngan high heel 5 hinci nyer(AMIRA EMELDA yg punya)...lol..mrasa la penat..baru dier tau..mcm mana rasanya pakai high heels...igt nak pose2 cantik ala2 MISS tu senang ker..silap2..ader yg kasi senyum pelesu....sebab tak tahan pakai high heels...lol..MAMA lepak jap..sambil mengeluh-ngeluh..lenguh katanya... "HAH RASALA AWAK..KATA NAK SGT JADI MISS KAN..."kata papa ngan manja...sambil menyuruh MAMA menyambung practise catwalknyer...wakakakak....tak saba nak tgk ALEXIA ALEXANDRA beraksi mlm tuh...takder la..harap2 sgt nak menang..sebab 1st time masuk kan...tapi kalau menang....leh gak feeling2 tempiasnyer kan..wakakkaka*matila aku..Asalnya MAMA dah book untuk BRUNEI..but since MAMA lambat bayar deposit..tptnyer dah diambil oleh..ZIELA BAKAJING...oppss sowi..ZIELA BAKARIN yer..so...terpaksa la MAMA amik SPAIN sperti yg dikatakan oleh MAK HAYAM EJAD..so..DAYANG KAMELIA...terpaksa ditukar...kepada.........ALEXIA ALENXANDRA....*mrasala nama AWEK SPAIN...wakakak...cari nama tak lama pun...sejam lebih jer..tu pun lepas aku suh tgk dlm mespes..wakaka...aku tak suker nama MISS BRUNEI MAMA tuh..sebab 2 2 nama artis..DAYANG NURFAIZAH..ngan CAMELIA..very the adik2..tiru2 nama artis ni...tak laratzzz...sedap tak uols..nama yg aku suggest kat MAMA ni...very the kan???hikhik...tapi nama cantik..org tak cantik susah gak...tapi tang tu aku serahkan pada MAK HAYAM yg akan menyiapkan MAMA mlm tu..(rahsia)..wakakaka..HARAP2 semua berjalan lancar mlm tuh..AMIN....

K la uols...aku nak mandi...dr tadi tak mandi2 lagi nih..*dasar kaki internet..

2 comments:

Adam Dryx said...

Aiyoh!! Tergeliat lah lidah MC nak sebut nama tu nanti....

Miss Spain eh? Cuma curious siapa yg make up kan tu nanti :D

Good Luck ok...:D

AY'DamDryx

bboyd said...

goodluck. pakai baju chantik2. blaja pose2 cam ANTM k!!