Saturday, December 10, 2005

SuNdAy mORnInG..

Pagi2 Ahad dah bangun wat Blog..tetiba rasa cam banyak bende nak story pagi2 buter ni......(BLANK)....:P Sakit2 clubbing mlm tadi tak hilang lagi..aiseh..feeling2 nak pegi wat aerobik kat TASIK..tapi terlajak tido...dah tidur kul 6 PAGI...harus la terlajak...POISON IVY baru jer g keje..."MUAH MUAH MUAH".."BYE PAPA"..;)...masih tersenyum dengan cute walaupun..dah lambat nak pergi keje...habisla MAMA....:P.. eh MAK AYAM EJAT NGAN AZMI dah balik??..MAK AYAM FIEBIE ngah tgk TV...MAKSU TIMAH..membuter..IBU SYURGER...tgh mandi nak siap g kerje...sian dorang..hari ahad pun kene g kerje...tapi apa2pun...IBU SYURGER..mmg cemerlang dgn kerjenyer...ntah kenapa tiap kali aku dgr kecemerlangan nyer tu...buat aku rasa cam....apa yek...ntah la tumpang happy...padahal baru brapa bulan..gaji naik ntah brapa kali ntah...SYABBASS BETI..:Phikhik..
OOOO YER....baru teringat motif utama napa aku bangun pepagi nak nak menaip...hikhik mlm tadi...kat MT...ader org sambut BIRTHDAY...si STARPARK BOTTOM..(igt betul aku nama tu)...mcm geng2 nyer yg lain..BEYONCE @ BUYUNGSEH....SI JONGOS dan lain2..mereka2 semua tetaaapp.... feeling nak sambut birthday kat MT...aku paham sgt la org dah kene syndrom DIVA...harus la berangan2 TERKENAL..katanya...(haiyoo matilah aku mengumpat pasal org dlm blog...BERDOSAAAA..)buat show...untuk kawan tersayang la kan..tapi..AKU SUKERRRRRR SGT2 biler bilangan org yg tepuk tangan BOLEH DIKIRA..MERASALA KORANG AKIBAT NYER 4 BEING A PAIIN IN THE ASSS with everybody inside there..I MUST ADMIT...aku suker biler dorang wat show...dorang punya STEP..SGT MELETUP...tapi tu la...attitude mcm HANJ...MATILA KORANG semua...yg MEMANG DAH RUINED seperti kata tuan badan sendiri...pergh...berani mati la aku taip cerita ni..apa2 pun...AKU SUKERR AKU SUKER AKU SUKER hehehe phew..lega rasa di hati..walau pun aku rasa takkan ada sapa nak baca blog aku kan.....(15 minit break) tgk THE MAKING OF AEON FLUX...dissapointed la aku tgk AEON FLUX ari tu...sebab filem nyer lebih kurang sama jer ngan citer THE ISLAND....and WELL KNOWN...MATRIX TRILOGY...manusia di kontrol oleh machine..KLONSSSS...REBELSS...hampeh la...WAHHH..FIEBIE menambah volume tv..terus hilang idea aku...(5 minit kemudian) CESSS...SABA JER LA...dah kuatkan TV..masuk bilik lak...:P..layan BLUE la tu..HMM..patut nyer kul 12 tghr ni aku dah ada kat stesen JELATIK..sebab ada jemputan kahwin...abg kawan aku nak kawin....mesti dier kecik ati dan marah ni sebab aku tak datang lagi..dah berapa kali dah dier ajak keluar...tapi aku asik bz atau pun penat clubbing..hmm..camna ni..i want to be there..tapi x der transport..tak tau jalan..:( mesti SUE marah giler kat aku...lapar la plak...igt nak pergi A.MALIK...MAKAN...pastu main LORD OF THE RING se round 2..then balik...ish..terus blank la tak tau nak taip apa...sebab memikirkan...nak pergi kerje kahwin umah SUE ni...(BRENTI JAP TGK DESPERATE HOUSEWIFES)...ALAMAK....SUE call..tanya aku kat mana...tetiba BATT LOW...HP pun mati...matilah aku..nanti apa lak dier pikir..mesti dier igt aku lari plak....tak call balik pun..:(..camna ni...TAKDER TRANSPORT..TAK TAU JALAN...still salah aku ker???...NO..dah janji ngan dier tunggu kat stesen jelatik kul 12 tghr tapi TAK DATANG..TU SLAH AKU..aiseh...cam mana ni...kalau tak time ni mesti tgh kenyang baru pas makan nasik minyak..:( isk..dah kul 2PM...dendorang ni tak bangun lagi..jeng pas cikcap layan blue..terus titun la tu...aku jer rasa bersalah dr tadi kat ruang tamu ni..sambil menaip...perut dah berbunyik dah ni...kang kalau aku g makan dulu drg kata tak tunggu dorang lak...tak pun MAKAN 2 KALI...memula sorang..pastu makan ngan dorang lagi...haiyoo no wonder la i got this EXTRA BAGGAGE...hehe..eh tiba2 teringat satu UBAT ni...aku nampak iklan dier kat satu restoran ni..UBAT UNTUK BUASIR,SEMBELIT,dan TERLEBIH MAKAN katanya...korang nak tau apa brand dier??? LO HONG KA... MATILAH KORANG yg try ubat ni nanti..LOHONG katanya...wakakkaka...klaka tul..sampai mee goreng aku pun lambat habis...asik tergelak ngan POISON IVY...wakakakaka....eh FIEBIE dah bangun...mandi...masa untuk MAKAAAANNN....nak makan apa yek...dinch la nasi campur mamak ni...lauk dier pekat2 belaka...minyak berlondang...rempah satu guni...MATILAH AKU kalau makan ni...terus berbau ala2 ABU YA...hikhikhikik...ni mcm kompem jer..aku tak pergi umah SUE ni...AMPUNKAN AKU SUEEEEEEEE...hmm....nak mandi lah.....n

3 comments:

dino said...

lame x ngumpat ngan ko kan? huhuh..

ps:motip name aku x masuk senarai list fren ko?AWAS!!!

http://teddypsycho.blogdrive.com

dino said...

aiyo..ske2 ati je letak blog aku camtu..salah lah!!!

http://teddypsycho.blogdrive.com

apau said...

hi y ... baru je lps baca blog ni ... boleh tahan kelakar, mati aku gelak sorang2 kat sini hihihi.